Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Colin McRae DiRT 2

Featured Replies

Colin McRAE DiRT 2

Публикувано изображение

Дата на излизане: Поради забавяне подвърдената дата на излизане в Европа и САЩ е декември 2009(не е оточнено кой ден,но май е 1-ви)

Датата на излизане за конзоли си остава септември 2009(пак не е оточнен деня)

Информацията за датата на излизане е взета от тук: Цък

Платформи: Microsoft Windows(PC),Wii,PS3,Xbox 360.

Ето и линк към уикипедия: Цък

Официален сайт: Цък

Малко клипчета:Цък , Цък , Цък , Цък , Цък , Цък

Ако на някое от клипчета ви пита за годините не пипате месец и ден ами само слагата годината 1985 примерно.

Изискванията още не съм ги намерил и затова моля всеки,който ги намери дори и да не са официални да ги пусне,но да не забрави да напише,че не са крайните!!

Ето и малко шотове(мойте любими): Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от LostHighway (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 55
  • Прегледи 13,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Хора,codemasters подтвърдиха излизането на dirt 2 за комп на 10 септември 2009 в Европа.

Информацията е взета от тук:Цък

НЕОФИЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ:

Минимальные:

Процессор: P4 3,2-3.4GHz (Возможно Dual-Core 2.6GHz);

ОС: Windows XP, Vista, Windows7;

Видеокарта: ATI X1900 или GeForce 7900 256Mb (с поддержкой пиксельных шейдеров модели 3.0);

Оперативная память: XP 1.5Gb, Vista 2Gb.

Рекомендуемые:

Процессор: Core2 Duo 2,6-3.0GHz и выше (Core2 Quad 2.4GHz);

Видеокарта: ATI или GeForce от 512Mb памяти с поддержкой DirectX 11 (для максимального уровня графики);

Оперативная память: Windows XP: 2.0-2.5Gb, Vista-Windows7: 2.5-3.0Gb и выше.

ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ DIRECTX11 ЩЕ Е НУЖЕН ЗА ДА ИГРАЕШ НА ULTRA HIGH,А АКО ПОДДЪРЖАШ НАПРИМЕР DIRECTX10 ЩЕ Я ИГРАЕШ НА HIGH,НЕ НА ULTRA HIGH.

Редактирано от LostHighway (преглед на промените)

Дали какви ще са изискванията. Би трябвало да мога да го подкарам. Ако не ще се мисли за ъпгрейд.

Редактирано от Hanibal_Lektar
Огромен цитат (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Демото на играта за PC излезна.Може да го намерите в арена ----- System requirements / Системни Изисквания----------------------------- =========================================================== >> Minimum System Requirements / Минимални Системни Изисквания: * Windows XP/Vista/7 * Intel Pentium D 3.0GHz / AMD Athlon 64 X2 * 1GB RAM (2GB for Vista) * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1550 or above * 1.6 GB Hard Drive Space (for Demo) >> Recommended System Requirements / Препоръчителни Системни Изисквания: Enhanced for DirectX 11 * Windows XP/Vista/7 * Intel Core i7 or AMD Phenom II * 3GB RAM * Graphics Card: ATi Radeon HD 5700 Series * 10 GB Hard Drive Space Сега да споделите дали имате подобен проблем с него Подкарах я добре върви на ATI RADEON HD4850 512Mb на 2048x1152 4xaa и всичко друго което позволява на макс,на 8xaa когато си иска върви добре пак друг път от 30-40фпс пада изведнъж на 5 без никаква причина Дано го оправят във целата игра На мен проблема ми е че играта върви ако е само инсталирана в C ако я копирам или инсталирам в D не тръгва

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

АЙДЕ НА КЛОНА!!!

Това е най най най най най най-тъпата игра която съм играл, просто по-глупава не можаха да я направят, тъпо, тъпо, че не му се види края от простотия.Просто директно кошче и няма да се занимавам с тази тъпня.Айде приятна игра и извинете, че малко си изтървах нервите.

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Играта е уникална НО ИМАМ ПРОБЛЕМ. Като я инсталирам в C тръгва като я сложа в Д и не ще да тръгне натискам иконката мисли малко и нищо не става.Четох и че при други ставало така,а при някои не ставало така. От какво може да е проблема свалих от арена замунда,направих хаш проверка,свалих репак версията по-малката абсолтното също нещо.Демото също само ако се инсталираше в C тръгваше.С другите игри нямам проблем.Какво да правя.Ако някой е имал този проблем да помагааааааа

Инстал в C след това copy paste в D? Пробва ли така ?

И после на тръгва?

Да пробвал съм разбира се

Не става.

В C без проблем активирах с човъркане дори и DX11 ефекта Postprocesing на hight.Другото на максимум на 4xaa 2048x1152,Върви с 31-36 фпс,до 40 и нещо.Но сложа ли в D умира.Мисля че проблема е от крака,но не става при всички а ако имаш определена комбинация от части и драйвери.

