Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Станишев-беден като църковна мишка

Featured Replies

Най-бедните във властта... (според подадените имотни декларации 2009г.)

...

Премиерът Сергей Станишев има апартамент и гараж в центъра на София, доста близо до сградата на Министерския съвет. Той го е придобил с договор за гледане. Станишев има само автомобил Мазда, наследство от родителите си. Няма спестявания, кредити или дялови участия в дружества.

.....

източник

не ви ли се струва "СТРАННО" и НАГЛО все още изпълняващия длъжността мин пред

да няма пари в банка-поне 20 лева бе , заради баламите поне??? biggrin.gif

а още по интересното е че положението е такова от 2006 година насам и човечето не спестило кьорав левbiggrin.gif

кво мислите по въпросчето???

Редактирано от kvo praim sega (преглед на промените)

мисля, че намекваш за нещо, за което няма доказателства, следователно си просто спамър и не заслужаваш вниманието ми.

• Автор
мисля, че намекваш за нещо, за което няма доказателства, следователно си просто спамър и не заслужаваш вниманието ми.

е кво доказателство освен декларацията му пред НАП.

тва е взето то там .провери си го в сайта на НАП.

а има комунисти дето никога не спят :rolleyes:

добре, че не спят, че иначе нямаше да има кой да прави забележка на неграмотните костовисти

• Автор
добре, че не спят, че иначе нямаше да има кой да прави забележка на неграмотните костовисти

абе то от такива като тебе сме на тоя хал.

ама конкретно по темата е най-добре да се коментира.

отиваш в сайта на НАП или министерски съвет- там са му декларацииките на

крадеца крадлив димитриевич.

нема нищо бедняка и тва е!

и масларова е така

ми няма, колко да има?! заплатата им е ясно колко беше, какво да спестят? да не са като Костов с имението за милиони и сметките в чужбина?

а това "от такива като тебе сме на тоя хал" може да си го говорите с бабите на пейката пред блока, ясен си ми

• Автор
ми няма, колко да има?! заплатата им е ясно колко беше, какво да спестят? да не са като Костов с имението за милиони и сметките в чужбина?

а това "от такива като тебе сме на тоя хал" може да си го говорите с бабите на пейката пред блока, ясен си ми

баба ми пенка , пенсионерка има 2000 лева на влог умнико.

а бедния мин пред Краднишев за 4 години и лев нема

е много сте умни тва бесепарите.

и тебе те знаем кво мислиш-то сичките сте дялани в мозъците.

за тва най-добре си замълчи

баба ми пенка , пенсионерка има 2000 лева на влог умнико.

баба ти е корумпирана, затова :]

а Станишев що да са му на влог тия 200 лв? може да са у тях, зашити в дюшека. ама и у тях да са, няма да са 180 000 ЕВРО, като бившото аверче на Костов - Бакърджиев

ето ти малко материал за размисъл що за порода сте костовистите, особено приближените на Черния. ти си безопасен и беден, просто форумна пионка, от другите, дето окрадоха България ме е страх.

• Автор

ВИЖТЕ ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА МИНИСТРИТЕ ТУК!

баба ти е корумпирана, затова :]

а Станишев що да са му на влог тия 200 лв? може да са у тях, зашити в дюшека. ама и у тях да са, няма да са 180 000 ЕВРО, като бившото аверче на Костов - Бакърджиев

ето ти малко материал за размисъл що за порода сте костовистите, особено приближените на Черния. ти си безопасен и беден, просто форумна пионка, от другите, дето окрадоха България ме е страх.

абе костов го знаеме ама той беше преди 8 години.

ей тва пенсии сте слънчасали окончателно.кога ше заживеете ДНЕС а не преди 50 години

дай сега да видим КРАДЕЦА СТАНИШЕВ И БАНДАТА МУ,наглеца не е подавал имотна декларацип от 2006 , само уведомления че няма промяна егати наглия

ВИЖТЕ ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА МИНИСТРИТЕ ТУК!

• Автор

хе хе , човек дето заявява евала на Румен Петков, ми е ясно колко е корумпиран.

по случайност съм от Плевен и мога да кажа че Румен Петков е известен Плевенски пияница и престъпник

дето се целуваше и прегръщаше с Илия Павлов.мерси умнико.

знам как разсъждават слънчасалите пенсионери.

ТЕМАТА Е ПАРИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

бе тва пенсиите верно не знаете къде се намирате

темата темата

ще се обиждаме значи...

пенсионер? строен пич на 27 съм, безпартиен, с прекрасна работа, висше образование, ниско кръвно и уникална приятелка. ти с какво от тези неща можеш да се похвалиш? басирам се, че с нищо и затова пръскаш омраза по форумчетата. не си ти факторът, мойто момче, "сините теменужки" сте на изчезване. не съм комунист, но дори комунистите по-малко крадоха от вас. гласувах за партия, която вероятно и не знаеш. хайде със здраве, излизам да пия биричка, че голяма жега тука. а ти `оди у форума на ОДС ли сте, СДС ли сте и си чати с другите комплексари.

kvo praim sega пропусна уриниране в каскадата.

v2.0 върви да се снимаш на Червения площад и ако целиш доброто на народа не се връщай :)

Добре де,ако имаше влог с 100 000 лв. по-спокойно ли ще ти стане...Публична тайна е,че всичко те им сметки и имоти са на поставени лица...И не ми е ясно защо се карате за глупости,за чужди пари на корумпирани политици(важи за всички).

• Автор
ще се обиждаме значи...

