Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сенки под очите

Featured Replies

Напоследък ходя като труп...Някой има ли идея как да си разкарам сенките под очите?

Не, да ги прикрия мазилата са ми ясни имам един тон в къщи ама ми се ще да не се сбръчкосвам на 23... biggrin.gif

• Автор
Не е лошо да си лягаш понякога. :)

С тия кръчми не се спре бе.

Наваксвам си със сериалите през деня бе, кви кръчми...

Ами наистина малко повечко сън и знам, че да си слагаш от време на време кубче лед под очичките помага и много усвежава. Аз съм го правила :jumping11:

• Автор

Някое кремче нещо?

На мен ми казаха сутрин едно кубче лед на очите да си слагам ама не виждам голям ефект пък и е неприятно...

както викат старите хора : "къде са ти паричките?-в торбичките под очичките.."

Лягай и спи-и ще се оправиш. То верно, че по благовещение някои се събуждат от зимен сън и излезат, ама ти чак прекаляваш вече biggrin.gif

• Автор

Стига де...от сън спомени няма... biggrin.gif Искам илач!

Аз от доста време съм забравила какво е пълноценен сън. Тъмните кръгове под очите лекувам с лайка. Варя 2 пакетчета чай и ги слагам на очите, обикновено нямам повече от 10 минути да отделя за тази процедура. Определено има ефект, но това няма как да разреши проблема окончателно. Лед не обичам, защото ми е студено biggrin.gif

• Автор
Аз от доста време съм забравила какво е пълноценен сън. Тъмните кръгове под очите лекувам с лайка. Варя 2 пакетчета чай и ги слагам на очите, обикновено нямам повече от 10 минути да отделя за тази процедура. Определено има ефект, но това няма как да разреши проблема окончателно. Лед не обичам, защото ми е студено biggrin.gif

Ама тва през колко време го правиш?

Аз,слава Богу,нямам сенки под очите

Но работя на комп и винаги,когато ми се изморят,си слагам пакетчета чай

Лед не слагам-това свива капилярите рязко и не е препоръчително,даже е вредно

Плискам ги с вода,разтриват се и слепоочията също

Ползвам също и всеки ден крема за очи на AVON с маслинови листа и зелен чай-страхотен е

cool.gif

Има ли значение къв е чая?

Мда,това са очи все пак-не се слага кво да е

Зелен чай или лайка са най-подходящите-аз такива чайове да ме убиеш няма да пия че гадни

Пък и с каркадето ще станеш като великденско яйце червена-тва май за кръвно го пиеха

:P

и аз съм тъй... =/ иначе съм чувал, че това било от организма, не от това, че си си лягал късно...

Ами наистина малко повечко сън и знам, че да си слагаш от време на време кубче лед под очичките помага и много усвежава. Аз съм го правила :clap:

я обясни малко за тва с леда...

ако може и ти малко да пообясниш... :P значи прая чай и си слагам пликчетата на очите?

Ще си съсипете очите с тоя лед бе,нормални ли сте

angry.gif

Освежавал да-то и бирата в жегата ме освежава

Е ако искате да имате спукани капиляри после-слагайте си лед

А пакетчетата от чай се слагат като изстинат-нормална температура

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

И аз съм на вариант маски,кремове ,торбички чай под очите,но един съвет от мен - ако не си отпочинеш качествено и не се наспиш като хората,нищо не помага :ph34r: Чакам да мине работната лудница около мен и ще се наспя като за световно... :P

И аз имам сенки под очите.Какви ти сенки,то цели торби...Отидох на доктор,каза ми да съм намалял пиенето...Няма да стане тая.Ще си ходя с торбите. :ph34r:

Когато го правех всяка вечер, резултатът беше видим. Сега само си повтарям, че утре вече задължително ще го направя :P Аз ползвам само чай от лайка, слагам го да заври и когато поизстинат пакетчетата, ги плесвам на очите :)

