Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сексуалните връзки м/у учители и ученици - полeзни

Featured Replies

бЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ,НО ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ ЗАСЯГА МЕН А БЛИЗЪК МОЙ ЧОВЕК:wors:Но какво като е скрита връзката?Любовта е най-голяма когато е скрита,а най-слаба когато се разсипва навсякъде,като кукуруз в продънен хамбар!Но уважавам и твоето мнение както и всички останали.

• Отговори 97
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В 9 клас гимназията един млад даскал беше влюбен в мен. Не поглеждаше другите ми съученички-хем по-ценни,дето му се сваляха,като се забил у мен-ужас И в неговите часове ме изтъпанчваше на първия

• Мда,Иван Вазов е издъхнал върху ученичка Не знам какво е мислил по въпроса

• В нашето училище до сега е нямало такъв случай.Връзка м/у учител и ученик.Ама имахме един педофил, който обичаше да заглежда и опипва младите девойки...Една от тях бях аз, после крътеше и вратеше за п

• Автор
бЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ,НО ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ ЗАСЯГА МЕН А БЛИЗЪК МОЙ ЧОВЕК:wors:Но какво като е скрита връзката?Любовта е най-голяма когато е скрита,а най-слаба когато се разсипва навсякъде,като кукуруз в продънен хамбар!Но уважавам и твоето мнение както и всички останали.

Намали филмите, ако обичаш :wors:

Като ти е близък човека му налей малко мозък в главата, а недей му прави мечешка услуга...

Тва с любовта е глупава мисъл...Тайна любов? Скрита любов? Имала съм такава и след това съжалявах.., но не можеш да върнеш времето, нито да поправиш грешките си... Всеки живее със спомените, които сам си е изградил...Свалете си розовите очила и престанете да летите в облаците...тва с вълшебствата го има само в приказките.

Добре е че си прочела мненията ни, но не е зле и да вникнеш в тях, някои хора казаха много мъдри думи...за малко надникни и отвъд това: "Че любовта е богатство, което трябва да се съхранява"...С годините ще разбереш, че няма по практично нещо от любовта, но това след време...

Това че средатажв която вирее любовта е важна е напълно вярно.Но наи-важното в такъв вид взаимоотношения всеки да следва инстинкта си за самосъхранение и да прецени дали е готов за тази забранена любов или не е.

Това не е любов,а сексуална,нестабилна връзка еднодневка,която ще отиде по дяволите като всички такива мимолетни увлечения.

п.п.: Май много внимание обърнахме на един такъв ежедневен проблем,заминаващ си като пролетен дъжд

Иво23,прав си.Обърнахме доста внимание на този проблем.Благодаря на всички,които писаха във форума.Уважавам мненията ви.Който иска нека продължи да пише тук.Ще има отговор,обещавам!:wors:

Защо изобщо говорим за секс?Та сексът с малолетна е подсъдим.Аз отричам връзките м/у учител които просто иска поредната сладка ученичка да влезе в леглото му,или пак ученичката която спи с даскала си по химия примерно за да има успее да влезе в университет(има ги и такива вЕрваите ми:yanim:защото това просто не е връзка а използване или физическо привличане според случаите.Но въпреки че рядко има истинска искренна и наистина чиста любов(голям скептик сам ама е така)тя съществува-1 на 1000 или пак 1 на 1000000 но я ИМА!Рядкост е и то голяма,но може би точно тази любов м/у учителя и ученичката е истинска.Тогава защо да бъде осъждана?Да със сигурност семеиството и приятелите(не вс)ще бъдат против и няма да я разберат,но ако ти обичаш този човек и си сигурна в неговите чувства то и тази любов като вс други е прекрасна:wors:И аз я подкепям!

бЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ,НО ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ ЗАСЯГА МЕН А БЛИЗЪК МОЙ ЧОВЕК:clap:Но какво като е скрита връзката?Любовта е най-голяма когато е скрита,а най-слаба когато се разсипва навсякъде,като кукуруз в продънен хамбар!...

В случая е все едно дали засяга теб или приятелката ти (изключвам възможността да си от страната на учителя), а скритата и откритата любов са доста крайни като понятия, а и едва ли имат строго дефиниран смисъл.

п.п.: Май много внимание обърнахме на един такъв ежедневен проблем,заминаващ си като пролетен дъжд

По-скоро е трайно наводнение и е доста сериозна тема - утре друга подрастваща дама с все още неоформени чувства ще изреве по същия повод.

Защо изобщо говорим за секс?...

А за какво да говорим? Съмнявам се, че въпросният учител ще се стреми към дълбока и трайна, но чисто духовна връзка и двамата само ще се разхождат под звездното небе, ще я чака да стане пълнолетна (за да не го осъдят) и тогава с трепет ще я заведе в леглото... Вече споделям тезата, че породената от сапунките епидемия от илюзии нараства застрашително.

На колко години е момичето? А влияе ли се от разговорите на приятелките си, които вече са минали към "грешната" страна? Не се ли чувства изостанала с векове от тях?

