Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сенки под очите

Featured Replies

Уаа само 36 пари ohmy.gif

Щото Виши

На AVON e 7 само,пак 15 ml

Ми щото е по-добро мила :)

И всички околоочни кремове са по 15 милитра!

Ми щото е по-добро мила :)

И всички околоочни кремове са по 15 милитра!

Щото плащаш марката-затова

На AVON също е супер-по нищо не отстъпва

:)

Щото плащаш марката-затова

На AVON също е супер-по нищо не отстъпва

:angry:

Имам опит мила, знам за какво говоря така, че по-добрия избор е Виши и самия крем е с няколко действия отделно ще и послужи за проблема и крема е чудесен!И не мога да сравня евтината стока със скъпата, разбери ме и ти!

Да се махате оттука с тия фалшиви кремчета! Сок от краставица, или парче краставица/диня, но малко трудно се държат под очите.Относно витамин К, силно се препоръчва доза от 120 микрограма дневно, за хора около 25 години.Много внимавайте, Витамин Е е антидот на витамин К, прекомерната употреба едновременно (малко ме съмнява да го направи) води дори до кръвоизлив. Витамин К го има в зелените зеленчуци, например в спанак, зеле, карфиол, броколи...Попитахте именно, когото трябва, на тема красота и хранене cool.gif

P.S dindi, сега вече и мен ме е яд, че ще пропуснеш купона на kaldata-интересна си ми, с тия сенки :P

Аз тук от 2 години пролетно време не мога да се отърва от сенки под очите, явно си е нещо от климата, защото като мине пролетта и те изчезват. Но тук се продават много маски за тази цел. Уцелила съм си една дето е много хубава. Прилича на желе и се продава на блистери. Парченцата, които се слагат под очите са изрязани с такава форма и залепват. Потърси в аптеките, може и да има, не зная, в бг никога не ми се е налагало да използвам подобно нещо. Друго, което комбинирам с маската е масаж под очите, който се прави от вътре на вън под окото с безименните пръсти на ръцете, защото техният натиск е най-слаб, опитай, това поне е безобидно.

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Напоследък ходя като труп...Някой има ли идея как да си разкарам сенките под очите?

Не, да ги прикрия мазилата са ми ясни имам един тон в къщи ама ми се ще да не се сбръчкосвам на 23... biggrin.gif

Ами един мой съученик и той има сенки под очите и се интересува от това и ми каза че повече течности трябвало да се пие :speak:

Да се махате оттука с тия фалшиви кремчета! Сок от краставица, или парче краставица/диня, но малко трудно се държат под очите.Относно витамин К, силно се препоръчва доза от 120 микрограма дневно, за хора около 25 години.Много внимавайте, Витамин Е е антидот на витамин К, прекомерната употреба едновременно (малко ме съмнява да го направи) води дори до кръвоизлив. Витамин К го има в зелените зеленчуци, например в спанак, зеле, карфиол, броколи...Попитахте именно, когото трябва, на тема красота и хранене cool.gif

P.S dindi, сега вече и мен ме е яд, че ще пропуснеш купона на kaldata-интересна си ми, с тия сенки ;)

Ти като нито си ползвал крем нито нищо защо даваш такова крайно мнение!?И знаеш ли от тези краставици и небивалици каква алергия на очите може да си направи?!Че после ти ще трябва да я лекуваш, ма не можеш и изплати лечението до живот ще е .... ;)

Аз тук от 2 години пролетно време не мога да се отърва от сенки под очите, явно си е нещо от климата, защото като мине пролетта и те изчезват. Но тук се продават много маски за тази цел. Уцелила съм си една дето е много хубава. Прилича на желе и се продава на блистери. Парченцата, които се слагат под очите са изрязани с такава форма и залепват. Потърси в аптеките, може и да има, не зная, в бг никога не ми се е налагало да използвам подобно нещо. Друго, което комбинирам с маската е масаж под очите, който се прави от вътре на вън под окото с безименните пръсти на ръцете, защото техният натиск е най-слаб, опитай, това поне е безобидно.

