Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Лаптоп до 1000 лв

Featured Replies

Цената може и да е до 1100 но не повече ,трябва ми за всичко но главно за игри става въпрос трябва ми доста добър процесор и видео очаквам предложения честно казано и марките Лаптопи не разбирам така че каквото предложите 10х предварително :)

За тази сума, ако си решил да играеш (зависи и какво де), няма да си вземеш нищо, което ще ти достави удоволствие при играта. И все пак до 1000-1100 лв, за да не остана без предложение -

ASUS ASUS X50GL-AP042

T5800 Core Duo 2.0Ghz, 3 GB DDR2, intVGA NVIDIA 8200MG, 250GB SATA, DVD RW, LAN, 15.4 WXGA, Modem, WIFI, LAN, Card Reader, Cam 1.3MPx 2 години гаранция

1037.62лв

ASUS M50VC-AP095D

Core 2 Duo T5850 2.16 GHz, 2GB DDR2, 15.4 WXGA, 320GB, NVIDIA 9300 512MB, DVD RW, Modem, LAN, , BT, DVI, 4in1CR, 4xUSB 2.0, Wireless, Camera, 1394, BT

1220.32лв

Дам,щом разполага с толкоз пари,и иска все пак да играе на нещо,по-добре да си вземе настолен.Със сигурност е по-добрият избор.

• Автор

Ами хора компютър имам и то не лош процесор Intel Quad Core Q6600 2.4 Ghz(четириядрен) видео Радеон HD 4870 и т.н не одавна го зех но ще пътувам доста и няма как да мъкна тая машина с мен иначе не случайно съм си взел такъв комп вместо някъв Лаптоп ясна ми е процедурата в крайна сметка щом 1000 не са достатъчно кажете ориентировачни цени за геймърски Лаптоп който си струва да видим но като ги знам че са от 1800 нагоре.....

За тази сума, ако си решил да играеш (зависи и какво де), няма да си вземеш нищо, което ще ти достави удоволствие при играта. И все пак до 1000-1100 лв, за да не остана без предложение -

ASUS M50VC-AP095D

Core 2 Duo T5850 2.16 GHz, 2GB DDR2, 15.4 WXGA, 320GB, NVIDIA 9300 512MB, DVD RW, Modem, LAN, , BT, DVI, 4in1CR, 4xUSB 2.0, Wireless, Camera, 1394, BT

1220.32лв

Това ми се струва добра оферта! ;)

• Автор

Процесора не е Лош но видеото е слабичко нзм може би ще ми се потвърдят думите че под 1800 няма да намеря хубаво .. sad.gif А като марка знаете ли попринцип кои се водят добри тъй като ще зимам поне да е качествено :huh:

Процесора не е Лош но видеото е слабичко нзм може би ще ми се потвърдят думите че под 1800 няма да намеря хубаво .. sad.gif А като марка знаете ли попринцип кои се водят добри тъй като ще зимам поне да е качествено :speak:

На теб каква видеокарта ти трябва, че 512мб не ти стигат ?! ohmy.gif

в крайна сметка щом 1000 не са достатъчно кажете ориентировачни цени за геймърски Лаптоп който си струва

ми тогава ROCK xtreme 840 sli ...ориентировъчна цена: около 3500 паунда. иначе, забрави за "геймърски" лаптоп

Ами ето тук има Top 5 Gaming Notebooks, представяне на лаптопи за игри, но мисля че в България само този DELL XPS™ M1730 може да се намери!

A тук може да видиш какво се предлага до 2000лв. като лаптоп за игри!

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.