Премини към съдържанието

Дяволският ангел

Потребител
 • Публикации

  534
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Дяволският ангел

 1. Благодаря на всички за пожеланията! Радвам се, че не сте ме забравили, въпреки дългото ми отсъствие. Но, се оказа, че 2 години отсъствие от България трудно се наваксват. Надявам се един ден наистина да мога да ви почерпя!
 2. Оффффф, тъкмо бях позабравила цялата тази история и що да видя-коментар. Ако, искаш ми вярвай, но това е истината. То си е твое право да не вярваш! За мен и семейството ми си беше жива отврат!!! Съжалявам за грубия език, но не мога да се въздържа при спомена за случилото се! Само мога да ти пожелая все такъв късмет и никога да не изпадаш в подобна ситуация и да изживяваш разочарование от този род! Нямам сметка да лъжа, нищо няма да спечеля от това, а и при условие, че пътуваме толкова много и с различни компании не съм написала напр., че китайските или френските авиолинии са ни причинили подобен дискомфорт?! Мила, благодаря ти, но дано не ми се налага
 3. Честит Рожден Ден! Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
 4. Честит Рожден ден! Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!
 5. Честит Рожден Ден! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар.
 6. Още веднъж хиляди благодарности на всички и много щастие!
 7. Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави и изпълнени с положителни емоции и ентусиазъм!
 8. Благодаря, много си мила:) Ще поработя върху въпроса с присъствието си:)

 9. Лелееее, колко много хора са ми честитили рождения ден, а аз да го пропусна този момент. Много ви благодаря на всички, да ви се връщат всички пожелания и то стократно, радвам се, че ви открих на това райско местенце! п.п. Имах малък проблем и за това не ви благодарих по-рано, дъщеря ми ми заля лаптопа с вода и изгърмя дънната платка, та чак днес си го взех от сервиза. Още веднъж много ви благодаря!
 10. Ейййй, на един човек тук да му липсвам! Благодаря! Тук съм:) Ама, нямам време от обикаляне на китайски забележителности:)

