Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасен ШОК

Featured Replies

Реших да пусна поста си тук защото не знам къде другаде да го поместя.Моля всички за съвет просто не знам как да постъпя.

Всичко се случи вчера,на сестра ми.Ще ме извините за подробния разказ,но като споделиш някак си ти олеква.

Значи вчера сестра ми излязла с една нейна приятелка и отишли до съседния квартал по магазинчетата.Двата квартала се разделят от едно дере,през което минават няколко мостчета.Има едно по голямо мостче и от там по принцип минават всички,а и от двете страни има спирки на градския транспорт.На отиване сестра ми видяла наш близък семеен приятел,който ни познава от мн малки.За уточнение,брат му ни е кръстник.Поздравили се,той я питал за мен и баща ми и и казал,че бил на гости у приятел и паркирал някъде до нас и отивал да си вземе колата.Сестра ми продължила,ходили по магазините и после навръщане се разделили с приятелката си.Забравих да спомена,че въпросното мостче вече не се ползва толкова,защото започнаха строеж и хората минават по друга пътека малко по- надолу.Сестра ми решила да мине от там.По-страшно е като си сам,защото гората е по-гъста,но тя видяла,че минават две момичета и тръгнала след тях.Като наближили мостчето двете започнали да се побутват и сестра ми забелязала някакъв мъж който седял на парапета с разкопчан цип и се сещате какво е правел.Момичетата го подминали и тя забързала крачка за да не се отдалечава от тях,а и въпросният ЕКСХЕБИЦИОНИСТ да не започне да и досажда като е сама.Но когато наближила видяла,че това е същия наш близък приятел,когото срещнала по-рано!!!!!!!!!!!Представяте ли си какъв ужас.Той направо се изумил,взел да пелтечи ,мълниеносно се обърнал и си го прибрал,даже сестра ми се бъзикаше после,че си го е защипал.И за да се измъкне от неловката ситуация,го питала мимоходом:"А ти ли си?"А той:"Ами аз чакам оная жена"Каква жена бе човек,нали уж бил у приятел?А и каква е тая среща посред дерето,на това затънтено място?Направо прехвърчала за секунди покрай него.И като го подминала хукнала да бяга,чак задминала момичетата.Кой знае какво са си помислили.Вечерта като се видяхме,аз също изпаднях в ужас.Боже та този човек през ден е в нас и колко пъти ни е прегръщал и целувал,но го приемахме като близък чичо!!!!Той е бивш военен-офицер,сериозен човек,женен с две големи дъщери и внуци има даже.Направо не ми го побира главата.Не можем да кажем на баща си защото ще откачи и не знам какво ще му направи.Просто ужас

Надявам се да не съм ви досадила с излиянията си!

Редактирано от baby_an (преглед на промените)

То това си е болест sad.gif

Но когато видиш и познат човек в такава светлина...

Много гадно вярно,по-добре да не казвате на баща си

В такава случка аз бих постъпил по 2 начина - активно отбягване на човека или на малко по-дълга дистанция от него. Можете да започнете да го избягвате и да се държите студено с него, ако той има малко багаж на тавана ще загрее - няма лошо. Сам си е виновен, а вие сте си в правото да не искате контакт с такъв човек. Другата възможност е, да се правите, че нищо не е станало (българите го умеем това щом става дума за неприятна ситуация), но винаги да бъдете с "едно на ум" и да сте малко по-предпазливи в контактите си с човека. Внимавай много с този човек, без значение, че е познат на баща ти. Ако забележиш, че прави опити да направи нещо с теб против волята ти веднага сигнализирай в полицията. Също така, мисля, че трябва да съобщиш на баща си за видяното.

Ситуацията е шокираща, така е, но не се притеснявайте толкова.

По-добре не казвайте на никого, но и не контактувайте с този човек за в бъдеще !

-едит-

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Ситуацията е шокираща, така е, но не се притеснявайте толкова.

По-добре не казвайте на никого, но и не контактувайте с този човек за в бъдеще !

Те всички са сериозни, семейни, бизнесмени ;)

Ще ти кажа нещо - колкото един мъж се прави на моралист пред другите, в обществото, толкова е по-извратен, било в действията, или във фантазиите си !

:P

след първите две смислени изречения идва ред на нещо, което няма никаква връзка с реалността и с темата в частност...

искаше да кажеш, че бащата на детето изложило проблема е извратен...

така ли...

вземи се поясни ако обичаш...

и ако ти е удобно...

;)

след първите две смислени изречения идва ред на нещо, което няма никаква връзка с реалността и с темата в частност...

