Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

четвърта чаша доизпивам вече....

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

То е хубаво, да си имаш страх от мене.

Някой ден, живот и здраве, като ме видиш...да не се стряскаш просто :angry:biggrin.gif

ахам....

ако не получи разрив на сърцето ще е избягала надалеч.....

иначе като те види с кожените гащи, капсите, камшика в ръката и нациската фуражка.....

Аз не съм от хората със слаби сърца. Това, че сега леко преигравам е само за заблуда на противника biggrin.gif

Какиното то...Мисля си, че ще те строявам да четеш редовно и мърдане от лекции,няма да има :angry:

'Pwn in the face' или с други думи - Мето, казаха ти го biggrin.gif Ей това си мисля...

Чудя се, какво не ти е наред сега ?

Имаш си модни дрешки които, не знам по какви причини си захвърлил и китара си хванал даже. Пък и легло си имаш и то каквоооооооооооо biggrin.gif

От**и я тая Тотка, тази вечер. Утре всички ни чака гърч...на ново :angry:

Има ли разлика между рак и цироза? :):speak:

• Автор

Тъй като гледам бая сте слънчасали :) ,пак аз стоя на жегите.

Тъй като гледам бая сте слънчасали :eek: ,пак аз стоя на жегите.

Мисля си,само така ти се струва :)

Има ли разлика между рак и цироза? :speak::lol6:

Ловя бас, че точно за това не си мисли biggrin.gif

Мисля си,само така ти се сърува :)

Ловя бас, че точно за това не си мисли biggrin.gif

Аз само питах. :speak:

Има ли разлика между рак и цироза? :speak::lol6:

Цирозата води до чернодробен рак.

Факт.

Тъй като гледам бая сте слънчасали :eek: ,пак аз стоя на жегите.

Може и да си права, съдейки по една дума в следния пост :

Мисля си,само така ти се сърува :)

Мда.

Наздраве де.

Замислям обаче, че за три вечери приключих с една тубичка "Шардоне" на Туида-Ямбол, без да я усетя кога е намаляло количеството течност в нея..... Едва преди малко, опитвайки си да си сипя от канелката установих с голямо прискърбие , че утре няма да имам и за закуска даже.....

p.s. тубичката е стандартна - от 3 литра. Приключва за три дни, което прави средна скорост на обмяна на флуиди между моето тяло и нея - литър на вечер.Въпросът е -тази скорост ниска ли е, висока ли е, или спазвам ограниченията ?

И ти ли имаш нужда от строева подготовка ? :)

Мисля си, че възнамерявах здраво да ти вкарам образование, ама съм обещал на един човек да съм по-добър и да не злобя по хората, така че ще отървеш този път, моето момиче... cool.gif

Цирозата води до чернодробен рак.

Факт.

Аа,пийвай си тогава. :)

Поднасям те,не се връзвай.

Лека нощ.

• Автор

Мисля си ,че напоследък нямам много време да ви видя какви ги вършите sad.gif и ми се пеи кафе с едни тикви sad.gif

Мисля си, че възнамерявах здраво да ти вкарам образование, ама съм обещал на един човек да съм по-добър и да не злобя по хората, така че ще отървеш този път, моето момиче... cool.gif

Мисля, че трябва да си доста задръстен за да мислиш, че всички освен теб имат нужда от "вкарване на образование".

Аз само питах. :eek:

То и аз само казвах де....

Мда.

Наздраве де.

Отмъщението за сапунисването ти дотежа, сега да те погвам ли ти да сапунисваш някого, понеже е тука в момент или още грешки ще ми намериш преди това :)

Мисля си...уплаш ме :lol6: и се чудя сега да ревна ли или да чакам да видя, какво ще направиш :speak:

Аа,пийвай си тогава. :speak:

Поднасям те,не се връзвай.

Лека нощ.

Няма пък.

Отмъщението за сапунисването ти дотежа, сега да те погвам ли ти да сапунисваш някого, понеже е тука в момент или още грешки ще ми намериш преди това :)

по-скоро за "страхливостта" .

не искам сапун.

искам да си лягам.

О, Амбърчо, здрасти :)

Мишле и ти, каки

Мисля си, че на по-шантав РД не съм била досега. Вместо на заведение, останахме само двамата вкъщи и като го хванаха лудите да скривал някакъв кабел в стената, та като се почна с бормашината... сряза кабела на антената (който е за всеки случай, ако нещо откаже кабеларката). Получих бърза поръчка за утре и досега кибичиш на компа (2/3 от работа ги отхвърлих). Кратуната ме цепи. Празнуването остана за утре вечер (Ха някой ми прати работа, а съм го ....) ;)

• Автор
О, Амбърчо, здрасти ;)

Мишле и ти, каки

Екстра съм ,бръмбърите в главата ми вече се опържиха biggrin.gif

О, Амбърчо, здрасти :)

Мишле и ти, каки

Мисля си, че на по-шантав РД не съм била досега. Вместо на заведение, останахме само двамата вкъщи и като го хванаха лудите да скривал някакъв кабел в стената, та като се почна с бормашината... сряза кабела на антената (който е за всеки случай, ако нещо откаже кабеларката). Получих бърза поръчка за утре и досега кибичиш на компа (2/3 от работа ги отхвърлих). Кратуната ме цепи. Празнуването остана за утре вечер (Ха някой ми прати работа, а съм го ....) ;)

е - поне един светъл лъч - явно не само на мен ми е отвратителна тази вечер.

друго си е да знаеш,че има други, на които вечерта им е била по-скапана от твоята.

Мисля, че трябва да си доста задръстен за да мислиш, че всички освен теб имат нужда от "вкарване на образование".

Ти нали ме беше игнорирал О.0 ... Иначе това е един от начините по който се изразявам, но просто ти няма да го разбереш... Игнорирай ме пак, кефи се там, на каквото се кефиш и не ме занимавай повече със себе си. Поздрави...

Ти нали ме беше игнорирал О.0 ... Иначе това е един от начините по който се изразявам, но просто ти няма да го разбереш... Игнорирай ме пак, кефи се там, на каквото се кефиш и не ме занимавай повече със себе си. Поздрави...

Мисля си, че това на никому не е нужно, момчета....нито ползотворно ! sad.gif

чудя се дали да се разсърдя, ама пък да си легна разсърдена? ;)

чудя се дали да се разсърдя, ама пък да си легна разсърдена? :)

И ти ли ?

Питам се, има ли други кандидати тази вечер ?

Ти пък защо ? ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.