Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

леле, колко цаца изядох- не мога да мисля вече :shy11:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Е, то в случая вече е минало :shy11:biggrin.gif

Мисля си, аз се наспах, а ти ;)

леле, колко цаца изядох- не мога да мисля вече ;)

Аз пък мислех да ти пратя от тука още :P

Аз пък мислех да ти пратя от тука още :shy11:

ти не ми пращай, а ми донеси ;)

Мисля си колко е гот човек да се върне в първи клас...

Намерих си одеве игрички за мак-а, между които има волфенщейн първата част, дюк нюкем и принца на персия, които съм играл на едни щайги АВМ навремето, но беше егаси купона.

a016ab5b96a7863b5bcacbb213bcbe22.gif

може да се каже, че се наспах

леле, колко цаца изядох- не мога да мисля вече :yanim:

аз мисля довечера това да си поръчам

с айрян biggrin.gif

а аз си мисля в мометна за косми crazy.gif

пак откачаш

Една напред..две назад.....не, това не са стъпки на танц..това е прогреса ми с възпитанието :yanim:

Една напред..две назад.....не, това не са стъпки на танц..това е прогреса ми с възпитанието :yanim:

ако се кахъриш за нааканите дупета - ние там изобщо не сме фактор. В един момент им светва, че цукала не е шапка за главата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif И не защото ние сме им го казали biggrin.gif

Мисля си ...не беше толкова далечно времето когато се бръснехме с едно ,сега се бръснем с 5 ножчета.Обезкосмяваме се ,"поддържаме" се.....тенденцията която виждам ,никак не ме радва.

Мисля си ...не беше толкова далечно времето когато се бръснехме с едно ,сега се бръснем с 5 ножчета.Обезкосмяваме се ,"поддържаме" се.....тенденцията която виждам ,никак не ме радва.

и на сутринта пак сте брадясали biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Да беше отишъл на гей парада в амстердам мисля щеше да се зарадваш не само на тези тенденции...

Една напред..две назад.....не, това не са стъпки на танц..това е прогреса ми с възпитанието :P

Мисля си, я си пуснете за Факинг :P и ще се успокоите и двете biggrin.gif

и на сутринта пак сте брадясали biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

хахах важна е вечерта biggrin.gif

Да беше отишъл на гей парада в амстердам мисля щеше да се зарадваш не само на тези тенденции...

Сподели де, сподели какво толкова ти хареса там biggrin.gif:P

хахах важна е вечерта biggrin.gif

абе да ти кажа..................... и брадясали сте доста секси................ :P

Мисля си за хубавото подреждане на къщата, което направих, за котарака, който отново влезе в къщи и почна да мърка с надежда да го оставя при мен,

Гладен съм май.

Какво ли да правя тази вечер ?

Не че изборът е много голям де - или ще дремя пред телевизора, или ще седя тук, пред компа.

Мисля си, я си пуснете за Факинг ;) и ще се успокоите и двете biggrin.gif

Наказана е, никакви филмчета днес!

Не че изборът е много голям де - или ще дремя пред телевизора, или ще седя тук, пред компа.

Да ти пратя ли блатната фея да ти покаже новите си умения на флейта, тъпан и цуктромбон?

Да ти пратя ли блатната фея да ти покаже новите си умения на флейта, тъпан и цуктромбон?

мммм - не

Ако дойдеш ти обаче, облечен така :

gay_defender.png

със сигурност няма да се чудя какво да правя biggrin.gif

Благодарение на една съфорумка -реших - отивам да си стопля мусаката, да си направя салатка, да си пийна една-две ракийки със салатката, а след това -с вино да дойда да ви видя какви ги вършите в неделя вечер тук ;)

Мисля модераторите малко да се активизират и да пуснат няколко конкурса, примерно:

Най-продуктивен спамер

Най-грозен аватар..

Най-хубав ник

Най-полезен модератор

Най-лигав потребител

Най-умен потребител

..знам ли и аз още какво....

От месеци врънкам да пуснете нещо интересно....а наградите може да са от вип абонамент, до кво ли не, всъщност..

Опа..шефчо, истината си е ;)

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

абе да ти кажа..................... и брадясали сте доста секси................ ;)

Пък и понякога не е лошо като те гъделичка леко покарала брада :down: , стига да не е много голяма, че тогава е като телена четка biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.