Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обезпокоителни обаждания

Featured Replies

проблемът е следният: От известно време, някой непрекъснато ми звъни и затваря и си крие номера. По принцип телефонът звъни само веднъж, а на няколко пъти го вдигнах, но нищо от другата страна. Работата е там, че този телефон го давам само на клиенти, които не биха ми звънели по няколко пъти на ден. Затова имам идея, а и съм сигурна, кой е този субект, но не мога да го докажа, (тези обаждания започнаха малко след като го разкарах). Процедурата е да подам жалба към Глобул. Някой подавал ли е такава и има ли ефект? Ако някой е имал такъв проблем да сподели трикове за отказване на въпросния човек от звънене - навремето препращах такива обаждания към грешен номер, но не знам как да го направя, ако номерът е скрит.... с две думи - отворена съм към предложения....

мерси

проблемът е следният: От известно време, някой непрекъснато ми звъни и затваря и си крие номера. По принцип телефонът звъни само веднъж, а на няколко пъти го вдигнах, но нищо от другата страна. Работата е там, че този телефон го давам само на клиенти, които не биха ми звънели по няколко пъти на ден. Затова имам идея, а и съм сигурна, кой е този субект, но не мога да го докажа, (тези обаждания започнаха малко след като го разкарах). Процедурата е да подам жалба към Глобул. Някой подавал ли е такава и има ли ефект? Ако някой е имал такъв проблем да сподели трикове за отказване на въпросния човек от звънене - навремето препращах такива обаждания към грешен номер, но не знам как да го направя, ако номерът е скрит.... с две думи - отворена съм към предложения....

мерси

Задължително първо се подава жалба до полицията, иначе от оператора и пръста си няма да помръднат...

• Автор
Мисля че за да има реакция от страна на Глобул би трябвало първо да се обърнеш към полицията

Вижда ми се малко смешно да се обърна към полицията за 3-4 обаждания на ден или през ден с едно прозвъняване и затваряне. Те не могат да се справят с явните престъпници, какво остава за моите бели кахъри с някой, който ми звъни да види дали ми е включен телефона или дали ще го вдигна (предполагам).

Честно казано - не знам. направо съм в шах какво да правя. От една страна 3-4 обаждания не са кой знае какъв проблем - само поглеждам, виждам, че е скрит и толкова. От друга страна що пък някой трябва да тормози някой друг, в случая мен....

Ама ти с жалбата до полицията само ще му докажеш на телефонния ти оператор че си сериозна и не се бъзикаш за нищо с тях.

После клиентът ти ако звъни от стацианарен телефон на негово с абонамент на негово име или от ГСМ но пак с абонамент на негово име ще го изловят, защото номера му не е скрит за тях. Те ти слагат твоя номер на наблюдение и при тях ще му се изпише номера.

Но ако е тарикат и ти звани от предплатена карта, просто те ще му позвънят и ще му кажат че му виждат номера и ще се опитат да го сплашат само без да могат да го намерят.

п.п. аз така се бъзиках преди време с един конкурент който беше пуснал една нахална обява. още същия ден вечерта като му звънях за пореден път вместо него чух женски гласа да произнася номера на картата ми. затворих и изхвърлих картата на боклука. това беше, не са ме набарали и оня не си пускаше повече рекламата.

Редактирано от Gizmoto (преглед на промените)

Задължително първо се подава жалба до полицията, иначе от оператора и пръста си няма да помръднат...

Същото ми казаха и от м-тел,първо се подава жалба до полицията и после те се задействат.

• Автор
Ама ти с жалбата до полицията само ще му докажеш на телефонния ти оператор че си сериозна и не се бъзикаш за нищо с тях.

После клиентът ти ако звъни от стацианарен телефон на негово с абонамент на негово име или от ГСМ но пак с абонамент на негово име ще го изловят, защото номера му не е скрит за тях. Те ти слагат твоя номер на наблюдение и при тях ще му се изпише номера.

Но ако е тарикат и ти звани от предплатена карта, просто те ще му позвънят и ще му кажат че му виждат номера и ще се опитат да го сплашат само без да могат да го намерят.

п.п. аз така се бъзиках преди време с един конкурент който беше пуснал една нахална обява. още същия ден вечерта като му звънях за пореден път вместо него чух женски гласа да произнася номера на картата ми. затворих и изхвърлих картата на боклука. това беше, не са ме набарали и оня не си пускаше повече рекламата.

ohmy.gif Май ще се наложи да пусна жалба до полицията

Иначе - мисля да му врътна някой номер преди да са направили и предплатение карти поименни

Същото ми казаха и от м-тел,първо се подава жалба до полицията и после те се задействат.

А те се задействат как? Пак ли пускам жалба или от полицията идват тези неща?

ohmy.gif Май ще се наложи да пусна жалба до полицията

Иначе - мисля да му врътна някой номер преди да са направили и предплатение карти поименни

А те се задействат как? Пак ли пускам жалба или от полицията идват тези неща?

