Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си че нещо ме цепи глава и ще лягам да спя, ама също и си мисля кой глас утре ще ме събуди и много кеф ми става :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Няма да ходя на екскурзия sad.gif ...

• Автор

аз не правя нещо, което в действително си е такова, нищо, че си сменя кожите от време на време :)

Мисля си за Мадона как и прекратяват договора след 5 дена...

Мисля си, че уж никой не репресира по партийна принадлежност, а с нея точно така се получи...

Мисля си как преди 15 дни ги предупреди, че излиза в отпуска, защото е кандидат за депутат от една партия, а днес другата партия я прасна...

Мисля си как същите тия лайномети си раздадоха по 6 заплати предизборно и така си подсигуриха над 3 000 гласа от това министерство...

Мисля си как същите тия си раздадоха по 8 заплати предколедно...

Мисля си как всички скачат срещу дпс, но никой не отчита фактите, когато тия от бсп изхвърля от работа уж техните коалиционни партньори...

Мисля си за нещастниците, които само знаят да плюват и да петнят човека срещу себе си...

Мисля си как може да се строши на две ентусиазма човешки и да му убият цялата всеотдайност, която дава от себе си на работното място...

Мисля си колко е вярна приказката, че всяко зло е за добро...

Пфффффф...баси мислителя се изкарах пък аз... 6a21f4939b2a7f60534a1001edf09409.gif

ИЗПИТИТЕ СВЪРШИХА, ИЗПИТИТЕ СВЪРШИХА... О, ЙЕ... ИЗПИТИТЕ СВЪРШИХА!!!

Ама изпита по мат. беше труден. Maй няма да имам 6 sad.gif

Уау.. тоз човек доста се е променил... станал е...мил?! Не, въобразяам си...

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Мисля си за Мадона как и прекратяват договора след 5 дена...

Мисля си, че уж никой не репресира по партийна принадлежност, а с нея точно така се получи...

Мисля си как преди 15 дни ги предупреди, че излиза в отпуска, защото е кандидат за депутат от една партия, а днес другата партия я прасна...

Мисля си как същите тия лайномети си раздадоха по 6 заплати предизборно и така си подсигуриха над 3 000 гласа от това министерство...

Мисля си как същите тия си раздадоха по 8 заплати предколедно...

Мисля си как всички скачат срещу дпс, но никой не отчита фактите, когато тия от бсп изхвърля от работа уж техните коалиционни партньори...

Мисля си за нещастниците, които само знаят да плюват и да петнят човека срещу себе си...

Мисля си как може да се строши на две ентусиазма човешки и да му убият цялата всеотдайност, която дава от себе си на работното място...

Мисля си колко е вярна приказката, че всяко зло е за добро...

Пфффффф...баси мислителя се изкарах пък аз... 6a21f4939b2a7f60534a1001edf09409.gif

ohmy.gif Ега ти ужаса. Сега какво ще прави ?

Съболезнования имате от мен - и горе главата !

Знаете , че рано или късно който копае гроб другиму - сам пада в него.

israel_defence_force.jpg

В превод: Прииска ми се да посетя Израел, и заедно с Бахай, Мъртво море или Червено море, да видя отблизо въоръжени хора които най-спокойно си се движат сред цивилни - различно и необичайно е, ще ми е интересно.

Само не разбирам - ти самата цивилна ли ще си или не ? :speak:

Тълкувам желанието по следният начин - приискало ти се е да бъдеш като Пенчо Кубадински :

lov1.jpg

Нали се сещаш - едно време Пенчо Кубадински се върнал от лов в Южна Африка.

Показва трофеите си - лъв, слон, носорог. Въздъхва и вика : "Само от носърчето" не ми дадохда да изнеса кожата."

Приятелите му го питата : "Абе, Пенчо - какво е това "носър" ?

Ами - едни такива малки, черни, изкачат от храстите и викат "Носър, носър, но сър".

Не ми дадохда кожите им да донеса само.

:blink:

Та така и с тебе - на сафари ми се струва, че искаш да отидеш, ама те мързи да ходиш чак в Южна Африка.

Само не разбирам - ти самата цивилна ли ще си или не ? :blink:

Тълкувам желанието по следният начин - приискало ти се е да бъдеш като Пенчо Кубадински :

...

Та така и с тебе - на сафари ми се струва, че искаш да отидеш, ама те мързи да ходиш чак в Южна Африка.

Ами съвсем не е така, аз лично не обичам оръжията. Упражнявала съм се на стрелбище т.е. боравя (криво-ляво) с пистолет, но ме притеснява отговорността от носенето на такъв. Като цяло не съм привърженик и на ловуването за удоволствие, просто защото убийството на екзотично животно не би ме зарадвало по никакъв начин. Та не ме привлича идеята за сафари с такава цел. А иначе, да, за мен е необичайно хората да се разхождат свободно по улиците с оръжия в ръка - затова би ми било странно и любопитно да съм пряк наблюдател в такава среда.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Хахаххахах... днес пък съм в готик настроение... нйщо че Deftones не са готик, ама половината във форума няма да разберат

А този часовник ако продължи да трака толкова шумно ще изхвърчи. Даже и музиката ми не го заглушава!

Утре чипс, бира, филм... Само да не стане нещо и да ни се развалят плановете =/

Вече се чувствам задръстена. Аз ли съм единственият тийн, който не пие бира...

Редактирано от yosam (преглед на промените)

и що ги предупреди? Просто си излиза в отпуск и толкоз. "Колкото повече обясняваш, толкова повече се закопаваш" - това е приказката на една колежка, която преди време също се кандидатира.

Мисля, че скоро ще има новини от рода на "2 милиарда жени прелъстени и изоставени от Мето или с другото му име - Aragorn(Elesar)".

Мисля, че скоро ще има новини от рода на "2 милиарда жени прелъстени и изоставени от Мето или с другото му име - Aragorn(Elesar)".

Питах се новината в кой раздел ще бъде...може би "Мистика"? По-вероятно в "Спорт" :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.