Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за аватара на предишния? - II част

Featured Replies

женско ауди

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 104,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Първо за ушна кал, а после вглеждайки се в стичащите се капки си мисля, че не може да са пот. Преполагам е аристократка която има контузия на главата и следователно това е синя кръв.

• В тая тъмнилка нищо не се види О.0

Само жени ли карат този модел :)

не, има около 10% педерасти и 5% бисексуални, които се кефят на Audi TT

[послепис: не се заяждам, официално проучване е, живея в столицата на Германия и се интересувам]

Не вярвам да намеква ,че си такъв- не те познава.За мен това е женски модел кола.

Ти какво намекваш че аз съм такъв ли ? :mad:

не, нищо такова. намеквам, че това показват резултатите от проучване на Volkswagen Group (собственик на Audi). мога да ти пусна линк.

а единственото нещо, което намеквам е, че е признак на лош вкус да си сложиш автомобила на аватара... все едно аз да си снимам прахосмукачката и да си я лепна в профила. за ника ти няма изобщо да обръщам въпрос.

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

на мен този модел мъж определено ми харесва

не, нищо такова. намеквам, че това показват резултатите от проучване на Volkswagen Group (собственик на Audi). мога да ти пусна линк.

а единственото нещо, което намеквам е, че е признак на лош вкус да си сложиш автомобила на аватара... все едно аз да си снимам прахосмукачката и да си я лепна в профила. за ника ти няма изобщо да обръщам въпрос.

1-во аз нямам такъв автомобил ? Това е снимка от интернет ! 2-ро на мен ми харесва това TT Quattro аз съм си го избрал а не ти ! 2-ро какво ми е на ника - страх те е да го напишеш ли ?

Все такива като теб от някъде ще изникнат !!!

ОБИЧАМ ТЕ! наистина, обичам те! обичам всички хора на тази планета. просто някои от тях са ми по-забавни от другите и ти си късметлията, попадащ в това деление.

ей, ама големи трапери сте! ;) Като се завърти нещо новичко и веднага го примчите - какво се заядохте с човека.....такъв му ника онакъв му ника! Много лошо впечатление правят форуми със заядливци! Не го правете и вие такъв! :mad:;) Всеки нов е добре дошъл! :) И аз съм нова /не толкова/и затова съм и на това мнение....за някои съфорумци! sad.gif

И да затвърдя това мнение......баси шавливия аватар tongue.gif

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

ей, ама големи трапери сте! ;) Като се завърти нещо новичко и веднага го примчите - какво се заядохте с човека.....такъв му ника онакъв му ника! Много лошо впечатление правят форуми със заядливци! Не го правете и вие такъв! :mad:;) Всеки нов е добре дошъл! :) И аз съм нова /не толкова/и затова съм и на това мнение....за някои съфорумци! sad.gif

внимавай, съгражданке, че и ти си нова и мога да те разкъсам на парчета, ако реша :]

а за аватара на scorceni - или добро, или нищо

внимавай, съгражданке, че и ти си нова и мога да те разкъсам на парчета, ако реша :]

а за аватара на scorceni - или добро, или нищо

силно се изплаших, вече няма да влизам във форума , щото няма кой да ми събира парчетата sad.gif:rolleyes:

силно се изплаших, вече няма да влизам във форума , щото няма кой да ми събира парчетата sad.gif:ph34r:

айде, за опашката ясно, ама как не и падат очилата на тая котка!? :rolleyes:

Би си паснал с реклама за дамски превръзки :cool:

Трябва му пожарогасител

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.