пенсионер? строен пич на 27 съм, безпартиен, с прекрасна работа, висше образование, ниско кръвно и уникална приятелка. ти с какво от тези неща можеш да се похвалиш? басирам се, че с нищо и затова пръскаш омраза по форумчетата. не си ти факторът, мойто момче, "сините теменужки" сте на изчезване. не съм комунист, но дори комунистите по-малко крадоха от вас. гласувах за партия, която вероятно и не знаеш. хайде със здраве, излизам да пия биричка, че голяма жега тука. а ти `оди у форума на ОДС ли сте, СДС ли сте и си чати с другите комплексари.

ама разсъждаваш като сенилен пенсионер или по точни като червена бабичка

Добре де,ако имаше влог с 100 000 лв. по-спокойно ли ще ти стане...Публична тайна е,че всичко те им сметки и имоти са на поставени лица...И не ми е ясно защо се карате за глупости,за чужди пари на корумпирани политици(важи за всички).

ами като има да ги декларира.

така е правилно.

ми то тва се оказа ЕДИНСТВЕНИЯ МИНИСТЪР ПРЕДЕДАТЕЛ В СВЕТА БЕЗ БАНКОВА СМЕТА И БЕЗ СПЕСТЯВАНИЯ.

Егати гаврата с гражданите-гласоподаватели смех

v2.0 върви да се снимаш на Червения площад и ако целиш доброто на народа не се връщай :)

аз точно затова няма да се върна, братле, `щото младите и образовани хора според теб и оня по-горе не целим доброто на народа. вас ви кефи роми да ви праскат в дупарата и да ни крадат държавата. ми добре се справяте, браво.

• Автор
аз точно затова няма да се върна, братле, `щото младите и образовани хора според теб и оня по-горе не целим доброто на народа. вас ви кефи роми да ви праскат в дупарата и да ни крадат държавата. ми добре се справяте, браво.

ало берлин КАРАЙ ПО ТЕМАТА , акой кого праска се виде на изборите

турция-123 секции, САЩ- 9.

Нищо че в САЩ има 800 000 българи

другарите се пробваха да изпраскат България ама то кво се оказа...

Хехе,горкия,Елена да го мисли

:)

• Автор

за тебе знаеме че си живуркаш в Берлин с откраднатите от комунигите парички на българския народ.

да беше отишъл поне в русия. то само за комунизъм приказвате ама как ви влече капиталистическия

начин на живот леле мале не е за приказване

Най-бедните във властта... (според подадените имотни декларации 2009г.)

...

Премиерът Сергей Станишев има апартамент и гараж в центъра на София, доста близо до сградата на Министерския съвет. Той го е придобил с договор за гледане. Станишев има само автомобил Мазда, наследство от родителите си. Няма спестявания, кредити или дялови участия в дружества.

.....

източник

а още по интересното е че положението е такова от 2006 година насам и човечето не спестило кьорав левbiggrin.gif

кво мислите по въпросчето???

Ами какво да мислим колега чиста проба манипулация всичкото е подигравка с народа ама такава е дано един ден дано се оправят нещата да бъда малко от малко оптимист да има хляб за младите в българия и да мислят за народа не за собствените си интереси и само да шантажират населението с глупости и тяхните интриги тея пари дето ги дадоха са предизборните си кампании нали са много щедри нали мислели за децата ? а колко пари са били дадени за държавни коли? и после вика бат ти станишев правителството трябва да е представително !!! да бе разбира се а ти се трепи по 12часа за 300лв :)

Добрутру. Вие чак сега ли разбрахте, че Станишев е крадливо корумпирано, правещо св.рки на Ахмед Доган, ко.еле?

През целия си безсмислен живот 4 години като премиер са единствения трудов стаж на станишев. И вместо да ни направи по богати ни направи най бедните в Европа, да ни се смеят румънци и албанци даже.

Ами какво да мислим колега чиста проба манипулация всичкото е подигравка с народа ама такава е дано един ден дано се оправят нещата да бъда малко от малко оптимист да има хляб за младите в българия и да мислят за народа не за собствените си интереси и само да шантажират населението с глупости и тяхните интриги тея пари дето ги дадоха са предизборните си кампании нали са много щедри нали мислели за децата ? а колко пари са били дадени за държавни коли? и после вика бат ти станишев правителството трябва да е представително !!! да бе разбира се а ти се трепи по 12часа за 300лв :angry:

Ако става дума за предизборните кампании най-скъпо са излезли депутатите на ОДС,по-скъпо от тях са само невлезлите в парламента Лидер+новото време и НДСВ.

Източник: в-к ТРУД

Редактирано от манол (преглед на промените)

Източник: в-к ТРУД
Я тук имало глупаци които вярват на в-к ТРУД!! т.е на лъжеца и манипулатора агент -.....

ами че аз студент, който не знае че на в-к ТРУД не може да се вярва и особено не знае ЗАЩО не може да му се вярва

БИХ СКЪСАЛ ВЕДНАГА. за курсова работа давам "лъжите и манипулациите на Тошо тошев"

ами че аз студент, който не знае че на в-к ТРУД не може да се вярва и особено не знае ЗАЩО не може да му се вярва

БИХ СКЪСАЛ ВЕДНАГА.

Защо да вгорчаваме живота на студентите? Той така или иначе си е много вгорчен де, има ли смисъл да го вгорчаваме повече? Аз вестник ТРУД не чета, но да късаш студенти за такава глупост е смешно и жалко и израз на комплексарщина.

Редактирано от neco89 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.