Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на захранване до 200 лв.

Featured Replies

Здравейте, имам следната конфигурация - MB - GB EP35 DS3, CPU-8400 CORE DUO, 4 GB DDR2 800 MHZ, VIDEO - ATI RADEON 4890, HDD - 2X160 GB SEAGATE SATA2, DVD-RW. Захранването ми е Фортрон 400 вата, бих искал да взема нещо по стабилно. Имах едно - HIPER 425 W и то издържа 2 седмици след като сложих видеокартата АТИ 4890. Фортрона го сложих като временен вариант, докато си взема нещо по-добро. Какво ще ми препоръчате до 200 лв. Аз съм се спрял на Фортрон Епсилон 700 Вата и CORSAIR 650 Wats

Очаквам Вашите предложения!

http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=557&pid=2111 M700 за 200лв

ИЛИ

http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=557&pid=2019 M600 за 180лв

И двете ще издържат машината.

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Здравейте, имам следната конфигурация - MB - GB EP35 DS3, CPU-8400 CORE DUO, 4 GB DDR2 800 MHZ, VIDEO - ATI RADEON 4890, HDD - 2X160 GB SEAGATE SATA2, DVD-RW. Захранването ми е Фортрон 400 вата, бих искал да взема нещо по стабилно. Имах едно - HIPER 425 W и то издържа 2 седмици след като сложих видеокартата АТИ 4890. Фортрона го сложих като временен вариант, докато си взема нещо по-добро. Какво ще ми препоръчате до 200 лв. Аз съм се спрял на Фортрон Епсилон 700 Вата и CORSAIR 650 Wats

Очаквам Вашите предложения!

http://www.plesio.bg/power-supply-c-699777...s-p-229768.html

Въпреки, че е над зададеният от тебе лимит, силно ти препоръчвам именно този модел.

Според мен оптималната сума е тази - цък като предпочитанието ми е и "леко" на база фенщина laugh.gif

а защо не този тук ?

Май не отстъпва на предложените :)

:speak: Възможно най-гадното захранване за 160лв. coolmeen и kmvasilev са дали достатъчно добри захранвания, и което и да вземеш от техните предложения няма да сбъркаш.

Мух муле майкоу... Човека дава 200 лв и му предложихте фортрон... Земай Silent Pro M700 и забрави, че някога ти е трябвало захранване... Измежду сички предложения, като че най-съм навит именно на сайлънта на кулър мастър...

Аз откакто съм с фортрон проблеми нямам. Е, моето е 400 PNF, ама за 5200+ и 3650 имам поне 200 вата излишни.

В тоя ред на мисли, аз от 3 години и кусур съм с делукс захранване 350 вата и носи конфигурацията от подписа, волтажите ми са по-стабилни от на едно приятелче с фортрон 400PNR, че той не смее да клоква, а аз съм качил 330МХз на процесора,щото дъното не може да понесе повече...

При наличието на сайлънта за 200лв няма да му препоръчам да земе фортрон блусторм 700 вата... Кулър мастър са си кулър мастър. Нищо против фортрона, просто в случая е неизгоден...

Все някое трябва да е по-добро. По принцип известните марки държат на качеството, но и цените са по-високи. От друга страна има и не толкова известни с не по-лоши захранвания и доста по-ниски цени, но при неизвестните рискът винаги е по-голям. За захранванията Делукс нищо хубаво не мога да кажа, пред очите ми са гърмели 2-3. За сметка на това клавиатурата ми е Делукс, досега на по-добра не съм попадал.

Определено М700 е добро захранване , но на теб реално повече от 450вата са ти излишни а се целиш в 600-700 вата .Това си е набутвация , е освен ако не мислиш да ъпваш към 4 ядра и крос с две 4890.Това ти е напълно достатъчно , с остатъка си вземи някакво свястно охлаждане и си клокни процесора за да задоволиш Ати-то.Освен ако не си го направил вече :sobbing:

ПП.Това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него .

Редактирано от Tsqu@d (преглед на промените)

Определено М700 е добро захранване , но на теб реално повече от 450вата са ти излишни а се целиш в 600-700 вата .Това си е набутвация , е освен ако не мислиш да ъпваш към 4 ядра и крос с две 4890.Това ти е напълно достатъчно , с остатъка си вземи някакво свястно охлаждане и си клокни процесора за да задоволиш Ати-то.Освен ако не си го направил вече :sobbing:

ПП.Това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него .

Съгласен, но да предложа нещо малко по-ново като модел с по-добра ефективност: http://plesio.bg/power-supply-c-69977705/a...w-p-236113.html а най-добре това, ама го няма в наличност, та спокойно вземай Чифтек-а.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.