Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приятелят ми иска да ми купува лаптоп Acer

Featured Replies

Какво мислите за тези лаптопи? Една приятелка има такъв ама не е доволна въобще... Трябва ли да му намекна, че не искам такъв или просто да си мълча?

Какво мислите за тези лаптопи? Една приятелка има такъв ама не е доволна въобще... Трябва ли да му намекна, че не искам такъв или просто да си мълча?

зависи от модела

Е докъде я докарахме? Човека ще ти купува лаптоп, а ти веднага претенции да вкараш, защото някаква твоя приятелка не била доволна от нейния. Сигурно не и харесва цвета :whist:

Сега сериозно. Трябва да кажеш за какъв модел става въпрос за да може да ти отговори някой. Като цяло са добра марка. Мен лично много ме кефи това ,че са лесни за разглобяване което позволява лесната им поддръжка, и че не греят много. Но все пак от модел до модел има разлика.

Според мен му намери някъкви кусури и му намекни че е прекалено ефтин за твоя високо вирнат нос и по добре да ти купи преса за коса с windows защото и без това с твоята приятелка от друго не разбирате!

брат ми пък има от 3 години и е много доволен...

не може да се съди по един модел за всички. acer не правят лаптопи, както и повечето производители си ги поръчват на compal и quanta... отделно има значение какъв е диска - щотото тошиба правят най големите боклуци (тяхното не е харддискове)... също оптичните устройства тошиба хитачи и LG се комбинираха да правят заедно най големите боклуци сред оптичините устройства за лаптопи... обаче всяка марка използва в лаптопите си дискове и оптични устройства каквито и попаднат най изгодно (много малко фирми гледат качеството - gigabyte - и те не си правят лаптопите, ама слагат оптични устройства на NEC). най добрия лаптоп в ръцете на неправоспособно задклавиатурно устройство става лош...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Приемай веднага и не се противи докато не се е отказал въобще от намерението си или от теб!!

Редактирано от lpetkov (преглед на промените)

не може да се съди по един модел за всички. acer не правят лаптопи, както и повечето производители си ги поръчват на compal и quanta... отделно има значение какъв е диска - щотото тошиба правят най големите боклуци (тяхното не е харддискове)... също оптичните устройства тошиба хитачи и LG се комбинираха да правят заедно най големите боклуци сред оптичините устройства за лаптопи... обаче всяка марка използва в лаптопите си дискове и оптични устройства каквито и попаднат най изгодно (много малко фирми гледат качеството - gigabyte - и те не си правят лаптопите, ама слагат оптични устройства на NEC). най добрия лаптоп в ръцете на неправоспособно задклавиатурно устройство става лош...

Ха ха и ИНТЕЛ не си правят процесорите защото ползват кристал от съседния магазин за кристали на неква друга фирма (не я запомних) biggrin.gif (Това в кръга на шегата)

Сега уточни какво значи да си правят лаптопите много ми е интересно?!?!?!?!?

Ако е за оптични устройства по принцип ACER и BENQ според мен са върха на сладоледа. Така че взимай ACER, щом е далавера...

....Една приятелка има такъв ама не е доволна въобще...

Тя ако разполага с някакъв евтин модел на 200 години и въобще не го поддържа, си е неин проблем.

Новите модели на ACER са чудесни като изпълнение. Естествено, колкото по-скъпо, толкова по-добре...

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Просто му сподели. Като гледам тука ще се избият да ти дават "ценни"съвети. Пък той ще си реши.

:P

Трай си после ще го дадеш на мен като не ти харесва cool.gifcool.gifcool.gif

Един приятел има хъски което е куцо. Съвет - Никога не си взимай хъски егати и куците кучета са това

Редактирано от ivichev (преглед на промените)

Не спирам да се учудвам какво чета в този форум. Не спирам да се удивлявам от темите(всевъзможни глупости). Следващата тема която ще чета ще е сигурно: "Ае каква тоалетна хартия да използвам!?"!

Да вземете да се осъзнаете ли какво не знам? Като иска да ти купи да ти купи, какви са тези неща "приятелката ми не е доволна". Kато искаш да си доволна иди си купи сама да видиш как се дават 1000+ лева за машинка, ама най-добре сама да ги изкараш да видиш как ще ти се дават!

P.S. Съжелявам за offtopic-a.

Редактирано от Never__ (преглед на промените)

...ама не е доволна въобще...

Моме, на харизан кон зъбите не се гледат! Взимай каквото ти дава човекът и бъди доволна, защото лаптопът у нас е все скъпа играчка. Всички марки си имат предимства и кусури, идеални няма.

С 2 лаптопа съм - Toshiba и DELL, та знам къде са на плюс и къде на минус. Ако те заведе в магазина и каже да избираш, не ги гледай на цвят (в каталозите има и розови, и жълти, и бели...), а взимай най-скъпия 15 или 17 инчов (първите са по-удобни, по-леки, по-издържливи откъм батерия и по-мощни за цените си, но с по-малък екран съответно) и си ОК. Ако пък го донесе опакован и вързан с розова панделка, да си го коландриш със здраве... става дума за лаптопа, де...

А може ли да ми кажеш кой им прави лаптопите на сони вайо?

Е как кой Sony Vaio biggrin.gif Сега ще ти кажа кой японо-китайска............ нация там някъде се мъдрят и Тошиба и те са от същата нация. (а между другото това не е моя мисъл бях я чел в някакъв форум ама а де не съм я запомнил цялата ама смисъла мисля, че се хваща)

Сега сериозно и знам, че ако ще си купя лаптоп ще е или на Asus или на Sony. Като според мен ако ще си даваш парите за нещо качествено взимай Sony Vaio.

A сега по темата какъвто ти земе такъв ти се радвай, че има с какво ($). Пак човека ако е свестен и е добре с ($) и Sony да му искаш ще ти купи. Макар, че там са в пъти повечко парите особенно за 17'' инчовите. Но пък си е качество с традиций. Леле аз пак цял роман с ................

А дано го невиди някой модератор, че ми *** *****а щом завършва на А'' се сещате biggrin.gif

Sony Vaio купуват готови части и само слагат марката Сони, за което ти одират кожата...всеки да си прецени дали има смисъл в това.

Sony Vaio купуват готови части и само слагат марката Сони, за което ти одират кожата...всеки да си прецени дали има смисъл в това.

Не е вярно само да ти кажа. И гледай да не го изръсиш някъде, че ще ти се смеят. Наистина това е лаптоп(компютър) не всичко в него е направено от Сони. Но повечето неща са на фирмата. А нещата, които не са ги произвели те са много качествени. Досега съм нямал никакъв проблем с каквато и да е техника на Сони. Както се казва скъпо е, но си е гарантирано качество.

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Така ли? Сигурен ли си? А мойто дъно пък било на сони...

vaiomainboard.th.jpg

Мисля че и клавиатурата и монитора са техни но няма как да се опровергая.

Тая тема не е за раздел Хардуер, момичето не иска съвет за лаптопа.

То просто пита дали да му каже на приятеля, че приятелката и не е доволна от нейния Acer. Това е за лични изповеди, форум празни приказки и локуми или нещо такова.

• 3 седмици по-късно...
...Вече си го имам Acer Aspire 6930G-844

http://compraonline.mediaworld.it/webapp/w...ategory_rn=1504

Страхотен еее cool.gifcool.gif

ОК си е машинката, да ти е честита!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.