Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

1 декември - Бойкот на Мтел и Глобул

Featured Replies

Подкрепям напълно протеста и аз съм "ЗА" дано да има положителен успех. :bye:

• Отговори 60
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Подкрепям инициативата и ще стискам палци за възможно по-големи резултати в полза на потребителите :bye:

И двете идеи са много добри.Поткрепям ги напълно.И все пак мисля че втората идея е по-добра.Нека им претоварим мрежите :clap::)

biggrin.gif Напълно поддържам идеята и се включвам, но от такъв кратък бойкот - бълха ги ухапала.

:) За съжаление не само мобилните оператори в България се нуждаят от "корекции". Аз лично не мога да посоча институция или фирма в България, в която всичко да е съвсем наред и засегнатите пряко или косвено от нея да са съвършено доволни.

:clap: Според мен основната причина да ни гази всеки, който пожелае, се крие във вековното овчедушие на нашия народ. Невъзможно е насажданото със стотици години да се промени за няколко.

:) Добре е, че все пак се правят някакви опити. Дано имат положителен резултат!

Никои не ви кара да ползвате услугите на мобилните оператори на сила.Като не ви харесват цените,продаваите телефоните и готово.Ей на това му викам бойкот.Доволен съм си от Мтел и нищо няма да бойкотирам.А на наивниците които смятат че ще постигнат нещо пожелавам успех biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Разбира се винаги ще има някой който да се "изцепи" с нещо подобно.

Мобилния телефон е необходимост за повечето хора в днешно време. Явно bo6ko смята че българина или трябва да продължи да плаща най-много от всички европейци или трябва да се лиши изобщо от телефон. Неразбирам от какво си толкова доволен? Това че имаш възможност да отделяш една част от доходите си за да плащаш за телефон не значи, че не трябва да поискаш по-нормални цени. Така ще имаш повече средства за други неща.

По повод "наивниците" ще кажа, че за мен е много по наивно да твърдиш че цените те задоволяват имайки предвид какви са те в другите страни, качеството на услугата и финансовото състояние на повечето от сънародниците ни. Един протест като този може да не постигне успех но поне ще покаже волята на подкрепилите го хора за промяна. Това е и целта: да покажем че не сме стадо което може само да бъде скубано и да поискаме просто реални цени.

Редактирано от Spursy (преглед на промените)

Ако искате нещо да направите трябва да претоварите мрежата.

Още повече че това е съвсем реално - спомнете си когато бяха пуснали безплатни разговори!

Но трябва да покажете постоянство.

С 2 или 3 часа нищо няма да постигнете. Трябват ви 5 дни (работни) и ще клекнат.

Хитрите бизнес клиенти също няма да са доволни като не могат да говорят.

Ако ли пък ще ги бойкотирате като не говорите - давайте но поне за 3 месеца.

Изобщо имате искания - много добре. Трябва ви и слонски инат.А също и някакъв начин на които не могат да вземат ответни мерки.

Тези протести които ги правихте преди са просто смешни. 5 часа biggrin.gif само толкова ли може да издържите. Ако ще карате в същия дух по добре се откажете преди да сте станали за смях.

Spursy не се сърди на bo6ko - човека си има мнение. А нали все някой трябва да работи в MTel. Може да е техен човек и идеята да не му се нрави.

Абе вие сте страшно..айде да не използвам такива думи......хора Кво печелите като си изключите телефоните????? Кво ще им стане на Мтел и Глобул????? Нищо нали така? Тогава защо да си се лишаваме от гсм-ите?? И то за 7 часа аххахаахха божееееее.....Ние губим а те не губят,какъв е смисъла тогава от тоя глупав бойкот???? Къде другаде по света правят такива невероятно безмислени бойкоти???? Никъде само ние ли сме толко глупав народ????

Горе видях и за пренатоварване на мрежата-хуу де кой пак губи??? Те или ние? Я се замислете.....

Както видях по горе-пича е доволен от Мтел,и аз съм доволен!28 стинки без ддс в мрежата на мтел много ли ви се вижда? За глобул нз не ме и грее особено.....и е много прав бошко,никой не ви кара да ползвате услугите им,кат нещете прав ви път!Като ви трябват услугите им ще ползвате няма къде да ходите,няма да мрънкате и тва е ходете на Вивател дет са още по зле.....

