Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автобиофрафия в свободен текст

Featured Replies

Ако някой може да даде линк към примерни автобиографии в свободна форма, благодаря предварително :)

• 2 години по-късно...

И аз трябва да напиша една такава автобиография но пише че тя трябва да е писана и подписана собственоръчно какво означава това че трябва да я пиша на ръка или мога да я напиша на компа и да я принтирам???

Трябва да напиша една автобиография но пише че тя трябва да е писана и подписана собственоръчно какво означава това че трябва да я пиша на ръка или мога да я напиша на компа и да я принтирам???

Трябва да напиша една автобиография но пише че тя трябва да е писана и подписана собственоръчно

какво означава това че трябва да я пиша на ръка или мога да я напиша на компа и да я принтирам???

Мен ако питаш, може да я принтираш и след това да я подпишеш, но защо не питаш тези, които я искат ?

Я кажи по-добре ако е за работа - в коя фирма ще кандидатстваш, за да ти дадем конкретни насоки.

Здравей! Напиши си я на компютър. Провери си я за синтактични и граматически грешки, опитай се да спазиш някакви норми на съставяне и писане на СВ. Подпиши я собственоръчно. Запечатай я в плик формат А4, без да я прегъваш листа и я изпрати с обратна разписка за да си сигурен, че са я получили. Поздрави и успех, А3

Взимай един бял лист и пиши на ръка, както се казва, въпреки че, според мен, и на компютър да им го пратиш - пак ще го приемат и разчетат :help: Поздрави, А3

Звъня в военното окръжие да ги питам ама никои не дига Ще го направя и по двата начина пук утре ще ги питам на място Благодаря на всички за помоща

Трябва да напиша една автобиография но пише че тя трябва да е писана и подписана собственоръчно

какво означава това че трябва да я пиша на ръка или мога да я напиша на компа и да я принтирам???

Ако съм на твое място, ще я напиша с гъше перо. Публикувано изображение

Съвсем спокойно си я напиши на компютъра, принтирай си я и после сложи подпис :)

Още с кандидатсването се започва с тъпотиите в българската армия Публикувано изображение тоя пидиеф който са го дали за примерна автобиография също доказва колко са изостанали.

• 1 година по-късно...

За да не отварям нова тема, тази ми се стори най-подходяща. Трябва ми форма за св на английски, по европейски стандарт, но не мога да намеря в интернет. Ако някой може да ми помогне благодаря предварително.

За да не отварям нова тема, тази ми се стори най-подходяща.

Трябва ми форма за св на английски, по европейски стандарт, но не мога да намеря в интернет.

Ако някой може да ми помогне благодаря предварително.

Не сте търсили!!!

http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads/EuropassCV/CVTemplate.csp

Благодаря, но аз май не оточних достатъчно, тези намерих, но уърда ми не ги отваря. Благодаря все пак, сигурно първо ще трябва да се погрижа да кача др програма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.