Аз имам(х) същия проблем ,но съм със смартфон и съм си качил програма която отказва автоматично такива нежелани повиквания.....Не знам какъв ти е телефона ,но тази програма би ти свършила перфектна работа.

• Автор
Аз имам(х) същия проблем ,но съм със смартфон и съм си качил програма която отказва автоматично такива нежелани повиквания.....Не знам какъв ти е телефона ,но тази програма би ти свършила перфектна работа.

телефонът е най-обикновена нокия и определено няма такива функции. Другият ми телефон е iPhone, ама не ми се ще да сменям картите, защото нокията я мъкна навсякъде, непрекъснато ми се люшка на врата и се удря в какво има наоколо (все пак е работен тел - не е желателно да пропускам обаждане, защото не мога да го намеря в чантата). Мое да се поразровя из iPhone-а да видя, но това решение не ме устройва в по-дългосрочен план - повече от 2-3 дни - има клиенти от чужбина, които понякога звънят без да се изписва номер.

Все си мислех, че съм разкарала въпросния почитател, от който купих едни джанти за колата по интернет - преди ми звънеше по 3-4 пъти на ден за 3 седмици, после, като го разкарах, спря за месец, но като знам кой има този номер, просто няма кой да е друг.

Следващият път, ако искам да купувам нещо по интернет, ще си купувам предплатена карта да не се забърквам в подобни филми

телефонът е най-обикновена нокия и определено няма такива функции. Другият ми телефон е iPhone, ама не ми се ще да сменям картите, защото нокията я мъкна навсякъде, непрекъснато ми се люшка на врата и се удря в какво има наоколо (все пак е работен тел - не е желателно да пропускам обаждане, защото не мога да го намеря в чантата). Мое да се поразровя из iPhone-а да видя, но това решение не ме устройва в по-дългосрочен план - повече от 2-3 дни - има клиенти от чужбина, които понякога звънят без да се изписва номер.

Все си мислех, че съм разкарала въпросния почитател, от който купих едни джанти за колата по интернет - преди ми звънеше по 3-4 пъти на ден за 3 седмици, после, като го разкарах, спря за месец, но като знам кой има този номер, просто няма кой да е друг.

Следващият път, ако искам да купувам нещо по интернет, ще си купувам предплатена карта да не се забърквам в подобни филми

Ами звъни му ти и затваряй, в нормално време -3-4 сутринта biggrin.gif

• Автор
Ами звъни му ти и затваряй, в нормално време -3-4 сутринта biggrin.gif

Да бе, ще си нарушвам съня заради него. angry.gif

До колкото знам има смартфон, дали мога да му пусна някой вирус? Мога да му пусна телефона в някоя секс обява :)

Мали как бързо и качествено мисля в полунощ, от луната ще е :wors:

Да бе, ще си нарушвам съня заради него. angry.gif

До колкото знам има смартфон, дали мога да му пусна някой вирус? Мога да му пусна телефона в някоя секс обява :)

Мали как бързо и качествено мисля в полунощ, от луната ще е :)

Обявата е добра идея ,но трябва да упомеш че е жена и нищо шокиращо....ще го налазят biggrin.gif Вирус няма да можеш ,откажи се.Ако има смарт и е наясно какво може -заеби мислите за телефонното отмъщение :wors:

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Една стара тема http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=22234

Звънни на оператора да ги питаш, толкова ли е трудно? Поне е без пари.

• Автор
Една стара тема http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=22234

Звънни на оператора да ги питаш, толкова ли е трудно? Поне е без пари.

Темата е от 2004-та. За 5 години се промениха много неща, освен това този човечец знае кой му звъни, а аз, въпреки че знам, официално мога само да гадая кой е, а той няма да си признае.

Ами трудно е, да. Колкото пъти им звънна - толкова пъти се държат като олигофрени, от много време не звъня - ако имам въпрос - писменно, препоръчано и с обратна разписка. Нямам желание да говоря с хора, които са обучени да отговарят по един и същ начин, със стандартни отговори, недай се боже да ги попитащ нещо извън това - никга няма да получиш отговор, само овъртания, за да преспочиш на въпрос, на който знаят отговора. Това ми е скромния опит.... освен това не виждам и какъв е проблемът, че питам. Ако никой не питаше - нямаше да има форуми.

Редактирано от ele (преглед на промените)

• Автор

Все пак, мерси на отзовалите се. Предвид това, че не ми се занимава с полиция в момента, защото е губене на време (буквално - доста висене пада), а и проблемът не е чак толкова сериозен, реших да публикувамобява от негово име - надявам се това да му избие желанието да звъни - поне ще има нещо друго, за което да мисли, вместо, като почива, да ми звъни със скрит номер.

Ще видим как ще е след 1-2 седмици....

Препоръчвам на всеки да се сдобие с предплатена карта, ако реши да купува неща по интернет - въпреки че съм страстен почитател на този вид пазаруване и никога не съм имала проблем като този (въпросният човек никога не съм го виждала на живо), никога не е късно някой кретен да ти вгорчи живота.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.