Лошото е че няма друг крак ,а само на релоадед,които последно време само развалят игритееее

Ако някой намери решение на по-горния проблем да пише тука.Иначе играта си я играя за сега без проблем на C заема 10гб,но имам свободни още 5 и нещо предостатъчно,като няма какво повече да инсталирам там. Мога сигурно да потвърдя че успях да активирам дори (може би) теселацията в играта,т.е. всичките dx11 ефекти които предлага играта.

Ако някой намери решение на по-горния проблем да пише тука.Иначе играта си я играя за сега без проблем на C заема 10гб,но имам свободни още 5 и нещо предостатъчно,като няма какво повече да инсталирам там.

Мога сигурно да потвърдя че успях да активирам дори (може би) теселацията в играта,т.е. всичките dx11 ефекти които предлага играта.

За да получиш ефектите от DX11 ти трябва не само софтуера,но и карта, която хардуерно да поддаржа DX11, демек ATI 5xxx сериите....

За да получиш ефектите от DX11 ти трябва не само софтуера,но и карта, която хардуерно да поддаржа DX11, демек ATI 5xxx сериите....

Демек ги знам тези работи.Демек dx11 е правен на основата на dx10.1,Който е потдържан от картата и повечето ефекти мога да ги използвам.Демек ми отклчи ефекта в опциите и демек визуално се видя теселацията на знамената,което е dx11 ефект.Демеккк играта е единствено пачната dx11,т.е. толкова и е напълно dx11.Също и водата ми е не ултра в опциите т.е. от това което прочетох във файловете на играта при ултра водата използва теселация.

Демек на кратко разбра ли?

Кфо не и харесвате на играта е...аз откачам кат играя по най малко 3 часа не ставам от компа. Играта е мн добра :)

Имам много странен проблем с играта.За първи път ми се случва нещо подобно.Тя си върви добре няма сеч като играя , но вътре в менюто е нещо страшно.Сече ли сече като в караваната и на world map-a .Иначе отвън не сече и като карам си е перфектно.Някой ако има идея защо е така нека сподели , ако може да го оправя това , че е доста дразнещо иначе играта е уникална.Машината ми е 2.5 core duo ,3gb RAM , Video: Radeon 3650.Видях в опциите всичко автоматично е на HIGH,а в менюто сече.

Имам много странен проблем с играта.За първи път ми се случва нещо подобно.Тя си върви добре няма сеч като играя

, но вътре в менюто е нещо страшно.Сече ли сече като в караваната и на world map-a .Иначе отвън не сече и като

карам си е перфектно.Някой ако има идея защо е така нека сподели , ако може да го оправя това , че е доста дразнещо

иначе играта е уникална.Машината ми е 2.5 core duo ,3gb RAM , Video: Radeon 3650.Видях в опциите всичко автоматично е на HIGH,а в менюто сече.

И аз имах същия проблем. Оправих го като си изтеглих fix от сайта на ATI: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU41-Hotfix-to-improve-Dirt2-performance.aspx

Има ли писти в България иначе сега съм 12 левел и стигнах до Китай,но ми отвори нови мисии на старите писти.Бая голяма е играта

И аз преди малко стигнах до Китай. Играта е много сполучлива. Въпреки високите изисквания, на мен ми върви на HIGH, само без филтри. DiRT 1 беше доста по-тежка.

Днес и аз си изтеглих играта и ме изненада,че всичко ми върви на макс без ДХ11 опциите.Сега ще пробвам дали щe тръгне на стария кош които е с Sempron [email protected] i Geforse 7300GT. Забравих да ви питам с волан ли играете щото на мене хич не ми харесва как се кара с клавиатура.

Днес и аз си изтеглих играта и ме изненада,че всичко ми върви на макс без ДХ11 опциите.Сега ще пробвам дали щe тръгне на стария кош които е с Sempron [email protected] i Geforse 7300GT.

Забравих да ви питам с волан ли играете щото на мене хич не ми харесва как се кара с клавиатура.

Ти трябва да си някакво Uber Pr0, за да играеш с клавиатура добре - аз лично не мога.

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Ти трабва да си накакво Uber Pr0, за да играеш с клавиатура добре - аз лично не моге.

Аз тва казвам,че не се играе добре с клавиатура.

За коледа ще си зема некав волан.

Аз тва казвам,че не се играе добре с клавиатура.

За коледа ще си зема некав волан.

