Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пусни своя глас! Бъди пич! Бъди Българин!

Featured Replies

Понеже доста се рових из нета и попадам все на глупави и недомислени отговори по въпроса дали да се гласува или не, реших да го направя по най-простия начин.

Нека в тази тема всеки да искаже свое мнение,мислене по въпроса за гласуването,но така че да не нарушава правилата на форума.И ако не е тайна да напише за кого ще гласува.

Не учавствам в никоя партия,не са ми платили да правя каквато и да е реклама,но ми писна все да се оплакваме,че нищо не върви.Поне да направим най-малкото,колкото и неприятно да е то.Да гласуваме!

Направете,копирайте ако искате тази тема в други форуми сайтове само и само да излезем да гласуваме.Кажете на всички познати,приятели,роднини да дадат своя глас.

Както се казваше едно време "надеждата умира последна"

Моето мото е "Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!Не оставяй на другите да решават съдбата ти!Вземи я в свои ръце!" :)

bg_flag.gif

• Отговори 102
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Задължително ще гласувам!Защо ли?Защото все още вярвам,че има честни хора,които могат да управляват татковината ни без да крадат и да правят далавери.

Задължително ще гласувам!Защо ли?Защото все още вярвам,че има честни хора,които могат да управляват татковината ни без да крадат и да правят далавери.

Честни няма да дойдат на власт, но всички сме длъжни да гласуваме за когото и да е, но против сегашните душмани, за да оцелеем. По-лоши от тях няма как да бъдат избрани...

Честни няма да дойдат на власт, но всички сме длъжни да гласуваме за когото и да е, но против сегашните душмани, за да оцелеем. По-лоши от тях няма как да бъдат избрани...

ще гласувам само 100% при мажоритарни избори, всичко друго е измама и лъжа

Бих гласувал за онази девойка дето я изгони гагаузов ,ако ми беше в района.

за: Българската Селяндурска Партия; Съюза на Държавна Сигурност; едноличната партия на Ваньо Комуниста ; само с подобаващо заплащане :bedtime2:

подкрепям!

Аз пък вече не вярвам, че има честен политик :bedtime2::)

Е пуска се тема за политика и модератора бам трие мнение. Последно, за какво си говорим, сладки прикъзки как всички са маскари или може и да посочим този комуто вярваме? Защото единия вика "всички са некъдърници и маскари", а ние които сме политически активни какво да кажем, "не е вярно има и свесни". Следва дуплика "кои са щото аз такива не знам" и какво да отговоря аз който си имам фаворит и считам че той е честен, професионалист и т.н. ?

Е пуска се тема за политика и модератора бам трие мнение. Последно, за какво си говорим, сладки прикъзки как всички са маскари или може и да посочим този комуто вярваме? Защото единия вика "всички са некъдърници и маскари", а ние които сме политически активни какво да кажем, "не е вярно има и свесни". Следва дуплика "кои са щото аз такива не знам" и какво да отговоря аз който си имам фаворит и считам че той е честен, професионалист и т.н. ?

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Имена на хора - да. Политически партии - не

От личен опит знам че политическата дискусия ще прерастне в махленко заяждане, обиди, нецензурни изрази и т.н.

П.П. И темата не е за политика, а за гласуване!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Имена на хора - да. Политически партии - не

тогава да спомена, че който гласува за мургавия Ванко Костов е доста зле

Да ще гласувам защото това е мое право! Ако не гласувам след това нямам право да се оплаквам от управляващите!
Точно така, а и който не гласува улеснява купувачите на гласове. :)
Точно така, а и който не гласува улеснява купувачите на гласове. :)
от цялата сбирщина само купувачите на гласове са честните хора :wors:

Няма да гласувам,защото си мисля че ако има честни политици,никога няма да бъдат допуснати от настоящите мафиоти да ни управляват,защото ще им развалят далаверките.

А вие дето се чувствате българи си гласувайте ,и си мислете че избирате...

Определено ще гласувам. Първо, защото гласуването показва, че човек поне малко го интересува какво става около него. Второ, защото сегашните управляващи са силно срастнали се с мафията и няма как да се очаква нещо добро от тях. Лошото е, че поне на две от трите партии електоратът им е твърд и за да ги разкараме, трябва сериозно да се вдигне изборната активност. И трето, за да не се окаже, че някой друг гласувал вместо мен.

п.п. "честни политици" едва ли има в България. По-скоро може да ги разделим на "крадящи само за себе си" и "крадящи, но и действащи в полза на дъжавата".

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Всичко това е един маскарад за пред олигофрени!

Може ли една партия да излиза с лозунги против друга!

Партиите се избират,заради това,което те ще направят,а не заради това,което казват,че друг нямало да направи!

Две неща:

1. Откровено отвратен съм от всички партии в България и всичките им такива медийни циркове.

2. Удивителна е способността на обикновения гражданин да обърне гръб на собственото си логично,трезво,критично мислене,за да се хване в такъв прост тип манипулация!