Чета постовете назад......абе хора какви резултати чакате бе??? лелеле....нищо няма да се промени не го ли разбрахте?????

А нали все някой трябва да работи в MTel. Може да е техен човек и идеята да не му се нрави.
ц ц ц уби рибата.......

По принцип не съм лош човек,обаче ако ми изтриете поста ще стана.....

Или ако сте толкова недоволни измислете нещо по добро от тия тапи бойкоти с изключване на гсм-а......

Една фирма без репутация и клиенти е нищо. Искате нещо - ударете там, където най-много би заболяло една фирма. Или им подронете репутацията или да ви изгубят като клиенти или пък и двете :)

Редактирано от alienware (преглед на промените)

За 2-3 часа има ли смисъл? А и хората които ще го направят(тия с по малко сиво вещество демек) няма да са кой знае колко така че хич няма да ги вълнува Мтел и Глобул,особено мтел с тия над 3,3 млн абонати.....и глобул имат доста 2 млн....

с двете ръце гласувам за

Ще печелят от нас дето на месеца веднъж си взимаме ваучери /валчери както пишат изтъкнатите гсм магазини в града ми :) / за по 5 лв колкото да не е без хич а корпоративни клиенти дето плащат луди сметки за глупости ще барват промоции. айде да ги нямаме тия. на 01,12 направо го изключвам. хем и 1 ден айляк без гсм.

ole, искам публично да те помоля да внимаваш с тона и заплахите си. Не сме се събрали тук, за да се нападаме и обиждаме. Ако имаш да казваш нещо, дори и в противоречие с другите, кажи го спокойно и нормално, както са го направили и другите преди теб. Хората може и да грешат, но не това е начина да им покажеш, че го правят.

Благодаря.

Като сте такива големи радетели, що не вземете да си хвърлите сим-картите в знак на протест?

съберете 50-60 човека, поканете телевизията и си хвърлете картите в някоя рекичка(по-ербапите могат и телефоните), пък нека да ви дават по-телевизията, че може и някой международен обмен да хванете.

Или пък още по-добрия вариант: минете на вива-та, така и така се сравнявате със тях.

дето се вика, хората ни предоставят възможност да говорим повече за по-малко пари, ама ние не, та не. искаме да звъннем на гаджето и да и кажем за 4 секунди: айде муцка, чакам те пред блока и ... хоп веднага натискаме червената слушалка. абе говорете бе хора, не ги дръжте за красота ти я апарати и да се чудите как да изкарате с 10лева за 3-4 месеца. Пък някои хора с дни не ги търсят по-телефона.

Айде сполука през утрешния ден! :bye:

За 2-3 часа има ли смисъл? А и хората които ще го направят(тия с по малко сиво вещество демек) няма да са кой знае колко така че хич няма да ги вълнува Мтел и Глобул,особено мтел с тия над 3,3 млн абонати.....и глобул имат доста 2 млн....

<{POST_SNAPBACK}>

С "по малко сиво вещество демек" са само тия дето не знаят за кво плащат.

Кво ще им стане на Мтел и Глобул????? Нищо нали така? Тогава защо да си се лишаваме от гсм-ите??
Грешиш ще им стане рано или късно. То се почва от малко.

Като не си съглсен им плащай никой не те спира след като си толкова доволен.

Къде другаде по света правят такива невероятно безмислени бойкоти????

Навсякъде са го правили затова сега има с какво да се похвалят.

@Tragedy

Аз просто изказвам мнение,съжелявам ако съм прекалил някъде.Не съм заплашвал никой.....просто се учудвам на тия бойкоти и на хората които участват(в случая изключване на гсм-ите).Глупаво е,но тва си е мое лично мнение и не задължавам никой да се съгласява.

Едит:

Аз знам за какво плащам.Такъв бойкот не се организира за 1-ви път и до сега е нямало резултат.

Еми доволен съм,когато имам пари ще плащам за ваучери,когато нямам няма.....

