Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е мнението Ви за климатици DAIKIN ?

Featured Replies

И аз бях харесал същия модел. Във фирмата директно ме попитаха дали ще се използва за отопление и след като отговорих утвърдително ми заявиха, че не го препоръчват. Праз миналата зима имали много оплаквания от него, че не топли добре, въпреки, че на книга всичко изглеждало добре. Де да знам - може да е и заради интереса да вземата едни 400 лева отгоре /с монтажа/, но ми препоръчаха   другия им модел Daikin FTX25KV/RX25K  - държал се много по-добре на отопление.

Вече е монтиран в стаята на хлапето и определено телата му са тихи. Модела  няма екстри и не съм гледал колко точно държи зададената температура. Дванайската от същата серия в другата стая /поне за сега/ също работи съвсем тихо, но и тя държи температурата в помещението с два градуса по-висока от зададената от дистанционното. Поне за мен тези два градуса разлика не са проблем.

• 1 месец по-късно...

С дайкин сме вкъщи, тих е и си поддържа температурата. През зимата дори и на 25 градуса да го сложим пак няма проблем. Но сме с изолация и горе-долу добра дограма.

Аз лично имам в къщи 4 климатика японски втора употреба не са Дайкин , но да добавя мнение за тях. Трите са на 10 години при мен единия е на 3. преди това колко са работили само един господ знае. Най-новия е Фуджицу , много добра машина работи перфектно тих  много ниска консумация на ток с него още не съм имал проблеми. Другите три ( 2 Санйо ) и  още 1 Фуджицу за десет години работа на единия му изгоря  STK-то веднага си намерих при хората от които съм го взел и цена на ремонта 60 лева с труда . гаранцията оддавна беше минала. на другия му се спука една тръба за фрион на външното тяло. там малко скъпо защото ми го свалиха , смениха я и пълнене с фрион  80 лева. Третия го спуках от работа лято зима нон стоп само комресора стана малко по шумен . Супер много съм доволен и скоро ще взема и 5-ти. При мен не е падало повече и то само няколко пъти до -16 градуса ,но работят без проблемно и лично аз си умирах от смях как комшиите ми със разни Панасоници ,Мидеи и дори един Фуджицу (Европейски) висят по терасите и ги поливат с топла вода.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.