Интересно, мен от 14 годишен все ме питат дали съм наркоман или акохолик заради тези сенки... , аз мисля че ми придават някакъв чар :speak: :speak:

хахаха, тва с чара ме накефи xD иначе тоя номер с пакетчетата тряа се пробва... на мен някой ми викат, че съм бил така, щот не съм ядял, други пък щот съм седял много на компютъра, трети пък, щот съм си лягал късно, бе философи много... иначе това с пакетчетата по един път на ден ли се прави и колко време да го правя, и също колко време да си ги държа тия пликчета на очите?

И аз съм на вариант маски,кремове ,торбички чай под очите,но един съвет от мен - ако не си отпочинеш качествено и не се наспиш като хората,нищо не помага :speak: Чакам да мине работната лудница около мен и ще се наспя като за световно... :speak:

при мен наспиване няма. може и в 8 да си легна ма пак ще спя до 12...

Витамин К премахва тъмните кръгове под очите

Да разясним някои неща за сенките под очите:

Основната причина за сенки под очите е генетична предразположеност ( независимо от възраста )

Кожата там по наследство значително е по-тънка и по фина поради това кръвоносните съдове под нея прозират и визуално те придават синкав отенък. При матова и мургава кожа при излагане на слънце кръвоносните съдове се разширяват което увеличава интензитета на цвета под очите. При нездравословен начин на живот кръвоносните съдове направо се бият за визуализация :angry:

Но сенките под очите могат и да бъдат сигнал за някои болестни състояния на тялото ( отидете все пак на лекар)

Като изключим факта, че не са здравословен проблем, използвайте кремове и коректори базирани на Витамин К-оксид с минерали ( отразяват светлината и имат маскиращ ефект). Комбинацията крем и коректор е препоръчителна.Сутрин се нанася коректора а вечер крема. ( който съдържа предимно К-оксид) При използване на един от продуктите го използвайте и сутрин и вечер.

Първите промени ( резултати) ще видите след около 1 месец. За оптимална разлика ще са нужни между 2-4 месеца, в зависимост от пигментацията на кожата.

Това което ви пиша го знам от Д-р Подолешев дерматолог от ВМА

Надявам се да съм помогнала cool.gif

Е на това се казва полезна информация :) Имам чувството, че в тоя форум тя блика отвсякъде. Евала! :)

И аз го имам тоя проблем от известно време, даже стигнах до там ада ме базикат sad.gif Та си казах: Стига!

Ще пусна една тема във форума, дано да ми помогнат... Влизам и гледам: темата вече е налична ohmy.gif

Всички давате много полезна информация и много ми помогнахте :)

Благодаря ви!

Прочетох информацията за генетичната обремененост.

Понякога причината е недоспиване и други фактори.

Убедих се ,че всички тези краставички на колелца и други не ми помогнаха.

Не знам ,не мога да дам обяснение ,но изчезнаха без медикаменти .

Мисля си ,че начина на живот,храненето си дадоха своя принос.

На варианта с кубчетата лед има и по-лека версия: пълниш шише с минерална вода, слагаш го в хладилника/камерата и слагаш от водата върху тампонче за почистване на грим/парче памук. Има същия ефект, но не е така неприятно като с кубчето лед. :wors:

• 2 седмици по-късно...
Напоследък ходя като труп...Някой има ли идея как да си разкарам сенките под очите?

Не, да ги прикрия мазилата са ми ясни имам един тон в къщи ама ми се ще да не се сбръчкосвам на 23... biggrin.gif

Повече течности, но не алкохол! :)поне два литра на ден-вода!

Ето, ти и кремче- цъкни върху картинката!-->> Meokine%20Intensive%20Wrinkle%20Corrector%20Care%20for%20Eye.jpg

Уаа само 36 пари ohmy.gif

Щото Виши

На AVON e 7 само,пак 15 ml

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.