Е добре и какво от това,че примерно правят секс-има я и любовта тогава не виждам къде е проблема:щом обичаш някого му даваш всичко,разбира се ако си сигурен в чувствата на този човек(пакккк повтарям).А пак и както вие се изразявате не сте били и вие ,,подрастващи,,?!Не сте ми мислили как не ви разбират възрастните,не сте ли обичали с цялото си сърце и душа,не сте ли искали да ви приемат насериозно, не сте искали съвети от някои с надеждата че няма да го омаловажи защото сте ,,подрастващи,,?!Хммм...А и какви приятели са това:не те подкрепят,не те разбират надявам се приятелката на Поли да има някои които застава зад нея въпреки вс и всеки...

Нали знаете любовта няма граници ,нито възрастови ,нито каквито и да било.

Сега сериозно.Мисля че такава връзка ще продължи не повече от 7-8 дни дори е много.Тя ще бъде една абсолютно нестабилна и просто няма да има бъдеще.

Абе то и аз сега имам учители до 30 години повечето.. ама някой да тръгне да се сваля с тях или те с децата, малко нереално ми се струва.

Те децата често пъти бъркат обикновената симпатия на някой учител с някакви силни чувства.

Дори да има такава любов и връзка - тя ще е мимолетна.. Едно, че учителя може да си загуби работата, заради това. Второ, че все пак ще съществува някаква възрастова граница - вярно, че тя не е от значение, ама едно е да бъдеш на 20 и да имаш приятел на 30, друго е да си на 15 години.

Тези връзки са нереални..

То просто няма какво да му мисля ..... :) За мене е адски гнусна тая работа .... angry.gif В такава ситуация мислене няма , има само нагон ...

Щом се искат да се вземат. Пък и забраненият плод е най-сладък. Евентуалните последици си ги знаят. Такива надали ще има, стига да внимават поне малко.

То хубаво детето си е паднало по даскала, ама с какъв акъл даскала се е повел с ученик/чка? angry.gif

:rolleyes: Ама то зависи каква им е разликата във възраста първо. Доста е относително, а и сестрами беше женена за мъж с 10-15г ли беше по голям от нея така, че това е относително.

ПП:

Виж друго е ако той си пада само по ученички :P

То хубаво детето си е паднало по даскала, ама с какъв акъл даскала се е повел с ученик/чка? angry.gif

Такъв вид даскал се нарича ПЕДОФИЛ.

Каква е логиката ученичка на 18 години(примерно) ,вместо да си хване някой на нейната възраст тя ще излиза с човек 10-20 години по-стар от нея ,не схващам!?!

Редактирано от martinchako (преглед на промените)

Даже и по-малко...а и какво ако разликата е голяма:баба ми идядо ми разлика от 15 год ама се обичат и се разбират мн добре.Така че възраста поне според мен не е проблем.

Напълно сам съгласна с TakingOverMe!Възрастовата разлика не бива да бъде преграда за двама влюбени!А и на който тази тема не му допада,никой не го е задължил да пише в нея!Доколкото знам това не единствената тема в този форум!Когато двама души са влюбени,за тях няма значение дали връзката им е скрита или не.Мен ако питате по-добре да е скрита отколкото обществено достояние.Колко двойки са се разделяли заради сплетни на външни лица.А когато връзката е скрита това я прави по-красива,по-лична и дори по-дълготрайна!

Напълно сам съгласна с TakingOverMe!Възрастовата разлика не бива да бъде преграда за двама влюбени!А и на който тази тема не му допада,никой не го е задължил да пише в нея!Доколкото знам това не единствената тема в този форум!Когато двама души са влюбени,за тях няма значение дали връзката им е скрита или не.Мен ако питате по-добре да е скрита отколкото обществено достояние.Колко двойки са се разделяли заради сплетни на външни лица.А когато връзката е скрита това я прави по-красива,по-лична и дори по-дълготрайна!

Добре казано. Съгласен съм с това. Аз имах един учител от средното, който се ожени за негова учиничка с възрастова разлика от 10 или 15 години. И двамата са влюбени и са щастливи. Не разликата в годините, а отношението между хората гради една връзка. Не виждам нищо лошо в това, когато се харесват двама души да са заедно. Дори и учител с ученичка. Това са си техни лични отношения и мисля, че никой не трябва да се бърка в тях.

Но когато обаче в една такава връзка единият иска само лични облаги (ученичката заради висока оценка или учителят заради секс), то съм против такива връзки.

Аз сам на същото мнение.Някои в този форум са седнали да пишат за това че тази връзка е гнусна само защото единият е по-голям от др.Но според мен това не е правилно.Съгласна съм със Tigertron!Не мисля че една връзка се определя дали е позволена или не,по възрастовата граница,общественото положение или пък хорското мнение.Дали тази връзка ще се осъществи или не ,могат да го решат само двамата влюбени.С една връзка било то между у-л и У-ка или между двама тинейджъри,не бива да се парадира.Любовта и отношенията между двама които са заедно,са лични и интимни неща(не става въпрос само за секса).Така,че отношенията на ъ-л и ъ-ка са като всички останали.Не виждам защо такава връзка да се забранява.

Подкрепям tigertron и Поли аз съм за връзката когато любовта сплутюва тези двама души,но съм против ако се търсят само облаги от едната или другата стана angry.gif

За твое сведение,педофил се нарича мъж който се гаври с деца по малки от 10 години!

Щом казваш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.