Добра идея за маските!Обаче моля те какви са тези масажи под очите, ще се набръчка оф! sad.gif Най-деликатната зона е тази под очите и крема който предложих е наистина подходящ!Може да пробваш dindi нищо не ти пречи, пък и ако кожата ти там е вече с мимически бръчици ще ти даде шанса да намалиш процеса на стареене и образуване след време дълбоки бръчки, така че струва си да дадеш пари за красотата ако щеш!

И аз имам сенки под очите.Какви ти сенки,то цели торби...Отидох на доктор,каза ми да съм намалял пиенето...Няма да стане тая.Ще си ходя с торбите. ;)

Сенки и торбички са 2 различни неща. При сенките очите изглеждат хлътнали, а при торбичките - подпухнали.

Правилно ти е казал доктора да намалиш или да спреш пиенето.

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Ангелче, май ме подценяваш.И то, доста, не съм го очаквал от теб :P И не говоря непроверени неща.Ако искаш да си ги премерим кой колко разбира от химии и други подобни-навит съм.

Ангелче, май ме подценяваш.И то, доста, не съм го очаквал от теб :) И не говоря непроверени неща.Ако искаш да си ги премерим кой колко разбира от химии и други подобни-навит съм.

Ти ме подцени я погледни в по-горния си пост какво си писал!И аз не съм го очаквал от теб!

Не те знам колко разбираш от химия, но аз ти казвам, че ако кожата и е чувствителна с тези краставици най-много някоя трайна алергия да си предизвика!Може би разбирам от медицина не се ли се замислял!?На какво и на кой си навит не знам и не е моя работа! sad.gif

Ти като нито си ползвал крем нито нищо защо даваш такова крайно мнение!?И знаеш ли от тези краставици и небивалици каква алергия на очите може да си направи?!Че после ти ще трябва да я лекуваш, ма не можеш и изплати лечението до живот ще е .... ;)

Добра идея за маските!Обаче моля те какви са тези масажи под очите, ще се набръчка оф! sad.gif Най-деликатната зона е тази под очите и крема който предложих е наистина подходящ!Може да пробваш dindi нищо не ти пречи, пък и ако кожата ти там е вече с мимически бръчици ще ти даде шанса да намалиш процеса на стареене и образуване след време дълбоки бръчки, така че струва си да дадеш пари за красотата ако щеш!

Явно неправилно съм го обяснила. Ето това имах предвид:

Ако подпухналостта под вашите очи е в резултат на прекомерна употреба на алкохол, силно подправена храна или малко сън, следното упражнение е полезно /благотворно/: натиснете силно, но внимателно с безименните си пръсти вдлъбнатината под вашите очи.

Задръжте така за около три секунди, след което бавно, в посока от вътрешните ъгли към слепоочията махнете пръстите си. Повторете това няколко пъти, за да могат натрупалите се токсини в областта под очите ви да влязат в кръвообращението ви и да се разнесат. Внимавайте ръцете ви да са старателно измити и само натиснете, без да търкате кожата – само натиск.

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=33&id=1821

Ти ме подцени я погледни в по-горния си пост какво си писал!И аз не съм го очаквал от теб!

Не те знам колко разбираш от химия, но аз ти казвам, че ако кожата и е чувствителна с тези краставици най-много някоя трайна алергия да си предизвика!Може би разбирам от медицина не се ли се замислял!?На какво и на кой си навит не знам и не е моя работа! sad.gif

Оставям ти го за домашно, виж какво съдържа краставицата.

Напоследък ходя като труп...Някой има ли идея как да си разкарам сенките под очите?

Не, да ги прикрия мазилата са ми ясни имам един тон в къщи ама ми се ще да не се сбръчкосвам на 23... biggrin.gif

Вземи си стик коректор. Това е специален грим за очния контур. Можеш да се сдобиеш с него от Oriflame

П.П. Ох боже, като чета темата се връщам да редактирам естествено е 15 мл, това да не ти крем за тяло. Прфесонално се нанася с специална шпатула и не се бърка в с пръст понеже се вкарват микроби и се разваля структората на крема. Отностно движенията могат да се научат и от интернет за нанасяне, но мен грмъори от Визаж са ми казвали, че леки потупващи движения също е позволено, но до тук не се спира. Избира се марка взима се крема почистващите средства. На мръсна кожа ефект няма. И отностно нейния проблем нека каже сенки по рождение ли са? Първи бръчки? От недоспиване? Съжелявам не е чсно написано. Нека бъдем конкретни!