Правят се обаче са масови и има смисъл,,докато като си изключиш тел-а за 2-3 часа ти губиш защото нямаш връзка с околните а не мтел или глобул,защо съм сигурен че на 1 изключен телефон ще съотсетстват хиляди включени......

Едит2:

Slammer мн ми хареса поста ти

Редактирано от ole (преглед на промените)

Добре де, но ако всеки мисли че няма смисъл,идеята се обезмисля от самосебе си ...

Не е ли по-добре все пак да го изключиш в знак на съгласие,а пък после да видим какво е станало,отколкото да разколебаваш останалите.

Според мен това е главния фактор,които играе роля за неуспеха на предишните две акции.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Еми доволен съм,когато имам пари ще плащам за ваучери,когато нямам няма.....

Уникално.... доволство :) ....веселяк си ти.... :) А минавала ли ти е идеята, че утре може да решат да таксуват от 2 минути директно? И тогава все по-доволно, ще имаш все по-рядко за ваучер....

Редактирано от 90125 (преглед на промените)

Добре де, но ако всеки мисли че няма смисъл,идеята се обезмисля от самосебе си ...

Не е ли по-добре все пак да го изключиш в знак на съгласие,а пък после да видим какво е станало,отколкото да разколебаваш останалите.

Според мен това е главния фактор,които играе роля за неуспеха на предишните две акции.

<{POST_SNAPBACK}>

ама то самата идея е безмислена,ако беше нещо смислено щях да участвам,добре да приемем ще се си изключа тел-а,за няколко часа ако съм навън няма да знам колко е часа,няма да може никой да ме търси,няма да мога аз да се обаждам и за какво? Дори и цял ден да са изключени гсм-и на а всички абонати на мтел,на другия ден пак ще ги включат 3/4-ти от абонатите най-малко и смисъла от бойкота е никакъв

Уникално.... доволство :) ....веселяк си ти.... :) А минавала ли ти е идеята, че утре може да решат да таксуват от 2 минути директно? И тогава все по-доволно, ще имаш все по-рядко за ваучер....

<{POST_SNAPBACK}>

Еми весел човек съм по принцип ;)

като звънна ми се таксува 28 стинки без ддс,след 1-вата мин вече на всяка сек,говоря си 1 мин и готово,какъв е проблема? Много ли е пак цената.Не стига че ги свалиха ама вие пак недоволни,то бъгарина е все недоволен,и на 2 стинки да ги сложат българина ще иска на 1.....и по наглите направо безплатно.....

като звънна ми се таксува 28 стинки без ддс,след 1-вата мин вече на всяка сек,говоря си 1 мин и готово,какъв е проблема? Много ли е пак цената.Не стига че ги свалиха ама вие пак недоволни,то бъгарина е все недоволен,и на 2 стинки да ги сложат българина ще иска на 1.....и по наглите направо безплатно.....

<{POST_SNAPBACK}>

Ай ся !

Хората искат да им плащат на цена равностойна на извършената услуга.

Много ли е ? Не ! Но трябва да е по-малко. Просто защото те напрактика нямат разходи които да искат такива цени.Нито поддържат някаква мрежа от кабели нито харчат ток (които да е значителен) нито се потят с каквото и да било. Така като гледам и техниката не си подменят.

И всичко това при положение че в съседките ни цените отдавна са на поне 1/3 та от наще...

Е какво да не сме последната изпаднала република?

Време е да си сверят часовниците!

Разбира се винаги ще има някой който да се "изцепи" с нещо подобно.

Мобилния телефон е необходимост за повечето хора в днешно време. Явно bo6ko смята че българина или трябва да продължи да плаща най-много от всички европейци или трябва да се лиши изобщо от телефон. Неразбирам от какво си толкова доволен? Това че имаш възможност да отделяш една част от доходите си за да плащаш за телефон не значи, че не трябва да поискаш по-нормални цени. Така ще имаш повече средства за други неща.

По повод "наивниците" ще кажа, че за мен е много по наивно да твърдиш че цените те задоволяват имайки предвид какви са те в другите страни, качеството на услугата и финансовото състояние на повечето от сънародниците ни. Един протест като този може да не постигне успех но поне ще покаже волята на подкрепилите го хора за промяна. Това е и целта: да покажем че не сме стадо което може само да бъде скубано и да поискаме просто реални цени.