искаше да кажеш, че бащата на детето изложило проблема е извратен...

така ли...

вземи се поясни ако обичаш...

и ако ти е удобно...

То и аз нищо не разбрах-какви са тия всички-сериозни,бизнесмени

;)

Много странни изводи за морала на хората

• Автор

Учера подпитах така уж случайно баща ми за този човек.Че скоро не е идвал и такива съвсем невинни въпроси,за да разбера дали се е обаждал.Защото си мисля,че или ще се обади за да разбере,дали сме му казали,или ще спре изобщо да се обажда от страх да не стане скандал.Дано само да не е толкова нахален и да идва пак в къщи,и да се прави,че нищо не е станало ;) Със сетра ми решихме,че ако този въпросен чичо дойде или няма да излизаме от стаите си,или изчезваме някъде.Аз просто не мога да го погледна в очите.

Учера подпитах така уж случайно баща ми за този човек.Че скоро не е идвал и такива съвсем невинни въпроси,за да разбера дали се е обаждал.Защото си мисля,че или ще се обади за да разбере,дали сме му казали,или ще спре изобщо да се обажда от страх да не стане скандал.Дано само да не е толкова нахален и да идва пак в къщи,и да се прави,че нищо не е станало ;) Със сетра ми решихме,че ако този въпросен чичо дойде или няма да излизаме от стаите си,или изчезваме някъде.Аз просто не мога да го погледна в очите.

Баща ви ако разбере на тоя ще му се случи много страшна случка,тъй мисля

• Автор

Ами и двамата са бивши военни и мен няй вече от това ме е страх,баща ми да не откачи и да му направи нещо,той тоя си е за лекар

На мен ми се струва, че скоро няма да се престраши да дойде във вас, освен ако не е някое перде.. Може би ще поизчака да ви мине шока и тогава да се прави, че нищо не е станало. Но доколкото знам аз, тези хора не са агресивни, даже обратното - по-скоро са страхливи.

• Автор

Вчера тоя нагляр се обади!!!!!!!!!Чвно за да провери дали сестра ми е казала,така пелтечеше в началото по телефона на баща ми.

• 3 седмици по-късно...

Как е положението,баща ви разбра ли

:)

Той може да продължава да седи там на онзи парапет и да плаши други момичета... може и на някоя да посегне даже, защото знае, че никой не му търси отговорност.

Затова си права-това са болни хора и трябва да се лекуват,но те самите не желаят

Аз имам страх от паркове и градинки-в родния ми град имаше доста такива типове,може и сега да се подвизават из храстите

Не знам

Аз тогава бях дете и това си остана завинаги запечатано в психиката ми

Слава Богу не съм имала проблеми-просто те са безобидни-това разбрах от срещата ми с такива

Не съм била преследвана,камо ли пък изнасилвана

Винаги аз бягах-те си оставаха скрити в храстите

Да чакат следващата си жертва

• Автор

Ами аз съм на 26,сестра ми е на 24-не сме малки.Онзи ден говорих с приятелката на баща ми и и разказах всичко.Тя каза,че и на нея и е неприятен имал мръснишки поглед(това го спомена преди да и разкажа)Искам да кажа,но ме е страх от реакцията на баща ми,страх ме е да не направи някоя глупост.А и онзи идиот няма да посмее да дойде вкъщи,така си мисля.Незнам вече как да постъпя.Ако кажа сигурно ще ми олекне,от друга страна пък ако баща ми му направи нещо........

Здравей baby_an! Ситуацията е доста неловка, но и аз бих те посъветвала да си поговориш с баща си. Обяснете му как стоят нещата, и заедно решете как да постъпите. Ако продължиш да мълчиш, все повече ще мислиш за това и ще се измъчваш. Затова сподели.

Поздрави!

Не говоря такива неща с родителите си. Подобни случки споделям с приятелите си, за да ми олекне. А когато човекът ми е близък(слувала ми се е доста по неловка ситуация от твоята) не казах на никого. Правя се, че нищо не е било и точко ако го бях казала на някого от родителите си в къщи щеше да експлодира бомба и просто не ми се мисли за последствията. Взаимни обвинения и дъра бъра...Та мойто мнение по въпроса е стой настрана и го избягвай...

• Автор
Не говоря такива неща с родителите си. Подобни случки споделям с приятелите си, за да ми олекне. А когато човекът ми е близък(слувала ми се е доста по неловка ситуация от твоята) не казах на никого. Правя се, че нищо не е било и точко ако го бях казала на някого от родителите си в къщи щеше да експлодира бомба и просто не ми се мисли за последствията. Взаимни обвинения и дъра бъра...Та мойто мнение по въпроса е стой настрана и го избягвай...

