Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся емулатор за Sony Play Station 2 (merged)

Featured Replies

ще можеш да играеш и най-сложната игра ама трябва да е за PS PS2 или Xbox

• Отговори 55
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• dimmuborgir6
    dimmuborgir6

някой може ли да ми каже емулатор за PS2, на който да тръгва Mortal Kombat Shaolin Monks?

www.emulator-zone.com тука има много яки неща

<{POST_SNAPBACK}>

Нали cook беше дал същия сайт! :)

Нали cook беше дал същия сайт! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Как ще е дал съжия адрес погледни внимателно той даде www.emulationzone.org а аз съм дал подобен но има разлика www.emulator-zone.com моля админите да ми управят репътацията и да ма информират за това.

моля ви дайде ми точен линк към емулатор за ->Sony Play Station 2 <-

обаче нека да е някой който го е пробвал и е играл на някоя игра преди това, че да съм сигурен че става... защото аз съм пробвал много емулатори и никой не бачка ... дори с много търпение ... :"(

• 2 месеца по-късно...

Моля ви помогнете ми за емуратор на PS2 за играта Midnight club 3 защото аз и другите две съм играла ама третата е наи яка щот е с истински коли и мотори не е като предишните

cook дай малко инфо за емулатора как се казва поне и защо из тая страница дето си я дал няма никъде линк пс2.А да и с колко fps играеш Tekken 5 ?

Мисля че ТОВА ще ти свърши работа.

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси много ама имам проблем щот немога да вляза защото имам бан по IP така че ако може да ми намериш от някое друго място

Редактирано от EAgames (преглед на промените)

@EAgames http://www.pcsx2.net/ от тук можеш да си свалиш емулатор.А от емуле може да си намериш биос.Не очаквай кой знае какво аз опитах дори свалях от муле версия 0.9 на емулатора компилирана ноември месец но резултата беше един и същ.Свалих си Fighting for one piece единственото което видях от всички версии на емулатора беше началните скриинове и играта зависваше точно преди да тръгне филмчето.В страницата на емулатора можеш да видиш кой игри тръгват с него като отидеш на compat.С нетърпение очаквам отговора на cook на мойте въпро си ;)

edit: http://www.######/details.php?id=16407 и от тук заедно с plugins & bios

Редактирано от thrillseeker (преглед на промените)

Значи, искам да кажа на всички ентусиасти, които си мислят, че ще подкарат свястно някоя игра за PS2. Практически никоя игра няма да тръгне нормално (под "нормално" имам в предвид да върви с поне 20 fps) cool.gif

П.П. Тези емулатори, които се предлагат по сайтовете са пробни версии, на които са пробвани само някой демо версии (а на някой от тях може да тръгне и само по едно единствено демо на някоя игра) и които демота "вървят" колкото да се каже, че вървят:clap:.

Искате да кажете че като си дръпна една игра за псп2 или псп ще мога да я играя на пц-то ? :yanim:

НЯМА добре работещ емулатор за PS2 все още!!!!!Чудя се как има хора, които си мислят че има.......

за psp нз и там май няма

Емулаторите са направени за определен брой игри, и затова има много емулатори всики от тях поддържащ различни игри.

• 4 месеца по-късно...
Има ли работещ емулатор за Playstation 2 и ако има, може ли линк към него?

Първо, темата не е за тук. Второ, има търсачка - можеш да провериш, но аз ще ти кажа, че няма такъв, а и да има, ще ти трябва нещо повече от супер комп за да я подкараш, ако въобще успееш. Ето ти един сайт да търсиш:

http://www.emulator-zone.com/

хе хе хе ...работещ емулатор за ps2 хе хе хе ти трябва да имаш pc за милиони за да подкараш някоя игра на него..но няма значение важното е да се пробва..

• 1 месец по-късно...
Емулаторите са направени за определен брой игри, и затова има много емулатори всики от тях поддържащ различни игри.

TE_BG е прав, няма емулатор за пс2, на който да вървят всички игри, всяка игра си има емулатор(може и да са няколко),все пак тове не е МАМЕ или Калус. От доста време си търся емулатор за МК5 и самото двд обаче е трудна работа и още не съм намерил. Ако намеря ше постна, но ако някой друг намери да пише(щот сам един от най-големите фенове на играта cool.gif и ако имаше начин да се играе online ще правя салта до тавана от кеф :wow::) ). По едно време се бяхме навили да търсим направо сандък и платката с МК Ultimate, но никаде не продават, ако някой знае от каде човек може да намери сандъкможе да пише.

Редактирано от sharkolasnik (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Хора има работещ емулатор за PS2 но компа ти трябва да бъде зверски добър ето линк и харектеристики http://######/details.php?id=43365 изисквания CPU: 3Ghz и нагоре RAM: 512 Mb DDR и нагоре Video Card: 64 Mb DDR и нагоре Операционна система: Windows 98/Me/XP надявам се да ви тръгне ;)

• 2 месеца по-късно...
Искате да кажете че като си дръпна една игра за псп2 или псп ще мога да я играя на пц-то ? :rolleyes:

ахаха, ама че съм прост! хората пуснали псп2 а аз да не разбера :О biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 1 година по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.