Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се обръсна ли?

Featured Replies

Здравейте аз съм момче на 14 г. и имам забележим мустак. Но ест започнаха да ме е*ават. :P Та въпросът ми е да го обръсна ли. И другият ми въпрос. Като за начало проблем ли ще е ако се бръсна с ел. машинка? :P

Здравейте аз съм момче на 14 г. и имам забележим мустак. Но ест започнаха да ме е*ават. :P Та въпросът ми е да го обръсна ли. И другият ми въпрос. Като за начало проблем ли ще е ако се бръсна с ел. машинка? :P

След като почнеш да го бръснеш, ще става все по-забележим.

Но в един момент така или иначе ще трябва да започнеш.

Би трябвало ти да им се присмиваш (ако са момчета), че са кьосета.

В моя клас има един дето не си бръсне нито брадата нито мустака - многоо е зле.

Започни да го бръснеш според мене - но ще трябва редовно да си го бръснеш.

За машинката няма проблем - аз така почнах

Ех, младини, младини

Кастри тама, то бръсненето ще ти е на 3-4 дена предполагам. :offtopic_s:

обърни се към баща ти и преценете двамата!

ебавките ги заеби! усмихвай се, когато те бъзикат:offtopic_s:

не се тревожи!

съветвам те НИКОГА да не ползваш ел. бръсначки!!! много твърд,груб става косъма!

а за мъничета като теб си е абсолютно забранено хахахаха

представете си има такива ел. бръсначки за по 500-600лв ;))))) РЯДКО СРЕЩАНА ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!

купувай си жилетчета или бигчета най-обикновени пластмасовки бръсначки:)

брадата краси мъжа(не на всички им отива)

вече по-отрано влизате в пубертета:) при мен беше на 16 първото бръснене:) голям ритуал си беше:)))))

пробвай след време и си експериментирай като си оставяш катинарче и леко набола брада:)

възмъжаваш:)

Здравейте аз съм момче на 14 г. и имам забележим мустак. Но ест започнаха да ме е*ават. ;) Та въпросът ми е да го обръсна ли. И другият ми въпрос. Като за начало проблем ли ще е ако се бръсна с ел. машинка? :offtopic_s:

Определно проблема ти е за обсъждане в този форум!

Редактирано от monolito (преглед на промените)

Определно проблема ти е за обсъждане в този форум!

Що бе?И ние можем да му дадем съвет, кво пробутваш измилени форуми ... :offtopic_s:

Та по темата - не бързай ... Остави ги да се присмиват ... После в разцвета на годините ти(най-готините) твоята кожа, ще е гладка и лицето ти ще е по-красиво .. :) Но ти си решаваш де .. ;)

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

....ако ти отива ''девствен'' мустак , никакво бръснене cool.gif макар , че заради съучениците ти може да се наложи .... :offtopic_s:

и на мен ми се смееха по едно вр. за мустака , но като поодраснах и пуснах и брадичка - вс. мълчат ;)

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Я ги шамаросай и после им се смей ти biggrin.gif

Ако имаш желание след това да се бръснеш редовно - давай.

Почне ли веднъж да расте - няма спиране... И аз имах голям мерак да се бръсна едно време, а сега не се ли обръсна 2 дена и ставам на таралеж.

Почне ли веднъж да расте - няма спиране... И аз имах голям мерак да се бръсна едно време, а сега не се ли обръсна 2 дена и ставам на таралеж.

