Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клок Е7200

Featured Replies

Мисля, че темата е за тук ... Значи процесора е Intel Core 2 Duo E7200 2.53 ghz (2.83) като го сложа над 3 гигахерца и като зарежда уина започва да издава едни звуци като от самолет само, че по тихи ... Това нормално ли е??? Ако не как да оправя проблема ? :speak: :speak:

Мисля, че темата е за тук ... Значи процесора е Intel Core 2 Duo E7200 2.53 ghz (2.83) като го сложа над 3 гигахерца и като зарежда уина започва да издава едни звуци като от самолет само, че по тихи ... Това нормално ли е??? Ако не как да оправя проблема ? :speak::speak:

Проблемът може да се оправи с четене cool.gif

• Автор

Мисля, че проблема е в волтажа, но биоса ми няма функция която да го вдига, има една която го качфа с 10%; 20%; 30%.

Кокомил би ли ми предложил тема в този форум или някаде другаде да видя как да реша проблема ?

Мисля, че темата е за тук ... Значи процесора е Intel Core 2 Duo E7200 2.53 ghz (2.83) като го сложа над 3 гигахерца и като зарежда уина започва да издава едни звуци като от самолет само, че по тихи ... Това нормално ли е??? Ако не как да оправя проблема ? :speak: :speak:

Абе не знам ама това ми звучи като вдигане на оборотите на вентилатора,в резултат на по-високата температура.Ако е от това значи е съвсем нормално и би трябвало да се притесняваш ако не чуваш този звук.Ако не е от това....нз biggrin.gif

• Автор

Можеби но чудно вента работи на 1800 оборота а при натоварено стига до 2800 а звука се чува в idle :speak: :speak: :speak:

П.П Звука е подобен на този когато ви пищат ушите... (ако ви се е случвало) :hush:

Мисля, че проблема е в волтажа, но биоса ми няма функция която да го вдига, има една която го качфа с 10%; 20%; 30%.

Кокомил би ли ми предложил тема в този форум или някаде другаде да видя как да реша проблема ?

Първо: ти нямаш проблем :speak:

Второ: без да има понятие какво ти е дъното, как да те упътя какво точно да четеш ? :speak:

( темата в подписа ми е основната тема за клок на Conroe процесори - отнася се за дъна с чипсет 965 на Интел )

връщай клока

Доста кардинално решение biggrin.gif . Към автора...потърси в БИОС-а дали не може да се отключи ръчния клок.... т.е. сам да правиш настройките. :rolleyes:

Докато не споменеш дъното,ще получаваш предположения.Ако това те устройва-добре.

• Автор

Това достатъчно ли е ?? Ако не кажете кое друго да снимам от Еверест, че не сам на ясно .. ohmy.gif

П.П Доколкото разбирам дъното е старо ...

• Автор

Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам от тях ...

Тези свистящи звуци може да са и от захранването.

• Автор

Ако са от него .. това значи, че не му достига мощност ли ??? Демек ново ?

Може да означава всичко , недостиг или дефект?И си посочи цялата конфигурация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.