Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

кой е най евтиният SONY ERRICSON с WI FI ?

Featured Replies

Здравейте,

по принцип съм се засилил да купувам к850 който е около 380лв. обаче ми се ще да имам и wi fi ,но к850 няма и затова пускаи тема понеже аз не съм много на ясно с телефоните.знам че има хора които са мн запалени по телефоните и са по наясно с моделите.

Sony Ericsson C905-купен от Швейцария,разкодиран и флашнат. Чисто нов ми излезе 370 лева !

Разкодирането и флашването съм го правил сам и не ми струва нищо !

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1513 За същита пари долу горе, аз съм със същия телефона е много готин, има кво ли не. Всичко е перфектно няма бъгове, само с оригиналния софтуер на GPS-a не съм се оправил, телефона го имам от Ноември месец и е пушка. Батерията държи доста, камерата прави хубави снимки(принципно единственото предимство на SE), е верно сертификатите за програмите се бавят, но това става с всички нокии. В момента вече има доста програми, които са сертифицирани и бачкат перфектно на телефона като го взех бяха доста по-малко. Цената му последните няколко месеца падна стотина лева и това го прави доста апетитна оферта като цяло. Звука също е чист, има някои телефони, които вадят много силен звук, но и пращят като за световно тука няма пращене, а и силата на звука е добра. Wi-fi, 3,5мм жак за слушалки и колонки, а бе телефона има всичко, което си поискаш.

май ще сменям скоро Е51, тази N78 наистина има всичко, GPS,FM трансмитер, автофокус,светкавица, 3,5мм аудио ohmy.gif

само дето копчетата ми се виждат особени

Tака е по-малкички са но се свиква бързо, ръката ми е големичка, а уцелвам цифрите без грешки :P Копчетата не се бъгват като на nokiA 6030 примерно-да се натискат постоянно нон-стоп, бащата имаше този проблем, но сега като го загледах на бащата телефона копчетата са доста различни. В началото ми се виждаха почти еднакви biggrin.gif Та това беше едно от нещата които можеше да ме разколебае да го взема, но с копчетата нямам проблем.

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1513 За същита пари долу горе, аз съм със същия телефона е много готин, има кво ли не. Всичко е перфектно няма бъгове, само с оригиналния софтуер на GPS-a не съм се оправил, телефона го имам от Ноември месец и е пушка. Батерията държи доста, камерата прави хубави снимки(принципно единственото предимство на SE), е верно сертификатите за програмите се бавят, но това става с всички нокии. В момента вече има доста програми, които са сертифицирани и бачкат перфектно на телефона като го взех бяха доста по-малко. Цената му последните няколко месеца падна стотина лева и това го прави доста апетитна оферта като цяло. Звука също е чист, има някои телефони, които вадят много силен звук, но и пращят като за световно тука няма пращене, а и силата на звука е добра. Wi-fi, 3,5мм жак за слушалки и колонки, а бе телефона има всичко, което си поискаш.

май ще сменям скоро Е51, тази N78 наистина има всичко, GPS,FM трансмитер, автофокус,светкавица, 3,5мм аудио ohmy.gif

само дето копчетата ми се виждат особени

Редактирано от megatone (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.