Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся емулатор за Sony Play Station 2 (merged)

Featured Replies

Някой може ли да ми каже кои са най-добреите емулатор съотевтно за PS1 и за PS2 (но за PS2 доколкото знам няма работещи). АКо някой може нека даде линк към най-добрите.

10x

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 55
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• dimmuborgir6
    dimmuborgir6

някой може ли да ми каже емулатор за PS2, на който да тръгва Mortal Kombat Shaolin Monks?

Моля ви,ако някой има емулатор за PlayStation2 и то най-добрия да го качи.Или да ми даде линк от къде да го дръпна.Благодаря ви предварително!!! :wors:

Аз имам 5 лв.Моля някой да ми каже магазин от където да си купя MB C 220D.

С две думи-няма емулатор за PS2, дори и най-лош.

Аз имам 5 лв.Моля някой да ми каже магазин от където да си купя MB C 220D.

С две думи-няма емулатор за PS2, дори и най-лош.

ps2.JPG

а това какво е ?

Ето един, но не съм го пробвал:

http://www.download.bg/prg_view.php?id=30422

или директно от тук:

http://www.pcsx2.net/download/0.8release/pcsx2-0.8.1.7z

<{POST_SNAPBACK}>

Ей хора тея емулатори просто небачкат.Знаете ли какво ми изписва като опитам да подкарам някоя игра Unable to load bios.Моля ви кажете как да подкарам някаква игра?????? sad.gif:)

ps2.JPG

а това какво е ?

<{POST_SNAPBACK}>

Toва е като онзи емулатор на Мас за РС - нещо като нищо.

Славата на bleem за PS1 e история и все още не може да се каже същото за PS2.Коментарите по западни форуми да подкарат PS2 удрят на камък.Sony се готви за пуск PS3.

Ей хора когато намерите работещ емулатор моля ви да дадете линк към него или да го качите.Благодаря ви,предварително!!!А забравих,някой ме питаше,не ми ли стигат игрите за Пц.Еми човече ще ти отговоря така.Някой игри за пл2 са невероятни.И ги няма за Пц.Например SmackDown_Here Comes The Pain!!!!

Редактирано от sleep_fire_love (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Няма такова нещо !

Ако се измисли,Сони ще фалират !

Аз как ги играя тогаз.Това става с Fantom CD,Alchohol120 или емулатор за ПС.Ето линк за емулатора.http://www.emulationzone.org/consoles/ps/ps.htm

Редактирано от cook (преглед на промените)

Аз как ги играя тогаз.Това става с Fantom CD,Alchohol120 или емулатор за ПС.Ето линк за емулатора.http://www.emulationzone.org/consoles/ps/ps.htm

<{POST_SNAPBACK}>

Много ми е интересно какво играеш всъщност -цяла игра,или демо ?

Много ми е интересно какво играеш всъщност -цяла игра,или демо ?

<{POST_SNAPBACK}>

Да не правръщаме темата в нападки.Играя Пълни игри.Обикновенно играя Mortal kombat Shaolin,Colin Macre Rally 2005,Tekken 5 и Fifa 2006.

Не си ме разбрал,cook ! Синът ми е луд фен на Конзолата,затова ми е страшно интересно !

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря!Но можеш ли да дадеш точният линк към файла,или да обясниш как играта за PS 2-която съм свалил на компа си да я подкарам с Alcohol или Fantom Cd?

Лелел не мога да повярвам !Вие кога ще разберете , че няма емулатори за PS2 и Xbox ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

И онзи индивид "cook" се опитва да ви преметне и вие му се връзвате ... :)

Благодаря!Но можеш ли да дадеш точният линк към файла,или да обясниш как играта за PS 2-която съм свалил на компа си да я подкарам с Alcohol или Fantom Cd?

<{POST_SNAPBACK}>

Значи не си спомням точния файл щото преди 1 месец си го друпнах.Значи май се кликаше на PS2 и там нещо се сейфаше.Значи първо го инсталираш.После ще иска да рестартнеш компютара си.После пускаш setup.exe и ще се появи един тъмен прозорец.Слагаш DVDто о почваш да играеш.На черния прозорец се появява направо играта.Първия път може и да не стане ама на втория трябва да стане.Поне на мен така ми стана.И един мой приятел ма който му дадох линк първият път не тръгна.Надявам се да ви тръгне даже и от първия.А ако не стане мога да ви дам линк към още 2 емулатора ама единия е за PS а не PS2,а другия мен не ми тръгна.

Редактирано от cook (преглед на промените)

Лелел не мога да повярвам !Вие кога ще разберете , че няма емулатори за PS2 и Xbox ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

<{POST_SNAPBACK}>

За PS2 незнам, но за XBOX - ИМА!

Няма такова нещо !

Ако се измисли,Сони ще фалират !

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

За PS2 незнам, но за XBOX - ИМА!

<{POST_SNAPBACK}>

Bebo ви иска емулатор зо PS2 не ви пита има ли няма ли!?!

Емулатор за PS2 има,а аз лично имам 2-3 само,че имаше малко проблеми при стартирането,но с малко повече търпение се подкарват игрите,колкото до XBOX,аз лично не знам,но най-вероятно има.

• 4 седмици по-късно...

Значи не си спомням точния файл щото преди 1 месец си го друпнах.Значи май се кликаше на PS2 и там нещо се сейфаше.Значи първо го инсталираш.После ще иска да рестартнеш компютара си.После пускаш setup.exe и ще се появи един тъмен прозорец.Слагаш DVDто о почваш да играеш.На черния прозорец се появява направо играта.Първия път може и да не стане ама на втория трябва да стане.Поне на мен така ми стана.И един мой приятел ма който му дадох линк първият път не тръгна.Надявам се да ви тръгне даже и от първия.А ако не стане мога да ви дам линк към още 2 емулатора ама единия е за PS а не PS2,а другия мен не ми тръгна.

<{POST_SNAPBACK}>

интересува ме дали ще мога да играя Mortal KOmbat 5 Deadly Alliance ? с този емулатор.

това ми е компа -

CPU: AMD sempron 3000+ v momenta na 1,8 Ghz

Memory: 512 ddr

video: Radeon 9550 128MB (не е G-cube sad.gif( )

...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.