Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Two Worlds

Featured Replies

Абе хора, имам доста проблеми относно играта Two Worlds, ама един по един. Първо искам да разбера как мога да си трейдна некромансерските, водните и земните магии. Вече съм 29 левъл още не ми ги дава. :) Моля ви, помогнете за това как да ги трейдна! Публикувано изображение И да ми кажете кога се очертава да ми се отключат и останалите магиики, които не са малко? Благодаря предварително. :P

• Автор

Никой ли не може да каже нещо относно играта? :speak::yanim:

• 1 година по-късно...

Здравейте ! Реших да пробвам тази игра ,но излязоха куп проблеми ! след като отстраних някои от тях стигнах до тук:"An error has occured while initializing Direct 3D.Graphic card insuddicient.Please check config. and make sure all drivers are up tu date. You can also try running the game in Safe MOde!" И немога да се оправя инсталирах намерих някакви драивъри инсталирах ги ,но пак никакъв ресултат ! Това имам под капака! Amd turion 64x2 Mobile Tech. Tl-60 1.99GHz DDR 2 ram -2gb Video: Ati Radeon x 1200 (512mb) Би трябвало да я подкарам !? Благодаря за отделеното време и весели празници!

• 2 седмици по-късно...

ДОбре де никой ли не е играл тази игра дайте някакви предложения :) ето ощ малко информация ! това ми дава от "Ca you run it?" моля обърнете внимание на това опитах се да го намеря в гоогле но без резултат така де не намерих от къде да дръпна тези нови версии! Pixel Shader version 3.0 2.0 Vertex Shader version 3.0 2.0 CPU Speed Minimum: 2.0 GHz You Have: 1.99 GHz Performance Rated at: 3.184 GHz PASS RAM Minimum: 1 GB of RAM (2 GB for Windows Vista and 7) You Have: 1.7 GB PASS OS Minimum: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 You Have: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) PASS Video Card Minimum: Radeon HD, Geforce 8800 GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM) You Have: ATI Radeon X1200 Series (0x791F) Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations. Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have Video RAM 512 MB 700.0 MB Hardware T&L Yes Yes Pixel Shader version 3.0 2.0 Vertex Shader version 3.0 2.0 Sound Card Minimum: Yes You Have: Realtek High Definition Audio PASS Free Disk Space Minimum: 8 GB hard disk space You Have: 61.1 GB PASS CPU Minimum: Intel or AMD single-core processor 2.0 GHz or better You Have: AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-60 PASS

Ето ти отговора:

Video Card

Minimum: Radeon HD, Geforce 8800 GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM)къде ще сравняваме х1200 с 8800ГТ ???

You Have: ATI Radeon X1200 Series (0x791F)

Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.

Features: Minimum attributes of your Video Card

Required You Have

Video RAM 512 MB 700.0 MB

Hardware T&L Yes Yes

Pixel Shader version 3.0 имаш 2.0

Vertex Shader version 3.0 имаш 2.0

Няма как да тръгне...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.