Редактирано от Dageoff (преглед на промените)

Вземи си стик коректор. Това е специален грим за очния контур. Можеш да се сдобиеш с него от Oriflame

П.П. Ох боже, като чета темата се връщам да редактирам естествено е 15 мл, това да не ти крем за тяло. Прфесонално се нанася с специална шпатула и не се бърка в с пръст понеже се вкарват микроби и се разваля структората на крема. Отностно движенията могат да се научат и от интернет за нанасяне, но мен грмъори от Визаж са ми казвали, че леки потупващи движения също е позволено, но до тук не се спира. Избира се марка взима се крема почистващите средства. На мръсна кожа ефект няма. И отностно нейния проблем нека каже сенки по рождение ли са? Първи бръчки? От недоспиване? Съжелявам не е чсно написано. Нека бъдем конкретни!

Каква точно шпатула!? :whist:

Полезни са масажчета около очите - под тях, с кръгови движения от вън навътре, с крем. Няма да се набръчкат Ангелче, а ще се "оправят."

Краставицата пък съдържа 99 процента вода - няма никакви алергии от нея. Прави кожата свежа.

Не, знам но някой имат алергия и от това ;)

Оставям ти го за домашно, виж какво съдържа краставицата.

Преотстъпвам ти тази чест, ти да защитиш тезата си!Аз ще си мълча нали не разбирам от краставици и химия! :P

Каква точно шпатула!? :whist:

Малка е, но трудно се намира основно се ползва за дневни и нощни кремове. От бързане в поста изключих, че повече очни са със отвори, като на капкомер и това може да избегне. Нанася се предимно с дневния крем Ха-ха и за краставицата - кой за кавото си мисли. Хубаво е да нанася с маска на почистена кожа ефекта е по скоро за успокояване. Отностно маската нанася се на лице и шия, като се избягват очите Естествено тя се избира според типа кожа, както горните продукти и, като начало не е зле да се почне курс с пасивна терапия я един с активна, но за това трябват доста парички. А за гримовете е др. въпрос цветовата гама се свежда до сезони с тон на облекло и да не пропуснем сегминтацията при всяка марка дори и да е луксозна при по скупите от една и съща да кажем Avon например в едната има последни технологии по голяма съвкупност от действащи елементи съответно с по ниския клас в, който повечето отцъстват и се свеждат до основните...

Малка е, но трудно се намира основно се ползва за дневни и нощни кремове. От бързане в поста изключих, че повече очни са със отвори, като на капкомер и това може да избегне. Нанася се предимно с дневния крем Ха-ха и за краставицата - кой за кавото си мисли. Хубаво е да нанася с маска на почистена кожа ефекта е по скоро за успокояване. Отностно маската нанася се на лице и шия, като се избягват очите Естествено тя се избира според типа кожа, както горните продукти и, като начало не е зле да се почне курс с пасивна терапия я един с активна, но за това трябват доста парички. А за гримовете е др. въпрос цветовата гама се свежда до сезони с тон на облекло и да не пропуснем сегминтацията при всяка марка дори и да е луксозна при по скупите от една и съща да кажем Avon например в едната има последни технологии по голяма съвкупност от действащи елементи съответно с по ниския клас в, който повечето отцъстват и се свеждат до основните...

Наистина не разбирам от краставици нито отглеждам такива нито се занимавам с такива...само знам, че повечето зеленчуци са пълни с нитрати!За това помолих го разаснят по-подробно отностно това...Нищо повече не съм имала в предвид!

Това, което аз знам от медицината и от дебелите книги, и от козметиката с която вмомента се занимавам е: вода по много и крема който предложих!

