Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сексуалните връзки м/у учители и ученици - полeзни

Featured Replies

Да,у-лят не е педофил.Той също е способен да се влюби било то в у-ка.Майка ми и сегашният и приятел имат разлика 18 години,но са заедно от доста дълги години.Не годините на единият или др опредлят качеството на връзката.Аз дори предпочитам да ходя с по-голям от мен,защото тои,за разлика от момченцата,поне знае как да изрази чувствата си.Улегналият мъж няма да дойде и да те скубе,примерно,за косата,нито пък ще те обижда.Той ще подходи по-начин по който няма да си мислиш че срещу теб е един побойник или недорасъл,ами веднага ще усетиш ,че мъжът има чувства към теб.

• Отговори 97
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В 9 клас гимназията един млад даскал беше влюбен в мен. Не поглеждаше другите ми съученички-хем по-ценни,дето му се сваляха,като се забил у мен-ужас И в неговите часове ме изтъпанчваше на първия

• Мда,Иван Вазов е издъхнал върху ученичка Не знам какво е мислил по въпроса

• В нашето училище до сега е нямало такъв случай.Връзка м/у учител и ученик.Ама имахме един педофил, който обичаше да заглежда и опипва младите девойки...Една от тях бях аз, после крътеше и вратеше за п

Здравейте ! Много интересна тема вкарахте...Уточнете поне за каква възрастова разлика става въпрос? Мисля че това не е любов, а временно увлечение. Всеки родител ще изпадне в 'шок и ужас', ако разбере че детето му има такава връзка. Тинейжърите са лабилни,уязвими и непредсказуеми . Твърдо съм против такива връзки. По-умния трябва да отстъпи (в случая учителя). Какво би станало след разпадането на една такава връзка ? Този учител може да загуби работата си, да пожелае две ученички или три. Никой не знае докъде може да стигне човешката глупост....

Група, карате ме да се замислям и съжалявам за пропуснатите възможности в даскалото едно време!

То и сега не ни пречи бе брачед.

Ти учителките,аз ученичките и така.....любов да има.

Баце, поздравявам те с Вери спешъл сонг.

xaxaxaxaxa

Има как да си ги разделим.

Аз такива връзки... май-май ги виждам как завършват в съда.

Каква е тая любов бе?Как разбраха, че се обичат тези твои познати бе Поли?Учителят е виновен, не е редно да си позволява такива фриволности на работното място, трябвало е да унищожи чувствата на момичето докато са били в зародиш.И аз съм учителка, и моето шкафче е пълно с бележчици от ученици, но си има граници, които си остават затворени. :) Убедена съм, че има някакво увлечение от страна на момичето, но то не е любов-тя ще го разбере след време, но тоя учител какво е тръгнал да прави и с какъв акъл? angry.gif

Разни хора-разни идеали

Според мен не е толкова лоша една връзка между учител и ученичка.Само да не е мн голяма разликата а и тва е ясно че не е любов а временно флиртче :) Е аз никога не бих направила де но нямам и нищо против тва като цяло :)

• 8 месеца по-късно...

ммммммм учител и ученичка била сам свидетел на подобни взамоотношения между една приятелка и един наш бивш учител понякога се получава ,но понякога или учителя е твърде страхлив за да не изгуби работата си или ученичката не си пада по него.една такава вразка може да съшествува едва тогава, когато той вече не и преподава :cheers:

ммммммм учител и ученичка била сам свидетел на подобни взамоотношения между една приятелка и един наш бивш учител понякога се получава ,но понякога или учителя е твърде страхлив за да не изгуби работата си или ученичката не си пада по него.една такава вразка може да съшествува едва тогава, когато той вече не и преподава :cheers:

Това не е така. Такава връзка може да съществува дори учителя още да преподава.

Ако е завършила според мен няма никакъв проблем да излиза с него щом се обичат, но ако е още ученичка и за него и за нея не е на добре...

Ако е в гимназията съм против, защото тогава ученичките не знаят още какво е истинска любов (знам го от личен опит), а и не се знае учителят какво иска-само секс или връзка. Ако е в университета, няма лошо, като завърши девойката, да се вземат cool.gif Иначе, ако още не е завършила, ще ги усетят, а и не е морално някак си :wors: Друго си е, когато вече му е бивша ученичка

Мда,Иван Вазов е издъхнал върху ученичка

Не знам какво е мислил по въпроса :wors:

• 2 години по-късно...

забелязах че госпожата ми по английски ме заглежда.... :cool: :cool: ма и тя не е лоша младичка си е :P

• 3 седмици по-късно...

Абе то и аз сега имам учители до 30 години повечето.. ама някой да тръгне да се сваля с тях или те с децата, малко нереално ми се струва.

Те децата често пъти бъркат обикновената симпатия на някой учител с някакви силни чувства.

Дори да има такава любов и връзка - тя ще е мимолетна.. Едно, че учителя може да си загуби работата, заради това. Второ, че все пак ще съществува някаква възрастова граница - вярно, че тя не е от значение, ама едно е да бъдеш на 20 и да имаш приятел на 30, друго е да си на 15 години.

Тези връзки са нереални..

Абсолютно съм съгласна. Някои момичета като кажат "оле тоя перверзник как ми гледаше деколтето"...

В нашето училище до сега е нямало такъв случай.Връзка м/у учител и ученик.Ама имахме един педофил, който обичаше да заглежда и опипва младите девойки...Една от тях бях аз, после крътеше и вратеше за постъпката си :P

И аз мисля, че тези връзки са невъзможни, от биологична гледна точка .. :whist:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Аз имах познат, който в 11 клас се заби с госпожата по английски и след това ходеха бая време. Даже и след като завърши май бяха заедно.

И после какво - разделиха се. Тези връзки нямат бъдеще, просто са някакъв вид забавление в извънучебно време.

Ей,тея деца!Пращаме ги на училище да учат ,пък то ко ставаwink.gifИначе-била натоварена учебната програма...nono.gif

Мисля си,че това са връзки по-скоро емоционални отколкото физически.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.