Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на windows xp ?

Featured Replies

Другари, айде кварталните хакери да спрат да объркват момичето, а? Щото да му писне на човек да чете глупости.

Кое по-точно е глупости "другарю" :huh:

Kое по-точно е глупости "другарю" speak.gif

С цялото ми уважение мога да кажа - абсолютно всичко, без картинките ти!

Момичето казва Winamp иска драйвери. Ето как разсъждава нормалния човек:

1) Не е работа на Winamp да иска драйер. Той иска работеш софтуерен Backend. В Windows ква как му се вика - SoundMixer ?

2) Никой не каза дапусне СТАНДАРТНИ тестове по машината. ( не с някви измислени плеъри ) Тук изключвам теб, но dxdiag си е стандартен мултимедиен тестер.

3) 90% Постовете бяха малоумщини предлагащи един тон кодеци. И те за кво са ?

Коментарите ми не бяха към теб. Видях че си поставил добри картинки. Евала за труда. Това не обяснява flood-а на Windows7 ( или както му е ника ).

Кой ти връща после загубените часове по преинсталаций ?

Редактирано от shoshon (преглед на промените)

Здравейте знам че тази тема е пускана отново и отново ...но не ми помагат особено много темите които има ....Значи имам следния проблем на лаптопа .... той е с windows 2000 опитвам да се да пусна winamp но ми дава някакви грешки и не само на уинампа ами и на другите програми и се чудя дали да си инсталирам XP или просто някой да ми помогне да каже някакви драйвъри за звука .... от къде могат да се изтеглят .... или освен някой да ми инсталира XP случайно дали някъде мога да го намеря в интернет....? Ще съм много благодарна ако някой ми помогне ? sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Напиши си модела и номера на "лаптопа", или го донеси да ти го направиме "като слънце" (с всички екстри) - 0888/95-41-95 cool.gif

Напиши си модела и номера на "лаптопа", или го донеси да ти го направиме "като слънце" (с всички екстри) - 0888/95-41-95 cool.gif

Гола вода си,батенце.Леле какви ги ръсиш невчесани,виж се.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1466376

Хора сложих някакво хр на стария комп, ама мониторът така ми блести, че направо ме заболяват очите!!! Трепти едно гадно... гадно... дайте път за оправяне на проблема... Благодаря!!!

Хора сложих някакво хр на стария комп, ама мониторът така ми блести, че направо ме заболяват очите!!! Трепти едно гадно... гадно... дайте път за оправяне на проблема... Благодаря!!!

Ако си инсталирал драйверите за видеокартата, опресни честотата на по-висока - направи я на 75Hz.

Ако си инсталирал драйверите за видеокартата, опресни честотата на по-висока - направи я на 75Hz.

сорри, ама може ли да ми опишеш пътя, за да стигна до това меню???

Редактирано от ХРОМЧО (преглед на промените)

сорри, ама може ли да ми опишеш пътя, за да стигна до това меню???

Трябва да се знае,какъв тип е видеокартата- nVidia,ATI,Intel и т,н.

За Интел видеокарти-десен бутон на мишката на десктопа, в отворилото се прозорче най-горе Интел Контрол Център(на Англ) -отваряш от там-Дисплей менажер-Дисплей Пропърти-Рефреш рате: 75Хц и ОК.

Може и така: Start->Control Panel->Displays->Settings->Advanced->Monitor->Screen refresh rate: 75HZ->ok

Редактирано от Remington (преглед на промените)

За Интел видеокарти-десен бутон на мишката на десктопа, в отворилото се прозорче най-горе Интел Контрол Център(на Англ) -отваряш от там-Дисплей менажер-Дисплей Пропърти-Рефреш рате: 75Хц и ОК.

Може и така: Start->Control Panel->Displays->Settings->Advanced->Monitor->Screen refresh rate: 75HZ->ok

Благодарско мноого!!! Стана!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.