Аз затова нищо не съм казала,защото ми е неудобно.Бих искала,но не мога.От друга страна не искам баща ми да продължава да контактува с тоя перверзник,а той да му се прави на приятел ;) Сигурно ви писна от мен.

Редактирано от baby_an (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

понеже не познавам баща ви и незнам как ще реагира бих казала следното:предтсави си,че той не е само ч****я,а нещо много по-лошо,нещо което даже и не искам да си го помислям,говоря за човек,който харесва малки момиченца или момченца,много тъпо понеже е бивш военен и предполагам има връзки,и колкото и тъпо да звучи и незнам до колко ще помогне ама подай една молбичка като човек който не го познава едно описаниице къде се забелязва и да видим пак казвам незнам дали тия дето по принцип тва им е работата да ги задържат такива като него ще направят нещо по въпроса,но все пак трябва да се опита.Това е моето лично мнение,че трябва да се предпиемат мерки срещу такива!

Мда,кучетата може да ги прибират

Да прибират и такива като него-да го лекуват,кастрират и т.н.

Какъв "Ужасен шок" бе, хораааааа?! Момичетата са на 24 и на 26 години, а не някои 14-16 годишни ученички, както си помислих в началото, когато започнах да чета постовете. Стига, моля ви, на тази възраст човек вече трябва да умее сам да се справя с подобни ситуации, които пък най-малкото трябва да му правят впечатление. Човекът е болен, но не е опасен. И какви са тези детски истории-"Старх ме е да кажа на тате". на тази възраст човек би трябвало спокойно да разговаря с родителите си на подобни теми, а не да се държи, като дете в детската градина. Това е зряла възраст, в която хората имат съпрузи и деца, за които трябва да се грижат, а не да хленчат за глупости. Голяма работа, казвате на баща си и си решавате проблема, той ще ви посъветва най-добре какво да е поведението ви занапред спрямо този човек, дори ще го вкара в някакви рамки. И от какво толкова ви е страх да му кажете? Това е зрял човек, който едва ли ще направи някоя глупост при условие, че нищо лошо не ви се е случило. Офффф, омръзна ми да пиша глупости, що не си кажете в кой клас сте?

За някои щок ,за други не .

По важно е друго каква следа оставят такива прояви.

• 2 седмици по-късно...

Хехехехехехехехе, няма такава тема просто. Аве винаги съм се чудил как все момичета попадат на такива сцени.

Явно обаче приказката за салама и кучето не е съвсем вярна. Чудно ми е какво толкова е станало.

Всеки мъж "удря злобарки". Подчертавам: всеки

При това независимо на каква възраст е и дали има жена или не, деца или внуци.

При жените не е така, защото те по произход не могат и не са били сами. Затова и не искат никога да са сами.

А тая работа е работа за усамотени хора.

Аз ако съм на потърпевшите сестри (свидетелката от тях) ще ида и ще го спуквам от бъзици пича.

Това да не е убиец в райна сметка (не че защитавам поведението му), ама подпряло го там човека, улабил жилата.

Затова е хибаво човек да има повечко жени. За да може да има по-голям шанс някоя да е готова, пък другите

нека си боли главата.

И какво? Човека обича да гледа хора и да си маструбира? И затова дайте да го убием с камъни....баси хората, ами гейовете, и тях ли под ножа?

Като толкова ви е страх със сестра ти, обадете с в полицията от уличен телефон, кажете къде се навърта и толкоз. Никой няма да ви свърже със случая после, а човека кучета го яли.

Много хубаво говорите така, но аз съм на 16 и вече 2 пъти виждам такива хора из морската градина по сравнително използвани пътеки и в храстите при алеите.И то посред бял ден.Първия път много се стреснах, но втория реагирах много хладнокръвно за да не тревожа момичето с което бяхме.Естествено, че ще се шокира да види подобно нещо защото това не е нормално.Особено ако и се случва за сефте.Откъде да знае дали е опасен или не.В случая не би изглупял толкова да и направи нещо след като е познат на баща й.Това е като приказката за мечката в гората - няма значение дали е сита или не.Просто да не те среща...

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

Аз мисля,че трябва да кажете на баща си цялата история.Може пък и да не е толкова лоша реакцията му,при положение че нищо не е направил на сестра ти.Просто ще знае що за човек е и няма да общува повече с него.Мисля че това е най-добрият вариант.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.