Всичко се прави,за да се объркват и разделят хората!За да не знаеш ти за кого да гласуваш!

А някога задавали ли сте си въпроса:а не е ли възможно цялата система да е грешна?Не е ли възможно всички регистрирани партии да не заслужават гласа ми?

Какво би станало ако избирателната активност на изборите е 10%!?!

Питате ли се?

Не,защото сте се превърнали в биологични роботи,вкопчени в своята ограниченост и търсещи група,към която да се причислят,за да започнат да плюят по някоя друга!

Изроди!

Удивително е как политиците, които спечелят и пак оставят разруха след себе си после ще кажат: "Невинни сме, народът сам си ни избра!" и всичко ще отшуми...

Чета заглавието на темата и си мисля:Ех,ако имаше избори всеки ден какъв пич щях да съм само.Ама като гледам,от 19 години насам как се изредиха всички партии да управляват и коя от коя по-добре.Бих гласувал за този,който честно и открито обещае-Оправям си собственото благосъстояние,на децата,на родата и ако остане ред за другите тогава.Защото всичките управници мислят за народа,така мислят чак сън не ги хваща.На обещания богати,каквото си поискаш и ти го обещават-но това е само преди избори,а после забравят даже какво са казали.Последното,което обещават е-"надежда".До колкото знам,надежда се дава на човек,който е на смъртно легло и краят му е близо.Благодаря,все пак това държава на смъртници ли е?И пак си мисля-май няма скоро да стана пич,или поне този път.

Определено ще гласувам. Първо, защото гласуването показва, че човек поне малко го интересува какво става около него. Второ, защото сегашните управляващи са силно срастнали се с мафията и няма как да се очаква нещо добро от тях. Лошото е, че поне на две от трите партии електоратът им е твърд и за да ги разкараме, трябва сериозно да се вдигне изборната активност. И трето, за да не се окаже, че някой друг гласувал вместо мен.

п.п. "честни политици" едва ли има в България. По-скоро може да ги разделим на "крадящи само за себе си" и "крадящи, но и действащи в полза на дъжавата".

Невероятно точен пост , браво човече! Подкрепям думите ти 100%. Нека тези , които не смятат да гласуват внимателно да ги прочетат и осмислят!

Драги български изMиратели,

Приканваме всички вас на предстоящите “Парлама-изроди 2009" да глаДувате за

най-новата,

най-демократичната,

най-модерната,

най-ляво-дясно-центристката,

най-консервативно-либералната партия най-евро-атлантическо-лемурийската партия

“Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности” (К.У.Р.Е.Ц.)!!!

К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!

К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!

К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!

К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!

К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Гласувайте за Е-Бе-Ме-Се! Единни Българи за Мирен Свят!

нека надскочим дребните ежедневни проблеми и да насочим усилията си в един по-широк спектър, дори извън нашата планета - България на три планети, циганите на Сатурн!

Представи си 50000 българи на площад Александър Невски с вдигнати високо ръце, които крещят - Е-Бе-Ме-Се.... Е-Бе-Ме-Се - за да станем милиони ще бъде нашия основен лозунг!

Това бе в кръга на шегата естествено....

Ако трябва да говорим сериозно, единствоното добро за нас е:

1. Мажоритарна избирателна система;

2. Премахване на магистратския имуните и въвеждане на избори за съдии;

3. Въвеждане на минимален праг, с който да бъде избрано едно лице - примерно 67% от гласовете на избирателите;

4. Предсрочно отзоваване на всеки пряко избран, независимо от поста, например с 34% от гласовете на избирателите;

5. И за да се научим всички на уважение към страна ти и политици, и избиратели, и магистрати - "избори до дупка!" (цитат)

Не мога да приема, че в една Южна Африка бели и черни успяха да се обединят в името и за доброто на държавата, а у нас политиците си боядисват кожите във всемъзможни цветово в името на лапачка и в противовес на желанието на всички ни да вървим напред!!!

Избори до дупка - това е решението!

Редактирано от ihpeev (преглед на промените)

Единственото право,

което можеш да упражниш

в България е да гласуваш! ;)

А Ние и това не правим...

Като се замисля и това право

трябва да ни бъде отнето

и да се превърне в задължение... angry.gif

Някой сеща ли се каква ще е разликата? ;)

Предлагам тема с малко по-различно заглавие:

" Пусни своя глас!"Стани съучастник в ограбването на собствения си държава без да получиш нищо в замяна! :)

Ако някой си мисли,че следващото правителство

ще е по-различно.... :beat:

АЗ ще гласувам, а Вие...? ;)

Че всички са маскари, маскари са, ама що се ловите на въдицата на поредния маскара и му водите темата => Справка

Още една манипулация , доказваща наивността на българите.

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Че всички са маскари, маскари са, ама що се ловите на въдицата на поредния маскара и му водите темата => Справка

Още една манипулация , доказваща наивността на българите.

Този е бил доста зает човек biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.