Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с една жичка

Featured Replies

Значи имам Altec Lansing VS3251 тази 5.1 аудио система...днес реших и махнах плата пред говорителя и учудващо защо на снимката се вижда една жичка която когато усиля повече(най-голямо впечатление ми направи на DMX - Aint no sunshine) баса и тая жичка трепти и се удря в тая пласмасовата фуния и се чува много неприятно...и така въпроса ми е дали ако я отрежа или само я бутна навътре за да не се удря в фунията ше стане ли нещо по сложно...?Това гадното жужене не се чуваше преди да махна плата...

Редактирано от gaz370 (преглед на промените)

Бутай, само да не клъцнеш нещо че после ще питаш що не свири.

• Автор
Бутай, само да не клъцнеш нещо че после ще питаш що не свири.

Окей еи ся ше я набутам в ********* biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Абе момци с бутане нестава оказа се корава жичка май ше трябва да я отрежа.....кво мислите?

Кажете с кво да я отрежа че с ножица нестава доста навътре е....за нищо друго освен за ножица не се сещам.........

Човек, едва ли е сложена там случайно тази жичка. По-добре не я режи. Опитай се да я залепиш към червения сноп за да не вибрира!

• Автор
Човек, едва ли е сложена там случайно тази жичка. По-добре не я режи. Опитай се да я залепиш към червения сноп за да не вибрира!

Ми няма как 15 сантиметра е от началото на чената фуния до края и ще ми е доста трудно!!!Ако някой знае как....моля да казва!

....виж използвано е ''свинска опашка'' ! Ако ти се отваря буфера , вържи я и ти с опашка за някой сноп. Ако имаш поялник можеш да намалиш дължината на проводника :)

Успех !

• Автор
....виж използвано е ''свинска опашка'' ! Ако ти се отваря буфера , вържи я и ти с опашка за някой сноп. Ако имаш поялник можеш да намалиш дължината на проводника :)

Успех !

Точно тва си мислех и аз..ама тва ше стане вече утре...очаквайте отговор кво е станало!

Като я намалиш от вибрациите може да се скъса !

Според мен я прихжани към някои сноп кабели ... (Свинска опашка или топъл силикон)

.... Дано не осе..ш нещо ...

Ми няма как 15 сантиметра е от началото на чената фуния до края и ще ми е доста трудно!!!Ако някой знае как....моля да казва!

Е, с една-две дълги пинсети и малко търпение ще я нахулиш към снопа с една опашка, пробвал ли си така ?

• Автор

Вижте ситуацията каква е това не е било жичка ами заради шибаните китайци(MADE IN CHINA) са оставили стърчащ ТОПЪЛ СИЛИКОН както каза един колега и то не на 1 място имаше доста и аз го изрязах там където са лепили неса отстранили ненужностите и зато се получи така ето след отварянето...Няколко снимки.Да знайте само как се оплътни баса след като свалих тоя плат пред дупката за баса направо се родих cool.gifcool.gif

Редактирано от gaz370 (преглед на промените)

Сега засилваш снимките направо към шефовете им на тия за да стегнат малко контрола и ОТК-то laugh.gif

А с махането на плата си му променил резонансната честота на говорителя и на цялото тяло. И чуваш леко подсилени някои звуци с ниска честота. Но важното е да ти харесва :huh:

• Автор
Сега засилваш снимките направо към шефовете им на тия за да стегнат малко контрола и ОТК-то laugh.gif

А с махането на плата си му променил резонансната честота на говорителя и на цялото тяло. И чуваш леко подсилени някои звуци с ниска честота. Но важното е да ти харесва :)

Няма смисъл...тази аудио система е MADE IN CHINA и просто няма смисъл...а след премахването на плата според мен се чува ДОСТА по-добре и много ми харесва!Айде може да я трийте или заключвате тая тема cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.