Ми значи аз съм UBER PRO

И аз ще си взимам волан за коледа.Мисля си за този

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=538401

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Аз си я играя с клавиатурата. Някои писти са сложни, но други приятни за игра. След като съм малък Бог на GRID с клавиатура, не мисля да купувам близките няколко години волан. DIRT 2 е малко сложна за игра с клавиатура, но не и невъзможна. Проблемът не е в настройките на играта, а в задклавиатурното устройство. Лично аз, когато играя рейсъри, играя само един. Правя го за това, защото управлението на всички игри е различно и адаптацията изисква няколко часа игра. Даже не си и помислям да пускам втора игра. Играх GRID месеци наред онлайн, без да докасвам друг рейсър, но когато се появи Shift, отделих подобаващото му се време. Стори ми се нещо средно между Pro Sreet и GRID като управление.Привикнах с управлението на Shift, превъртях я, не ми хареса кой знае колко и се върнах на GRID за пореден път. Оказа се, че не можех и един завой да взема. Все пак свикнах за няколко часа. Разбрах къде е проблемът. Той е в мозъка ни! Затова вече не обръщам внимание на коментари като " ...тая игра не може да се играе с клавиатура...". Повярвайте ми, всичко може да се играе! Ето, сега играя DIRT 2 и не си помислям да пускам GRID или Shift, докато не я превъртя. След това няма смисъл да я играя, защото не мога да играя онлайн. Минавам пак на стария, добър GRID :) Аз съм малко перфекционалист и съм способен да се въртя на една писта часове, докато не поставя личен рекорд или не вляза в топ 10 на света. Това ме и забавя в превъртането на дадена игра, което не е самоцел за мен. Иначе за DIRT 2 бих казал, че на моменти тая игра ми се струва най-добрата, особено на рали писти, но на моменти ми се струва и доста тъпа, особено когато се карат Trail Blazer автомобили. Харесва ми и това, че е достатъчно дълга и пистите се повтарят. Това позволява заучаването им. Графиката е добра, макар да играя под DX9 на ULTRA каквото позволява. Последното ниво на AA = 16xQCSAA ме затруднява. Получава се доста често насичане. Оправя се с Ctrl+Alt+Del.Затова ползвам 8xQCSAA. Подобно нещо се получава при всички игри. Предполагам, че проблемът е в технологията PhisX на NVIDIA. Нещо 8800GT трудно се сработва с нея. Все пак това е и първата видеокарта от най-новото поколение на NVIDIA, което се задържа повече от 2 години! Е... нека благодаря и на NVIDIA за чудесната карта 8800GT, която подкарва на максимум или почти на максимум всички нови игри и след 2 години и 2 месеца! Всяка стотинка в тая карта си заслужаваше!

Взех си волан Lohitech Driving ForcE Ex и с волан играта наистина е по-трудна поне за мен от колкото с клавиатура,но се свиква и вече съм сръвнително добър.Трудно е,но много по-реалистично.Преди не бях играл с волан и като играх за първи път ми беше доста трудно.Не знам защо,но при АТИ няма 16Аа,има До 8АА,като аз я играя много гладко на 2048x1152 4xaa Ultra и P.p на Hight,който успях да активирам,преди го даваше само на Medium.Това е един от трите така наречени "Dx11" ефекти,другите частично успях да ги пууусна.Като не можах да пусна Ambient Occlusion,който пък по принцип не си е dx11 ефекттт.Играта е много добра сега съм на 18 левел май.Постоянно отваря нови писти.Един от най-добрите рали симулатори .Въпреки че на 8аа върви с 25-32 фпс на моменти има гадно забавяне,най много като сменям камерите,дано го оправят с пач и АЗ МИСЛЯ ЧЕ С БЪГИТАТА Е МНОГО ТРУДНО И ТЪПО

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Взех си волан Lohitech Driving ForcE Ex и с волан играта наистина е по-трудна поне за мен от колкото с клавиатура,но се свиква и вече съм сръвнително добър.Трудно е,но много по-реалистично.Преди не бях играл с волан и като играх за първи път ми беше доста трудно.Не знам защо,но при АТИ няма 16Аа,има До 8АА,като аз я играя много гладко на 2048x1152 4xaa Ultra и P.p на Hight,който успях да активирам,преди го даваше само на Medium.Това е един от трите така наречени "Dx11" ефекти,другите частично успях да ги пууусна.Като не можах да пусна Ambient Occlusion,който пък по принцип не си е dx11 ефекттт.Играта е много добра сега съм на 18 левел май.Постоянно отваря нови писти.Един от най-добрите рали симулатори .Въпреки че на 8аа върви с 25-32 фпс на моменти има гадно забавяне,най много като сменям камерите,дано го оправят с пач

и АЗ МИСЛЯ ЧЕ С БЪГИТАТА Е МНОГО ТРУДНО И ТЪПО

Честито за волана! Тая игра кога свършва, че вече ми омръзна? Както в повечето случаи се случва, не мога да изтърпя да превъртя почти никой рейсър. Играя GRID близо 2 години, от които повече от година онлайн, но така и не съм я превъртял още! Готов съм да се обзаложа с всеки, че ще го бия в повече от 50 % от случаите онлайн! Постарах се да вляза в топ 10 на света на доста писти и успях. За дрифта мисля, че има още 1-2 българи, които могат да ме бият понякога. Понякога е тъпо игрите да са дълги и сложни. А който се чуди за ника ми онлайн при GRID, то аз имам 10 ника, от които 5 легенди. Може би най-известния и омразен е KikoBG xD . Успех момчета, има доста да наваксвате. Не само с умение, но и с постоянство.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.