<{POST_SNAPBACK}>

Доволен съм си от услугите на Мтел какво лошо има в това не виждам.Имам карта от 5 години и съм нямал никакви проблеми.Ако ми е скъпо няма да ползвам GSM,а това се отнася за всички.Цените били високи-цената на една стока се определя от търсенето.От 7 милионна България GSM-и имат 5 милиона и 300 000 души (според мобилните оператори)Щом толкова много хора могат да си позволят да си плащат сметките значи не е скъпо.Според мен цените ще паднат според пазарните принципи а не с глупави протестчета.

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Точно така е,ама някои не могат да го проумеят и като кон с капаци упорито държат че трябв да си изключат гсм-ите.....Тя България вече е по малко от 7 милиона ако става на въпрос а хората които имат гсм-и са над 5,3 млн над,защото и вивател се включиха,а статистикат:мтел-3,3млн не е от преди седмица 2,както и на глобул-2 млн....Аз повече по темата няма да пиша,безмислено е,а още по безмислен е и самия бойкот....

Не съм вярвал, че има хора, които са готови да плащат повече при полужение, че може да се плаща по-малко.

По логиката на някой хора щом можеш нещо трябва да го правиш(на тази мисъл ме навеждат изказвания от типа"ма ман тези цени ме устройват")То по тази логика няма проблем 1 мин разговор да струва 1 лв.Ми то ако сега можеш да отделиш 20 лв на месец за сметка и при 1 лв на мин ще отделяш толкова, но съществената разлика е че ако 1 мин струва 0.10 лв, за 20 лв ще приказваш не 20, а 200 мин.

Извода за мен е че има хора които явно са някъкъв вид мазухисти и предпочитат някой да ги мачка.

• Администратор

Това дава възможност на GSM оператори да направят профилактика на мрежа без потребители да се оплакват че нямат обхват. Освен това се получава малко като със софтуер и хардуер - можете да дадете 800 лв за GSM, но 40 лв сметка са много...

Защо преди години, като е нямало GSM оператори, никой не е изпитвал необходимост от мобилна комуникация, а сега като всички имат и вече сте принудени да плащате свръхвисоки цени...

И трето - защо бойкота е само над два от трите оператора, като vivatel също има първоначално 30 ст. тарифа и не е кой знае колко по-евтино

Лелеее божееее.....направо ме заби в земята.....ще си наруща правилото от горния пост-да не пиша повече по темата,защото това изказване просто ....то всъщност нз да ли ще си го наруша защото май в сличая просто трябв да се каже едно "ноу комент".....

така да започна да анализирам

"Не съм вярвал, че има хора, които са готови да плащат повече при полужение, че може да се плаща по-малко." да бе може друг път,цената е 28 стинки без ддс и тва е не може да говориш за по малко,толкова са казали мтел и за толкова ще говоря,тва е цената....по ефтино от това за мен няма,бях на прима класик и в случая имаше начин да плащам по малко и аз веднага се възползвах като преминах на Прима Стар.....сега за по малко няма начин.....

"По логиката на някой хора щом можеш нещо трябва да го правиш' е тука наистина нямам думи

"То по тази логика няма проблем 1 мин разговор да струва 1 лв." и кой мобилен оператор ще го направи?ц ц ц.....

"Ми то ако сега можеш да отделиш 20 лв на месец за сметка и при 1 лв на мин ще отделяш толкова" мн ясно че 1 и съща сума ще отделям,но при 1 лв ще говоря по малко.....

"но съществената разлика е че ако 1 мин струва 0.10 лв, за 20 лв ще приказваш не 20, а 200 мин." и как с 10 стинки мтел и глобул ще си поддържат мрежите,как ще правят рекламни кампании за да разберат хората за новите им тарифи,как ще плащат на хората които работят там нали и те искат големи заплати!!!

"Извода за мен е че има хора които явно са някъкъв вид мазухисти и предпочитат някой да ги мачка." е така е българина никога не е съгласен с това което му се дава а иска повече и повече.....

Едит: Вивател са на светлинни години от мтел и глобул

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.