Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Видеокарта е по-добра?

Featured Replies

GF 9800GTX+, 1GB PCI-E, DDR3, 256bit, HDMI & 2xDVI или GF 9800GX2, 1GB PCI-E, DDR3, 512bit, 2xDVI, TV Out

GF 9800GTX+, 1GB PCI-E, DDR3, 256bit, HDMI & 2xDVI или GF 9800GX2, 1GB PCI-E, DDR3, 512bit, 2xDVI, TV Out

Втората,разбира се xD :huh:

две платки базирани на G92 графичен процесор като всяка от тях има по 512МБ,и 256 бита!!

http://www.nvidia.com/object/product_gefor...800_gx2_us.html

Редактирано от Slayer (преглед на промените)

абе мислех да пусна нова тема но реших да пиша тука няма смисъл ..

та въпроса ми е да ми помогнете при избор на видео карта .. така не съм голям фен на geforce за това .. избора е между ATI

така значи харесах тези карти :

http://www.altech.bg/bg/product/4285

http://www.altech.bg/bg/product/9628

http://www.altech.bg/bg/product/10229

ииии още мн мн на ати ама .. тва е че преоблема ми е в това че незнам дали с моето захранване .. коя ще е по добре (те са сходни де ) та захранването мисля че ми е 300W .. таз за това ако може да помогнете коя ше е по добре да си взема .. :)

айде мерси предварително!

ииии още мн мн на ати ама .. тва е че преоблема ми е в това че незнам дали с моето захранване .. коя ще е по добре (те са сходни де ) та захранването мисля че ми е 300W .. таз за това ако може да помогнете коя ше е по добре да си взема .. :)

Няма голям смисъл да наливаш пари в стара система. С AGP слотове и допотопно захранване. Ако игрите са главно приложение на компа, помисли за нова машина. Зхранването няма да стигне за подобни карти.

Ако парите са кът то тогава ще остане успокоението, че с новото захранване си направил добра инвестиция за следващия си комп. От изброените - 3850, беше шлагер преди 3 години :) Колко ти е лимита за захранване и видео карта ?

абе лимита не е проблем .. само искам читава видео карта .. ми ок начи първо захранване тогаа видео .. ми то захранването то колко пара ш излезне 100-200? :speak:

абе лимита не е проблем .. само искам читава видео карта .. ми ок начи първо захранване тогаа видео .. ми то захранването то колко пара ш излезне 100-200? :speak:

Читави карти за АГП слот няма. Ако искаш да играеш игри от 2008/2009 то тогава нова машинка. Така с теслата на грубо няма да стане. Някъде за около 700-800 лева е минимума за нова и прилична машинка без периферия и монитор на която ще можеш да играеш почти всички гейм шлагери. Поразгледай темите за нови конфигурации :sobbing:

абе тва е че аз не съм кой знае колко запален геймър ( изобщо ) искам само 1 игрица коя пък ми праи проблем само заради картата за това съм решила да си взимам карта .. играта е нова и иска доста високички карти .. др сичко покрива .. :rolleyes:

Кажи коя е играта, не се притеснявай, не бием тук :rolleyes: Иначе само чесало на езичетата се получава

Определено съм съгласен, че няма смисъл от това, което искаш да направиш, още повече щом е само за една игра...

Както и да е... Препоръчителни изисквания:

8-ма серия енвидия или Х1900 Радеон.... ДЕМЕК:

Всяко едно от изброените горе ще ти свърши работа за тая игра...

Фортрон 400PNF + 3850 и летиш...

хъ и летиш ? .. laugh.gif .. хах абе да ама нещо ми валят пари последно време и biggrin.gif .. за тва 100лв за 1 карта бих дала кво толкова .. :) ..

ок айде мерси на всички .. :P

....искам само 1 игрица....

Сега е 1, но ще я поиграеш известно време и ще ти омръзне. После ще излезе новата версия и ще искаш да играеш и нея, ама нямааа :)

"не съм кой знае какъв запален геймър, за това си купувам най-скъпата видеокарта ..."

Читави карти за АГП слот няма. Ако искаш да играеш игри от 2008/2009 то тогава нова машинка. Така с теслата на грубо няма да стане. Някъде за около 700-800 лева е минимума за нова и прилична машинка без периферия и монитор на която ще можеш да играеш почти всички гейм шлагери. Поразгледай темите за нови конфигурации wink.gif

Какви глупости говориш на човека? 700-800лв. Това да не е пазаруване от Техномаркет. Едно захранване Delux/Dandy 450W - 45лв.

Ако имаш един процесор на 2.66 - 2.8Ghz ти стига

Дъно с PCI-Express и набиваш видео Gigabyte GF 8500GT 512MB DDR2 PCI-E или PNY GEFORCE 8600GT за 100лв. и си играеш като пич (хайде, можем да изключим десетина игри 2008/2009).

Рам - 2 плочки SuperTalent 1gb. всяка или една плочка RAM DDR2 2GB / 800MHZ SUPER TALENT CL5 - 50лв. максимум (ако набиеш повече трябва да минаваш към 64 битова ОС).

Нашиваш охлаждане за видеото за 25лв. и като искаш за кутията 10лв. и си ток. Това само ако ти държи високи температури. Като направим една проста сметка - те ти от машина на 4-5 години гейминг машина.

P.S. Ако пък случайно не ти стига захравнаето, сложи още 50лв. и си взимаш Фортрон 600W

Общо взето всичко може да се натъкми за макс. 500лв.

Какви глупости говориш на човека? 700-800лв.

Много хубави съвети даваш за чарковете. Айде, първото захранване ще го подминем от коментар ама с тая убита 8500 ДДР2 картичка, която се опитваш да му "набиеш" ... :rolleyes: Поне да бяха актуални заглавия от това лято или поне 2009 година ? А после с лекота скачаш чак на 600 вата фортронче, което изобщо не е необходимо а и има доста по-читави в тоя диапазон мощности. Еххх sad.gif

Много хубави съвети даваш за чарковете. Айде, първото захранване ще го подминем от коментар ама с тая убита 8500 ДДР2 картичка, която се опитваш да му "набиеш" ... :) Поне да бяха актуални заглавия от това лято или поне 2009 година ? А после с лекота скачаш чак на 600 вата фортронче, което изобщо не е необходимо а и има доста по-читави в тоя диапазон мощности. Еххх sad.gif

Мне, аз директно дори мога да предложа оферта:

хххххххххххххх - цена 450лв.

Mod. edit by kokomil - Форумът си има специализиран раздел Купува / Продава , в който може да предлагате нещата си за продан !

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.