Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасен ШОК

Featured Replies

Мисля че още в първия пост е посочена вярната диагноза.

Въпросните есхибиционисти получават удолетворение от шоковата реакция, която предизвикват в околните. Всичко друго, което променя този ход на нещата ги обърква и шашка - например "жертвата" да ги заговори, да им се присмее или нещо друго както е станало в случая - човекът е почнал да пелтечи.

Не бъркайте със самозадоволяване (ръкоделие) - тук случаят не е такъв.

Не сте малки - допитайте се примерно до кварталния. Вероятно той ще вземе мерки да се спре травмирането и на други.

То пък една травма...

Разказват, че и някакъв уж философ Диоген (с прякор Кучето или нещо подобно) ръкоблудствал на публични места.

Философ... не че всеки който прави такива неща пред хора с каквато и да е цел или намерение е философ!

Само като си помисля колко бирени пикни съм правил по дръвчета и храстчета из паркове и градинки (кат няма кенеф

наоколо), почвам да се стряскам колко ли жени са си правили грешни изводи... като в една реклама за застраховки

май беше, не помня.

Аз например никога не бих се притеснил, ако видя жена да прави скречове край пътечка в парка.

Е, да. Все пак тя няма "агресивен инструмент", чиято цел е да прониква и "пронизва" един вид. Друго е.

• Автор

Отдавна не бях влизала в тази тема,но като гледам доста хора са писали и им благодаря,даже и на тези,които ме наричат лигла-все пак всеки си има мнение.Аз не казах на баща си,казах на приятелката му.С баща си не разговарям на подобни теми.И не мисля че като си на 26 не можеш да се стресираш,все пак ако беше чужд човек-щеше той да се стресира(не съм от най кротките)Но в този случай сестра ми направо се е стъписала.Нямало е как за 5 секунди да измисли какво да прави.А това за обаждането в полицията е добра идея наистина,само че не мисля,че тоя ще посмее да припари до този квартал вече :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.