Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се слага RAM памет.

Featured Replies

Премести новата рам на слота на старата и пробвай.

Ако не запали пак, ще трябва флаш на биос!

Дънна платка Gigabyte GA-M61PM-S2

Тип шина AMD Hammer

Реална честота 200 MHz

Ефективна честота 200 MHz

Тип шина DDR2 SDRAM

Ширина на шината 64 bit

Съотношение памет:Шина CPU/6

Реална честота 352 MHz (DDR)

Ефективна честота 703 MHz

RAM слотове 4 DDR2 DIMM

Това са ми параметрите на дънната платка.Искарах ги от програмата Everest. Ако може ми препоръчаите няква RAM(Дайте линк)

на това дънос вградено видео ще имаш по голяма полза ако сложиш 1 гб вместо 2гб... ще получиш двуканален режим пък и вероятно си с някой ефтин процесор, колкото до видеото повечето рам няма да го направи по бързо, но двуканалния режим - да

иначе причината да не работи с 2 памети е заради различните тайминги на паметите - ако скоро си купивам а-дата-та тя най вероятно е CL6 докато старата ти е CL5 и тия тайминги биос ги гледа на първата памет дето е май близко до процесора, а тази дето си добавил ако е на по далечен слот не може да работи на толкова бързи тайминги и дъното не пали - вариант: слагаш бавната памет по близо до процесора (първо пробвай само новата памет - тя може въобще да не работи - щом е от жар...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор
на това дънос вградено видео ще имаш по голяма полза ако сложиш 1 гб вместо 2гб... ще получиш двуканален режим пък и вероятно си с някой ефтин процесор, колкото до видеото повечето рам няма да го направи по бързо, но двуканалния режим - да

иначе причината да не работи с 2 памети е заради различните тайминги на паметите - ако скоро си купивам а-дата-та тя най вероятно е CL6 докато старата ти е CL5 и тия тайминги биос ги гледа на първата памет дето е май близко до процесора, а тази дето си добавил ако е на по далечен слот не може да работи на толкова бързи тайминги и дъното не пали - вариант: слагаш бавната памет по близо до процесора (първо пробвай само новата памет - тя може въобще да не работи - щом е от жар...)

Мерси човек златен си!!! Цял живот ще те споменавам

Пък инъче нито видеото нито процесора са ми е некви гадни

Video Card : NVIDIA GeForce 8500 GT 512Mb

Processor : AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 2100 MHz

Ти как смяташ стават ли? cool.gif

ами според мойта логика - ефтино дъно с вградено видео ... ефтин процесор... сорри и се радвам че е тръгнала паметта ама тая видеокарта с ддр2 те спъва доста...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Аз не съм с DDR2 но преди време бях сложил още 1Gb (имам DDR400 на A-Data).Малко скъпичка но така е с по-старите модели.Важното е че по-старите са по-качествени от новите и ще ми издържи още поне 10 години без да мръдне. Сменях видеокарта и компа стана по-бърз.Лошото е че водеокартата е Radeon X1650 и иска собствено захранване.А още се чудя как 350 вата издържа на това.Процесор и да искам не мога да сложа двуядрен защото дъното е старо и не поддържа двуядрен процесор но съм си доволен и от едноядрения работещ на 1.8 Ghz.

• Автор
ами според мойта логика - ефтино дъно с вградено видео ... ефтин процесор... сорри и се радвам че е тръгнала паметта ама тая видеокарта с ддр2 те спъва доста...

Нова видео карта ли трябва да земам ся biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.