Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Ново 5, нямаше мачин в тоя ден да не случи нещо, което хич няма да ми хареса :yanim:

• Отговори 2k
  • Прегледи 81k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

• Автор
имаш ли нужда от помощ ?

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш...

п.п.kiss.gif

п.п.2.баси

Егати идиотията. biggrin.gif Сега разбирам, че някой пуска линкове към моя профил, като ме сочи за източник за теглене на музика. И това, ако не е интересен подход. Чудя се дали да докладвам за тормоз или да. laugh.gif То на мен не ми пречи де, но ми е жал за потребителите които се лутат, а аз ги препращам към автора на тези постове. ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Мисля си.....след една женска разходка до центъра, на по парче торта и два коктейла / Ледено Мохито и Синя жаба biggrin.gif /, бе проведено изследване, чийто резултат беше следния - Един мъж, дори и да бута количката с малкото си бебе и задълбочено да обяснява нещо на жена си, която върви до него, пак наднича в чужди деколтета :)

Мисля си.....след една женска разходка до центъра, на по парче торта и два коктейла / Ледено Мохито и Синя жаба biggrin.gif /, бе проведено изследване, чийто резултат беше следния - Един мъж, дори и да бута количката с малкото си бебе и задълбочено да обяснява нещо на жена си, която върви до него, пак наднича в чужди деколтета :rolleyes:

ти направо откри топлата вода biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

мисля след малко да се облека, да се гримирам и да изляза на ресторант :rolleyes:

навън отново заваля.....

боже как ми се спи.

А трябва да правя графиците за другия месец и учетна форма 76 за този месец......Рапортите за извънредния труд за този и следващия месец и куп още глупости.

Мисля си колко ще е хубаво ако в момента изпадна в състояние нищо да не мисля, но съм толкова изморена, че и това не мога.

Вече съм дипломиран магистъррррр - за това мисля :)

Ха да ти е честито :yanim:

flowers_CnrTKA_9.a.jpg

Мерсииииииииииии :)

Мисля си как повечето млади (и не само) хора си търсят работа със заплата над 1000-1500 лева, а изобщо бъкел не вдяват нищо от нещата, които би трябва да знаят поне като начало.

Претенции огромни, а покритие нула.

Мисля си как повечето млади (и не само) хора си търсят работа със заплата над 1000-1500 лева, а изобщо бъкел не вдяват нищо от нещата, които би трябва да знаят поне като начало.

Претенции огромни, а покритие нула.

след малко ще пусна тема по въпроса.

Мм, толкова тичане не бях виждал от месец някъде... ...както и толкова простотия накуп. Интересно обаче колко малко ми трябва, за да ми мине мерака да ходя на стадиона поне за месец напред...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.