Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да спя

Featured Replies

Хубава тема,аз имам подобен проблем,спя,няма проблем с това,но въпросът е ,че твърде често сънувам кошмари и като се събудя не се чувствам отпочинала,а дори напротив-трябва ми известно време ,за да се съвзема от неприятното чувство.Това продължва вече повече от 3 години и все си мислех,че ще отмине,я от напрежението,я от работата,но увиии.Ако има нощ ,през която да не сънувам какви ли не глупости,направо съм щастливка.Трябва да спомена,че всичко започна след един много тежък и неприятен период за мен,не знам на баячка ли да ходя,на лекар ли... или просто да оставя нещата да продължават така ,докато не се свърши най-после с тежките нощи.

Редактирано от cvety_20 (преглед на промените)

преди да се дават каквито и да било съвети трябва да се знае на каква възраст е

човека който задава въпроса. после с какво се храни .

в по напреднала възраст безсънието е нещо естествено.

ако човек е по млад - то обикновенно е резултат на хипер акттивни телесни функции.

причините обикновено са в храната .

значи - по малко пикнатна и по еднообразна храна 2-3 дни оправят работата.

освен това е възможно недоловима за съзнанието емоционална възбуда да е

причина за безсъние.

добър съвет за заспиване е четене на нещо интересно в легнало положение .

иначе ако предпочитате агресивните решения-аптеките са пълни с кво ли не.

а ако е болестно състояние - тогава си трябва лекар

"Темата си е много реална, защото голям процент от хората страдат от безсъние или лош сън - инсомния или диссомния." да, така е, но начина по който е поставена не е реален (пък и спортист е човека от всичкото нагоре :P )

"Темата си е много реална, защото голям процент от хората страдат от безсъние или лош сън - инсомния или диссомния." да, така е, но начина по който е поставена не е реален (пък и спортист е човека от всичкото нагоре :P )

човекът си е влюбен, ама така е тя!... ohmy.gif

Гизи, мнението ти е изтрито от модератор, но аз го прочетох. И макар че това наранява естетическото ми сетиво, мен не ме е страх да нагазя в калта, зная как да не я допущам в душата си, само малко ме е гнус, ала няма начин, това го има в света.

И понеже ти превръщаш всяка една тема, в която пишеш в кална и забелязвам, че и ходиш подире ми, признавам малко насила се фиксирах за кратко в твоята особа, верно, трябваше да се наведа доста, пък и да си запуша носа, но не съм от ония префърцунени докторици, падам си гамен малко и на твоите сипещи се ситни ударчета по краката ми, ще ти прасна само един токат в мутрата - дипломата си няма да скъсам, щото ти ме съветваш така, тя ми служи да помагам, доколкото мога, на хора извън обора.

Много се радвам че си го прочела.

Редактирано от Gizmoto (преглед на промените)

човекът си е влюбен, ама така е тя!... ohmy.gif

Май е така biggrin.gif

A синтетични наркотици приемаш ли? :rolleyes:

не обиждайте момчето, не е безсънието от любов или наркотици, а от дистрес или от това , че има акъл в главичката му, и той е сложна личност. Съвсем сериозно.

• Автор
не обиждайте момчето, не е безсънието от любов или наркотици, а от дистрес или от това , че има акъл в главичката му, и той е сложна личност. Съвсем сериозно.

Нямам стрес, нямам и чак толко много акъл, ама нямам и смисъл да живея.

Винаги има смисъл !

Ей,доктори,фелдшери и шарлатани и обикновенни драскачи,гледайте докъде докарахте човека след две страници "лекуване" във форума...сега остава да се появи Lucia да му каже: "спокойно,има втори живот,по красив от този".....малеее,накъде отива този свят

Не мога да заспа от седмица и почти през тези месеци не съм спал.

Как да успея да заспа, някой знае ли?

изпуши едно масé преди лягане, помага

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.