 11. Явно неправилно съм го обяснила. Ето това имах предвид: Ако подпухналостта под вашите очи е в резултат на прекомерна употреба на алкохол, силно подправена храна или малко сън, следното упражнение е полезно /благотворно/: натиснете силно, но внимателно с безименните си пръсти вдлъбнатината под вашите очи. Задръжте така за около три секунди, след което бавно, в посока от вътрешните ъгли към слепоочията махнете пръстите си. Повторете това няколко пъти, за да могат натрупалите се токсини в областта под очите ви да влязат в кръвообращението ви и да се разнесат. Внимавайте ръцете ви да са старателно измити и само натиснете, без да търкате кожата – само натиск. http://www.tialoto.bg/article.php?cat=33&id=1821
 12. На мен ми харесва този с детелинките.
 13. Аз тук от 2 години пролетно време не мога да се отърва от сенки под очите, явно си е нещо от климата, защото като мине пролетта и те изчезват. Но тук се продават много маски за тази цел. Уцелила съм си една дето е много хубава. Прилича на желе и се продава на блистери. Парченцата, които се слагат под очите са изрязани с такава форма и залепват. Потърси в аптеките, може и да има, не зная, в бг никога не ми се е налагало да използвам подобно нещо. Друго, което комбинирам с маската е масаж под очите, който се прави от вътре на вън под окото с безименните пръсти на ръцете, защото техният натиск е най-слаб, опитай, това поне е безобидно.
 14. Не се притеснявай за летенето, това е страхотно преживяване. Най-приятно е, когато самолета излита и се приземява, неописуемо е. Опитай се да се насладиш на полета, а не да се страхуваш и да се притесняваш. После можеш да гледаш облаците, много са интересни и е забавно. Три часа са нищо време, нашия път до Китай е 15 часа само полет без престоите по летищата и сменяме 3 самолета. Давай напред смело и с усмивка. За багажа : 1. Всяка компания си има изисквания, така, че провери колко килограма трябва да ти е ръчния и другия багаж, който ще пуснеш по лентата. На нас ни се полагаха по 30 кг плюс 5 кг за ръчен багаж. В София на летището ни казаха, че имат изискване куфара да не е по-тежък от 30 кг и за 2 килограма отгоре трябваше да пререждаме всичкия багаж. 2. Раницата е подходяща за ръчен багаж. 3. Сложи в нея лаптопа, но самобръсначката, парфюма и афтършейфа ги сложи в другия багаж. 4. Ключове и други метални предмети не слагай по джобовете си. 5. При проверката свали часовника си и колана и ги пусни през скенера. 6. За да нямаш излишни главоболия не носи в себе си течности и храна, в самолета дават. Или, ако си много жаден и гладен-изяждаш и изпиваш всичко преди проверката. Лек полет и много късмет ти желая и запомни: всичко зависи от гледната точка, ако мислиш, че ще ти стане лошо, то наистина ще ти стане лошо, така, че бъди позитивен и мисли, че пътуването със самолет е най-интересното нещо, което ти се случва през тези 3 часа. Ще видиш, че страховете ти са били неоснователни. Вземи си някой вестник или книга за четене, въпреки, че аз не ги предпочитам, щом мога да гледам красотата навън.
 15. Аз определено бих се спряла на нещо златно.
 16. И като сте подхванали темата за Русия и руснаците ще се включа и аз. Баща ми е дете от смесен брак-между българка и руснак, респективно и в мен има нещо руско, братът на майка ми също е женен за рускиня и живее може би вече 30 години в тази страна. Но, това, което виждам тук, в Китай по отношение поведението на руснаците много ме разочарова. В града, в който се намираме няма много чужденци и обикновено като се срещнат се поздравяват, независимо, че не се познават. Е, да, ама това не важи за руснаците-минават, заминават и дори си извръщат главите. Е, ще си кажете-голяма работа, това е въпрос на желание. Да, на желание, но, когато изпаднат в затруднено положение и ти си единственият чужденец на пътя им, който би могъл да им помогне веднага проговарят. И това не са единични случаи, от които си правя изводи, това са наблюденията ми за 2 години. Лятно време идват като туристи и скъсват да пазаруват, като дори един пазарлък не правят като хората. Е, няма лошо, нали и китайците трябва хляб да ядат, ама ако те вземат за руснак веднага цената скача двойно и тройно и не можеш я свали по никакъв начин. Много ярко контрастират на фона на другите чужденци и ще го формулирам така:"По дрехите ще ги познаете" и ще го оставя без коментар. Друго нещо, което също ще оставя без коментар е факта, че няма други такива чужденци, които да се разнасят по улицата с бутилка бира в ръка, няма други такива, които в заведение да влязат със собствен алкохол и да си го наливат изпод масата, няма други такива, които на всеослушание в изискан ресторант да възкликват-"Бляд, ела да видиш колко много безплатна бира има тук". Голяма част от руснаците, които съм срещала не говорят английски, а тези, които говорят отказват категорично да контактуват на родния си език. Много от тях, които пребивават в Китай работят по ресторанти за заплати не по-големи от тези на китайците/изключвам квалифицираните кадри изпратени по проекти/. Е, все си мисля, че не е оправдано да си напуснеш страната, за да работиш в Китай като сервитьор или готвач за жълти стотинки, ако в родината си можеш да имаш повече. Изводите оставям на вас, аз моите съм си ги направила! Не бих искала да засегна някого, харесвам Русия и смятам, че и там има много стойностни хора, просто споделям наблюденията си!
 17. Съжалявам, че най-разгорещените дискусии са се водили по време, когато вече спим. Аз съм 5 часа напред във времето от Бг, но не ме изключвайте като член на групата. Ако, има нещо, с което бих могла да бъда полезна, казвайте, ще помагам с удоволствие! Мислех си, че много хора от форума не са видяли темата, дали не е възможно всеки от нас да изпрати на приятелите си по едно ЛС с линк към нея, така повече хора ще разберат. Друго, което ми идва на ум е, че повечето от нас имат блогове, бихме могли да направим в тях връзка към Калдата и темата или пък да пуснем и постове. В края на годината се връщам в България и, ако искате мога да поема организацията по посещението на някой дом във Врачанско. Подкрепям идеята да се започне от Търново, както и като начало да не се ограничаваме само с един Дом, но си мислех дали да не се насочим към подпомагане на домове, които са извън градовете/там по-малко хора намират време да отидат или да дарят/. Друго, за което се сещам е, че във форума има много учители и ученици, но те посещават най-вече "Образование и обща култура". Дали няма някакъв начин там да разберат повече хора, защото така някои ученици или учители биха могли да направят кампания в собствените си училища и да се включат повече хора. Пишете, ако има нещо, с което мога да съм полезна!
 18. Ако щастието е птица, нека никога не спира нейния полет. Ако живота е път, нека винаги да вървиш. Ако любовта е море, нека никога не видиш бряг. Денят е твой и твой е всеки следващ ден. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
 19. И аз съм с вас, в другата тема "Тъжно" в "Празни приказки" го казах, но сега виждам, че има нова тема по въпроса. Изчетох мненията и си мисля, че преди да се пристъпи към събирането на пари/което е крайната фаза след като е свършено всичко останало/ би било добре идеята да я облечем в накаква рамка, тъй като тук не става въпрос за еднолична инициатива, а за обединяване на много хора. А, именно, нека първо изясним кои домове точно ще подпомагаме, кога, с какво и какви ще бъдат инициативите за това. Нека бъдем точни, ясни и конкретни, за да могат и други, които искат да се присъединят да си преценят възможностите и да кажат с какво биха могли да бъдат полезни за тази кауза. Мисля си, че нещата не опират само до даването на суха пара от заплатата всеки месец, което струва ми се е причина за слабата активност по темата.
 20. Дяволският ангел