ръгай моя , споко вече си мъж .... biggrin.gif

Бръсни че да не пуснеш един голям мустак след още някоя година и тогава вече щеш ,не щеш ще го обръснеш по-добре си спести малко проблеми че познавам един Васил му викаха чичо Васко biggrin.gif ама наистина приличаше на 40 годишен с тоя мустак много са е*****а с човека най-накрая го обръсна :rolleyes:

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

• Автор
Бръсни че да не пуснеш един голям мустак след още някоя година и тогава вече щеш ,не щеш ще го обръснеш по-добре си спести малко проблеми че познавам един Васил му викаха чичо Васко biggrin.gif ама наистина приличаше на 40 годишен с тоя мустак много са е*****а с човека най-накрая го обръсна :P

Аз съм същия всички от моя клас си ги бръснат, само аз не, и не знам какво да правя. Само ми се смеят и ме питат кога ще си го обръсна, а и мустака не ми отива. :rolleyes:

Здравейте аз съм момче на 14 г. и имам забележим мустак. Но ест започнаха да ме е*ават. :P Та въпросът ми е да го обръсна ли. И другият ми въпрос. Като за начало проблем ли ще е ако се бръсна с ел. машинка? :rolleyes:

Моето мустаче го обръснах веднъж-два пъти за около 8 месеца предполагам. Нито е голям, нито малак, средна работа. Все пак може при тебе да не е така.

Аз съм същия всички от моя клас си ги бръснат, само аз не, и не знам какво да правя. Само ми се смеят и ме питат кога ще си го обръсна, а и мустака не ми отива. :rolleyes:

кажи им - ''Скоро'' ..... Послушай little_amore ... може да я питаш дали харесва мустаци и брадичка :P

biggrin.gif леле на 14 години ше се бръсне biggrin.gif.Е има ги и редки случеи :ph34r:

някои се развиват по рано , просто ги удря хормона .... :)

Тъй като питаш.. моят съвет е да го обръснеш. Не заради подигравките, просто не съм виждала момче с девствен мустак, на което той да му отива. Така или иначе в някой светъл ден ще започнеш да го бръснеш. А това че като се започне веднъж няма спиране - ами не го бръсни въобще и няма да имаш такива проблеми.... Това си е част от съзряването. Но не го прави, само защото някой ти се присмива. Човек трябва да има собствено мнение, а не да зависи от това на другите!

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Обръсни го! Аз моя го махнах чак на 16 и сега като си гледам снимките се чудя с кой акъл да ходил в този вид... Сина ми е на 14 и се бръсне 1 път седмично. Нищо сташно няма. По-късно ако ти скимне спокойно можеш да си оставиш мустаци, брада коса и к'во ли не. В момента и аз се бръсна 1 път седмично (в сряда :whist: ) щото се харесвам с набола брада и къса коса.... Но имаше врме когато имах коса до плешките и 1 педя брада... ех младост!

Гордите чероки са си правели коломаски. Аз също си мислех за подобна в моето време, но когато видях жив индианец от племето мапуче ми стана ясно, че на тях и една пинцета за вежди ще им е много.

На следващата година бях на бригада с едни екземпляри, които ходеха на кенеф с бутилка вода. Пъклен план доведе да им сипем сода каустик тайно. И един се бе оплакал с изгоряло анално отверстие, което го бе лишило от космена покривка.

Първата ми бръсначка бе с стоманена с механизъм. Въртиш дръжката и се отварят криле, където монтираш бръснач. После връткаш в обратна посока и се дръгнеш като змей. Тогава Борката ми каза по този повод, че спирам да раста и аз се уплаших. Не бях пораснал достатъчно.

1- вия път пробвай с кола маска-много боли, но след това нямаш 2-3 седмици и космите стават по тънки и незабележими, докато с бръснене е обратният ефект- по твърди и черни косми и по-бързо растът! (от личен опит знам и нямам съм нямал проблеми до сега :whist: )

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
След като почнеш да го бръснеш, ще става все по-забележим.

Но в един момент така или иначе ще трябва да започнеш.

Би трябвало ти да им се присмиваш (ако са момчета), че са кьосета.

Тшк ли си правиш... и аз си мислех че ще съм кьосе... ама другия път... хахахах !!! ся ми отваря само работа... кой ко прай аз тря съм в банята да се оправям... що?!... тъй че бих казал може да им завижда само... предвид обстоятелствата знам ква ще ти е реакцията... да имаш окосмяване показва мъжкарското в теб.. ясно ми е амааа... времената са други просто. "Изпедерастихме се.." и то главно заради женските... Тва е по темата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.