Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се обръсна ли?

Featured Replies

След като почнеш да го бръснеш, ще става все по-забележим.

Но в един момент така или иначе ще трябва да започнеш.

Би трябвало ти да им се присмиваш (ако са момчета), че са кьосета.

че какво им е на кьосетата? :)

Децата и тийнейджърите по принцип винаги намират за какво да се подиграват един на друг, изпитала съм го и на собствения си гръб...

Моите племенници са по на 14 и 15 години. И двамата вече си бръснат мустачките biggrin.gif само че все още го правят рядко, понеже не изникват толкова бързо, колкото ще почнат след време.

Всеки, разно или късно, започва да се бръсне и аз не виждам повод за подигравки тук.

Ммм и аз съм пред тази дилема. Говорих с нашите татко каза, че почнал на моята възраст. Мама казва по-добре да ги оскубем или кола маска нещо такова.

Съжалявам, че така малко ползвам темата но. :yanim:

Според мен ако много малко ти се вижда мустака или ти е някаф светал и трудно забележим не го брасни :)

Според мен ако много малко ти се вижда мустака или ти е някаф светал и трудно забележим не го брасни :rolleyes:

Ммм и в двата случая не е така нито е светъл нито е малък biggrin.gif

И ние имахме един "Гошо-Мустака", ама му отиваше мустак и си го държеше. А като станахме на по 16 и ние почнахме да се бръснем, а той вече си го оформяше, и изглеждаше още по-добре. Така, че каквото ти е на душа ; )

И ние имахме един "Гошо-Мустака", ама му отиваше мустак и си го държеше. А като станахме на по 16 и ние почнахме да се бръснем, а той вече си го оформяше, и изглеждаше още по-добре. Така, че каквото ти е на душа ; )

Абе мустак на момче, по-бива, нали естествено е... В моя клас има момичета с мустаци. Не мъх - мустаци! biggrin.gif Totally...

Иначе по темата - да, ако не искаш да си мислят, че си забил зубър, го обръсни ;) Не с кола маска, ама гледай да е по-гладко, че много се смея като видя някой френд с наполовина обръснат мустак :wors:

• 7 месеца по-късно...

аз съм на 13 и го бръсна :P а пък брат ми е на 11 и той го бръсне (неговия е много по-голям) абе промени се света :ph34r::eek: :eek:

Редактирано от doichi (преглед на промените)

Аз имах същия проблем като теб.Обръснах се и трябваше всяка седмица да се бръсна.

• 2 седмици по-късно...

Здрасти пич, ти си на 14, а аз на 17 и мен ме почнаха така, даже нашите не ми даваха да го махам ( беше педи година ), но аз се еших грабнах ножчето и го изръснах е сега всяка седмица се бръсна, но си е голям кеф, чувстваш се по-мъжевствен и няма кой да те ебава за мустака, тъй че махай го и успех !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.