Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

227-килограмов затворник крие пищов в телесата си !

Featured Replies

227-килограмов затворник в американския щат Тексас беше осъден за притежание на огнестрелно оръжие, което криел в гънките на телесата си, съобщи Асошиейтед прес.

По информация на в."Хюстън кроникъл" 25-годишният Джордж Вера признал на надзирател в затвора, че притежава 9-милиметров незареден пистолет. Вера излежава присъда за продажба на пиратски компактдискове.

Той бил претърсен три пъти - по време на ареста, при пристигането си в градския затвор и още веднъж в областния затвор. Полицаите обаче не намерили пистолета, скрит в гънките на кожата му.

Едва по-късно станало ясно къде е скривалището на дебелия затворник, изданието обаче не съобщава кой и как го е открил.

източник: Дир Бг

Уаууу, егати ! Ето какво било предимството на "големите" хора :)

Веси ... няма ли снимков матерял ... за видео не смея да се надявам ... а предполагам каква гадост е !

Американец какво искате...... какво очаквагтигеееееееееттттттттишгжог ?!

Той бил претърсен три пъти - по време на ареста, при пристигането си в градския затвор и още веднъж в областния затвор. Полицаите обаче не намерили пистолета, скрит в гънките на кожата му.

Толкова са го и претърсвали, ако питате мен.

Май само са подписвали документи......

С малко късмет, повечко килограми и почти никакъв професионализъм всичко е визможно...

Толкова са го и претърсвали, ако питате мен.

Май само са подписвали документи......

И Аз така смятам...

• Автор

Ми не, снимки нмаше в статията или поне в тази, която аз открих. Но пък се чудя, какво ли е да скриеш пистолет в бибките си biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Съжалявам за, реакцията си, но просто ми звучи... :)

Шок!

Само супер глупав и ниско интелигентен човек ще се занемари до толкова, че на 25 да е 220 килограма. Никакво бъдеще.

Тоа едва ли ше живее още дълго съжалявам че го казвам ама така е....А относно хитрия план...Мой да е дебел ама има мАааалко акъл поне да използва "тайник" да си скрие пистолет .....Да се чудим ли къде го е скрил biggrin.gif аз имам на идея 1-2 места...И като му гледам погледа на снимката явно му е станало тъпо че са му открили оръжието...Мн смях видях статията biggrin.gif ..........

Ся как ше спа тая вечер ,цяла нощ ще ме измъчват мислите къде е бил тоа проклет пистолет biggrin.gif

...че на 25 да е 220 килограма...

И мен това повече ме впечатли в статията.

...И като му гледам погледа на снимката явно му е станало тъпо че са му открили оръжието...

В статията пише, че сам си признава за оръжието.

Ехееее, хората стават все по-изобретателни.

А на мен ми е интересно дали му е убивал, или гънките му са прекалено нагънати и не е усетил нищо :wors:

А на мен ми е интересно дали му е убивал, или гънките му са прекалено нагънати и не е усетил нищо ;)

На всичките му килограми, мисля че това е бил най-малкият му проблем.

Може да да забравили,или е бил(всъщност той е) прекалено голям да мине през детектора biggrin.gif

С такива.... тлъстини как ли не са натиснали спусака... така .. случайно, та да му отворят беля .. ако изобщо може да го предупчи .. :computer2::lol6:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.