Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно видео карта

Featured Replies

Здравейте , имам въпрос относно видео картата ми .Моята изглежда че прегрява , не съм сигурен, но днес към 17-18 часа ще ходя до Пазарджик и ако може някои да ми каже къде точно има магазин в които може да се провери дали проблема е в нея ( да се тества на място на някакаъв комп) . Аз ще я откача и ще я взема с мен и ако се открие проблем да си взема от този магазин нова с гаранция такава.

Става дума за NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB .

Поздрави.

Виж с прогарамата Everest какви температури държи.И от къде те съмнява това?

• Автор

Ако някои знае магазин да пише , че нямам много време .

п.с.

В момента е на компютра.Около 40-60 мин работи вече,но използвам за интернет и там нямам проблем.При гледане на филм работи около 20-тина минути и след това ми се изключва компа.При включване на игра работи около минута и ми забива картината но звука се чува от играта или ако съм пуснал някоя песен тя си продължава но картината замръзва,не се товари компютъра има звук но след замръзването става неизползваем.На евереста (ако гледам правилното) Графичен процесор :47 .

Ако някои знае магазин да пише , че нямам много време .

п.с.

В момента е на компютра.Около 40-60 мин работи вече,но използвам за интернет и там нямам проблем.При гледане на филм работи около 20-тина минути и след това ми се изключва компа.При включване на игра работи около минута и ми забива картината но звука се чува от играта или ако съм пуснал някоя песен тя си продължава но картината замръзва,не се товари компютъра има звук но след замръзването става неизползваем.На евереста (ако гледам правилното) Графичен процесор :47 .

НЕ е много това.ПРовери дали някой друг компонент не прегрява(процесор,дъно)

• Автор

Вече е 48 и започва през около минута да ми прегасва екрана,след около 10 ще ми се спре и компа , от нея е .Но проблема е , че незнам къде има магазин в които мога да тествам и също да си взема нова.(за Пазарджик става дума).

п.с. другите стоиности са :

1.5 | 2.8 | 40 | 47 | 40 | 35 | 44

Пиша ги както ги подрежда евереста.

Виж в някоя от фирмите дилъри на мост дали няма към нея сервиз:

АБС-Пазарджик

Телефон: 034/443930

Факс: 034/443930

Е-майл: [email protected]

ЕТ ЛОГО-2000-МАЛИН КРЪСТЕВ

Телефон: 034/440236

Факс: 034/440237

ОФИС ЦЕНТЪР ПРЕСТИЖ

Телефон: 034 440398

Факс: 034 446384

СД Е-5ФИЛИПОВ КОЦЕВ СИЕ

Телефон: +3594444908

Факс: +359444909

ЕЛКОМП68

Телефон: 034 442288

Факс: 034 442288

ЕТ ДИМИ-СОФТ

Телефон: 034443570

РПЛ 2000 ООД

Телефон: 034 444005

Факс: 034 443235

• Автор

Освен за

АБС-Пазарджик

ЕТ ДИМИ-СОФТ

маи са такива.Другите са за хладилници и климатици.

Ще проверя но ми трябваше някои от Пазарджик които 100 % знае къде има магазин и т.н.

Освен за

АБС-Пазарджик

ЕТ ДИМИ-СОФТ

маи са такива.Другите са за хладилници и климатици.

Ще проверя но ми трябваше някои от Пазарджик които 100 % знае къде има магазин и т.н.

Дано се намери някой да ти каже. Иначе тези са от сайта на Моста...

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Привет !

Ходи до JAR Computers Тел:034 444 670 . GSM: 0887 204 258 ( магазинът е точно да адвокатските кантори) !

Успех!

• Автор
Привет !

Ходи до JAR Computers Тел:034 444 670 . GSM: 0887 204 258 ( магазинът е точно да адвокатските кантори) !

Успех!

Тнх е това ми трябваше cool.gif

Намерих още инфо :

Адрес бул. Ал. Стамболийски № 25

Телефони (034) 444 670, 0887 204 258

email [email protected]

Работно време понеделник - петък 10.00 - 19.00

събота 10.00 - 15.00

До 19.00 ще има време да ида , имам един въпрос , там може ли да ми проверят видеото или не знаеш.(към holler_pz )

Имат и сервиз отдолу ...

Търсиш - Цецо ( май така се казваше) biggrin.gif ( ако се наложи да я оставиш и питат от къде си ... категорично ПЗ. ;) )

• Автор
Проблема не е от видеото

Като искаш да помогнеш напиши нещо по смислено....... или пишете или не спамете. :whist:

Като искаш да помогнеш напиши нещо по смислено....... или пишете или не спамете. :yanim:

Как да се помогне на човек,който не знае как да поиска помощ...още по горе ти се каза да си погледнеш и другите компоненти.За проблема който имаш знаеш ли колко от хардуеъра може да има вина - дъно,хард,рам,че дори и ОС (разбира се и видеото,което ти реши че е главния виновник).За да ти се помогне трябваше да обърнеш внимание на поста и да дадеш инфо за компа си,ама не,ти реши да търчиш из Пазарджик да си оправяш видеото...

Щом така си решил,добре,ама не вини другите че не ти помагат.Имах желание да помогна,но вече нямам...Извини ме за спама.

• Автор

Аз преди да пиша съм се допитал до специалист за компютъра ми беше при него и всички компоненти са проверени.Не се правя на специалист.Всичко работи добре и в норни казва ми го човек които с това си изкарва хляба но просто няма в наличност видео картата която ми трябва.За това исках инфо от къде да си я набавя , защото знам къде е проблема. :line dance:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.