Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за видео.

Featured Replies

Моята миля 7900 замина... Служи ми вярно около 2 години. Мир на изгорелите и памети...

И така...

Следва логичното купуване на ново (или евентуално старо) видео. Поради ограничените ми финанси (мух муле майкоу) давам около 160лв, но не много повече за видео. За сега съм се спрял на вариант 4830 за 160лв (минава ми през главата идея за 3870 за 173лв). Мислех за 4770, но ако дам 200лв за него оставам мнооооооооого на сухо до заплата... В момента карам с умрялото 6100 и един WoW не мога да играя като хората... Върви с невероятните 9FPS... Ако има други варианти - приемам предложения.

Целта е ... абе главната цел е да избутам още 2 или 3 години, както със 7900-те... Милото ми то как изгоря....

Ами има е един друг вариант - чакаш 1-2 седмици да докарат Sapphire HD4730, взимаш я и се размазваш. Тя е горе-долу добре за теб - 170 лв. в Жар. cool.gif

С това захранване , с което е в момента няма да издържи 4870.Трябва да вземе и ново.3870 не си заслужава по добре вземи 4730 или 4830 , но захранването не е стабилно.Но тази 4870 си заслужава да помислиш над нея!

• Автор

А тая 4730 как се представя като производителност, щото не можах да намеря в мойте сайтове (които аз следя) тестове с нея...

ПП: С това мойто захранване издържах 7900ГТ, фабрично клокната на XFX, която си папка ток... Мисля,че ще изтрае спокойно една 4830...

ПП2: Нали се сещате, че с новото видео ще махна клока?!

Бърз въпрос: Дали не е по-добра идея да взема някаква кошница (2600ХТ например) колкото да закърпя, докато събера пари за нещо свясно?!

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Ati Sapphire HD 4670 512MB GDDR4 PCI-E, HDMI, DVI-I, VGA - Мале laugh.gif лол какво охлаждане са и сложили,а мойта Гигабайт 4670,е десет пъти по-малко и държи под 40 градуса,какво остава за тази сигурно -10 : )

20,30 дена чакане не е малко

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534847 -това ми харесва,но в скай има и по евтини на сапфир

Това с 4870,ако можеш я вземай,но се увери,че работи първо

Бърз въпрос: Дали не е по-добра идея да взема някаква кошница (2600ХТ например) колкото да закърпя, докато събера пари за нещо свясно?!

Не мисля. После едва ли ще искаш да я махнеш така и ще си караш повече време с нея. Според мен по-добре изтрай малко с тая 6100 докато събереш пари за 4770 да кажем.(няма да играеш WoW 20дни...голяма работа :wors: ). В противен случай после ще се чудиш къде да я разкараш тая кошница (2600XT), а и ще излезе по-скъпо.Успех. :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.