  Ужасен ШОК

  Какъв "Ужасен шок" бе, хораааааа?! Момичетата са на 24 и на 26 години, а не някои 14-16 годишни ученички, както си помислих в началото, когато започнах да чета постовете. Стига, моля ви, на тази възраст човек вече трябва да умее сам да се справя с подобни ситуации, които пък най-малкото трябва да му правят впечатление. Човекът е болен, но не е опасен. И какви са тези детски истории-"Старх ме е да кажа на тате". на тази възраст човек би трябвало спокойно да разговаря с родителите си на подобни теми, а не да се държи, като дете в детската градина. Това е зряла възраст, в която хората имат съпрузи и деца, за които трябва да се грижат, а не да хленчат за глупости. Голяма работа, казвате на баща си и си решавате проблема, той ще ви посъветва най-добре какво да е поведението ви занапред спрямо този човек, дори ще го вкара в някакви рамки. И от какво толкова ви е страх да му кажете? Това е зрял човек, който едва ли ще направи някоя глупост при условие, че нищо лошо не ви се е случило. Офффф, омръзна ми да пиша глупости, що не си кажете в кой клас сте?
 21. Петокласниците ще имат изпит и по чужд език Ванина Стоянова Шест изпита ще държат петокласниците от всички училища в края на учебната година. Това предвижда проект за заповед на просветния министър Даниел Вълчев за организацията на външното оценяване за V клас. Първоначално се предвиждаше децата да държат тестове по български език и литература (на 13 май), математика (на 14 май), човекът и природата (на 15 май), история (на 16 май) и география (на 19 май). Допълнително е вкаран и изпит по чужд език, който трябва да се проведе на 20 май. Външното оценяване на V клас ще се прави за пръв път. Изпитването по всеки предмет започва в 10 ч. В рамките на 1 учебен час децата трябва да решат тест, който включва задачи от затворен тип. По български език и литература се предвижда и задача със свободен отговор. Вероятно тестовете ще съдържат около 20-25 въпроса. Министерството на образованието трябва да е готово с изпитните материали до 9 май, а до 12 май трябва да са в училищата. Училищните директори трябва да гарантират секретността на получената информация и да осигурят обективност на резултатите. Данните за това как са се справили децата ще се предават в МОН и в центъра за оценяване до 28 май. в. "Сега"
 22. Браво, каза на глас, това, което си мислех от доста време, но тъй като на този етап не съм в Бг се въздържах да изрека. До края на годината се прибирам и смятах да направя индивидуално дарение на някой дом, но, ако се организираме повече хора ще бъде чудесно. Ще се радвам, ако тази инициатива не остане само на приказки във форума и, ако и други потребители се включат!
 23. Аааа, намират се, намират се и такива дето си отварят устата на английски! Аз поне в Марсилия проблем не съм имала. Имаме и приятел французин, с когото комуникираме изцяло на английски, но е вярно, че повечето не желаят да го говорят и се правят на луди. Аз специално имам хубави впечатления от французите/тук също има едно семейство/, с което контактуваме и винаги са ми били по-приятни от немците/може и да съм предубедена/!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.