Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ELITE Digital Player mp3-mp4 FM Radio

Featured Replies

Здравейте! Преди около година и половина си купих ELITE Digital Player mp3/mp4 FM Radio. Водеше се за мп4-ка и могат да се качват клипове,песни и така нататъка. Имам два въпроса:

1) Никога до сега не съм знаела как се качва видео на нея.. всмисъл какъв трябва да е формата му? Пробвала съм най-различни програми за конвентиране на видеата,но нищо ;( Ако знаете коя програма да използвам,за да стане ще съм ви вечно благодарна.

2) Първоначално можех да качвам над 40 песни в мп3 формат с реален размер (без да ги смалявам),след около година спаднаха на двайсетина,а сега не мога да кача повече от 16 песни! Ето това защо е така не мога да си го обясня!!! :blink: А не съм качвала нещо голямо,което да ми заема мястото... Знаете ли какъв е проблема?

Благодаря за вниманието!

ето снимка

36608084.elite-mmf-18-1gb.jpg

Редактирано от cvety12 (преглед на промените)

Привет!

За това става дума налли ?

Elite MMF-18 1GB MP3

Дадени са и поддържаните формати!

погледни и тук !

2) Първоначално можех да качвам над 40 песни в мп3 формат с реален размер (без да ги смалявам),след около година спаднаха на двайсетина,а сега не мога да кача повече от 16 песни! Ето това защо е така не мога да си го обясня!!! :) А не съм качвала нещо голямо,което да ми заема мястото...

Като го включиш към компа , пусни му едино сканиране на паметта .(може да се наложи и форматиране)

Успех!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Здравейте! Преди около година и половина си купих ELITE Digital Player mp3/mp4 FM Radio. Водеше се за мп4-ка и могат да се качват клипове,песни и така нататъка. Имам два въпроса:

1) Никога до сега не съм знаела как се качва видео на нея.. всмисъл какъв трябва да е формата му? Пробвала съм най-различни програми за конвентиране на видеата,но нищо ;( Ако знаете коя програма да използвам,за да стане ще съм ви вечно благодарна.

2) Първоначално можех да качвам над 40 песни в мп3 формат с реален размер (без да ги смалявам),след около година спаднаха на двайсетина,а сега не мога да кача повече от 16 песни! Ето това защо е така не мога да си го обясня!!! :huh: А не съм качвала нещо голямо,което да ми заема мястото... Знаете ли какъв е проблема?

Благодаря за вниманието!

ето снимка

36608084.elite-mmf-18-1gb.jpg

Ако нямаш в комплекта диск с конвертор точно за твоя МР3 можеш да си изтеглиш някои и да експериментираш докато уцелиш в какъв формат ще ти чете видео. А за паметта трябва да я форматираш от МР3-ката и ще се оправи. При някои по-стари Нокии прави същия проблем, като на мястото на изтритите песни и файлове не може да се запише нищо преди пълен формат /дори при прорартис да показва, че има свободно място на него не може да се запише нищо/.

Успех!

• Автор

Понеже с техниката не съм на ти ще ми обясните ли как точно да стане това форматиране? На телефона си съм го правила много пъти,но тук не става...

Благодаря!

Поддържа AMV формат !

Сваляш : AMV Convert 4.00/MP3 Player Utilities 4.00

Описание: '' Ако имате MP3/MP4 плеър, който поддържа .AMV видео клипове, то тогава вие се нуждаете от този инструмент, за да конвертирате филми и клипове в .AMV формат, така че да можете да ги гледате на вашия плеър! ''

Относо форматирането : Пробвай това , което колегата ти каза '' ... за паметта трябва да я форматираш от МР3-ката и ще се оправи '' или пък формат през компа !

Успех и от мен !

• Автор
Поддържа AMV формат !

Сваляш : AMV Convert 4.00/MP3 Player Utilities 4.00

Описание: '' Ако имате MP3/MP4 плеър, който поддържа .AMV видео клипове, то тогава вие се нуждаете от този инструмент, за да конвертирате филми и клипове в .AMV формат, така че да можете да ги гледате на вашия плеър! ''

Относо форматирането : Пробвай това , което колегата ти каза '' ... за паметта трябва да я форматираш от МР3-ката и ще се оправи '' или пък формат през компа !

Успех и от мен !

Благодаря много! Задължена съм ви просто...

А това за форматирането разбрах какво имате предвид,но не знам как да го направя.. до сега не съм я форматирала и нямам представа как става нито от самаата мп3-ка,нито от компютъра...

А това за форматирането разбрах какво имате предвид,но не знам как да го направя.. до сега не съм я форматирала и нямам представа как става нито от самаата мп3-ка,нито от компютъра...

От плеъра търсиш опция : format memory (или подобно) , пък от компа : десен бутон на устройството и format (ако е достъпна функцията)

Успех!

• Автор

Всичко стана,благодаря ви страшно много! :line dance: Задължена съм ви!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.