Ако ня някой нещо не му отърва да не го прави проблема не е моя аз дадох само личното си виждане по въпроса с което не задължавам никой, предложих помощта си и считам, че е досатъчно компетентна за в случая...Мерси!

Друг е въпроса, ако човека няма досатъчно време за сън един от факторите за черни кръгове под очи, друг пък фактор е наследствените белези може по рождение да си е така-и в този случай могат да се прикрият само с крем-коректор под очи...Но пак ще и трябва крем по коректора понеже коректора по принцип изсушава кожата около очите поне при мен е така като съм ползвала на Орифлейм примерно!Третото което е цигарите и алкохола също водят до така нарачените тъмни кръгове под очите...Избора си е на човека избрал как да живее и защо да живее по даден начин!

Грижата за човека е както вътрешна така и външна...Не може да се пие и пуши, несдоспива, не пие вода и не се храни по правилен начин и да очаква да е млада и красива вечно, вечни неща няма още повече физиката тя просто остарява с времето ние просто можем малко да забавим процеса като се грижим а нея повече само това и нищо друго!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Революционна технология-най-новият крем на AVON за очи и тъмни кръгове около тях

http://www.avon.bg/PRSuite/buying/showcase...?subCatID=21444

То и без краставица може да се мине. Общо взето взима напрежението и свива капилярите с маската за лице, но по-едно време от Oriflame бяха пуснали една маска за очи и имаше по голям ефект. Преди да се сложи се държеше в хладилник и след това се поставяше за известен период. Беше много удобна със сенки или не, ако не се премахне се прекрива или лекува, но за мен най страшното са първите бръчки. Аз от 16 г. ползвам кремове все още не съм се збръчкосал така, че някои да се откажат от минове и т.н. чули от бабите си и непросветени родители. ...и да незабравя обръщайте си внимание кожата започва да старее от 16 г. възраст колкото по-рано започнеш да се грижеш за нея толкова повече тя ще ти се отблагодарява.

Обръщайте си внимание кожата започва да старее от 16 г. възраст колкото по-рано започнеш да се грижиш за нея толкова повече тя ще ти се отблагодарява.

Абсолютно вярно-аз се грижа още от пубертета за кожата си

Познавам си я и знам какво иска

С течение на годините започна да става по-суха и си я храня с хидратиращата серия на AVON

И не напразно говоря само за тази козметична компания

Защото ми трябваха доста години - да намеря най-подходящото и най-доброто - и то на приемлива цена

Когато открих AVON,се влюбих

Кожата ми,косата ми,тялото ми и те

:)

То и без краставица може да се мине. Общо взето взима напрежението и свива капилярите с маската за лице, но по-едно време от Oriflame бяха пуснали една маска за очи и имаше по голям ефект. Преди да се сложи се държеше в хладилник и след това се поставяше за известен период. Беше много удобна със сенки или не, ако не се премахне се прекрива или лекува, но за мен най страшното са първите бръчки. Аз от 16 г. ползвам кремове все още не съм се збръчкосал така, че някои да се откажат от минове и т.н. чули от бабите си и непросветени родители. ...и да незабравя обръщайте си внимание кожата започва да старее от 16 г. възраст колкото по-рано започнеш да се грижеш за нея толкова повече тя ще ти се отблагодарява.

Поне за едно нещо да сме на едно мнение! :wors:

Абсолютно вярно-аз се грижа още от пубертета за кожата си

Познавам си я и знам какво иска

С течение на годините започна да става по-суха и си я храня с хидратиращата серия на AVON

И не напразно говоря само за тази козметична компания

Защото ми трябваха доста години - да намеря най-подходящото и най-доброто - и то на приемлива цена

Когато открих AVON,се влюбих

Кожата ми,косата ми,тялото ми и те

:lol6:

То при такава реклама няма как да не се зариби човек бре :wors:

• 5 месеца по-късно...

Някой да е ползвал крема за околоочния контур на Гарниер? Има ли ефект?

Този на Виши предполагам е добър, но пък и 36 лв... айде няма нужда

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.