Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компа не зарежда !

Featured Replies

а като не може да буутне първите 3 отпадат, четвъртото го направих, но пак е същото

Вземаш харда, отиваш при някой приятел и го слагаш там, копираш каквото ти трябва и формат. Това става ли?

Разкачи CD/DVD-Rom и пробвай дали няма да тръгне както трябва.

ае вие през редовете ли чете или да :) Човека е казал само... 7,8 пъти че кошника не иска да буутне.Като за начало:

1) Така като пишеш, замисляш ли се поне малко:

"ами преинсталирах уина само че не от боот щото неискаше еми като натисна на диска."

Това за мен ще рече, че най-вероятно имаш проблем с боотването ( или кофти носител, кофти СД/ДВД или не записваш промените в биоса след като си дал да боотва от СД-то!!! )

2) отвори таралясника и извади кабела на харда ( захранващия примерно ), пусни ПС-то.виж дали мрънка, че не намира хардиска.

3) сложи си харда, махни ( ако е повече от една плочка рам ) и го пусни.Вчера един лаптоп по този начин ( само, че с виста ) тръгва, детектва си чаркалъците и преди да почне да зарежда, заспиваше.След почистване на паметите ( махаш плочките или плочката и с гумичка тръкаш долу краката :P ) се орпави.

3) ходи в сервиз и кихни 15-20 кинта ;)

Редактирано от mrowcp (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Здравей, може би вече си си рещил проблема, но сега видях за какво става дума. Въпреки това дано ти помогна или за всички занапред които имат този проблем. По принцип верния отговор ти го даде един колега по нагоре но явно не си го послушал. Проблема е следния до колкото разбирам :

- зарежда до обичайното но не се появяват дяловете а само мига чертичка горе в ляво.

Така както виждаш всички се опитаха да помогнат и може би щяха да са прави , но мнения от рода на ,,занеси го на майстор" тук не струват защото по добре да не се дава изобщо мнение ако е така ти и сам би се досетил за това. Проблема е хардуерен. Всичко ти работи нямаш нищо изгоряло - споко !

Направи следното :

1. откачи cd/dvd -тата от кабелите

2.откачи и хардовете

3. махни от usb-тата всичко - флашки най вече, мишка , клавиатура - всичко.

4. свали батерията и изчакай 10 минути.

5. рестартирай компа

6. усмихни се - вече е готов нали ? :)

7. накачи си всико пак.

8. рестартирай си го и всичко е ок.

9. проблема е бил в това, че си изключил компа без да изключиш флашката /уаирлеса .

10. Благодарностите после, сега е важно следното :

Помогни и ти на някого един ден, защото ако беше послушал колегите сега щеше да си назад с 10 лева от майстора а компа при него щеше да си тръгне още като го занесеш , защото е разкацхен. Само че той би ти казал остави го и ела утер нали ? Е със здраве ! :)

Здравейте.Имам следния ГОЛЯМ проблем.Като натисна копчето за да вкл. компа изписват се обикновените надписи нали за рам паметта и т.н. след това се показва една чертичка в горния ляв ъгъл и постоянно премига и така си стои.Пробвах да преинсталирам уина, но не става пак стига до чертичката и до там, дадох в биоса Load Optimal Options и пак същото натискам F8 за Last Know Configuration, Safe Mode но дори не ги показва пак стиго до тая чертичка и до там. Моля ви помогнете ми, щото и компа не е мой и тряя да го оправя бързо, щото иначе КРАЙ с мен.

според мен проблема е в харда на ремонт и ако не го оправи си копи нов хард

късмет

Редактирано от TOPLIIKATA (преглед на промените)

според мен проблема е в харда на ремонт и ако не го оправи си копи нов хард

късмет

Така звучащо наистина звучи че е от храда .. Само един въпрос имам. Как ти се е преинсталирал Windows в такъв случай ?

Така звучащо наистина звучи че е от храда .. Само един въпрос имам. Как ти се е преинсталирал Windows в такъв случай ?

Не е успял, но интересно дали е зададено бутващото устройство.

момчета.. не че нещо ама е смешно,темата е отпреди половин година ще стане една :) човека сигурно си е купил нов комп..

Няма такова нещо като ... не си изключил флашката ... дрънканици ако питаш мен.

момчета.. не че нещо ама е смешно,темата е отпреди половин година ще стане една :lol6: човека сигурно си е купил нов комп..

Няма такова нещо като ... не си изключил флашката ... дрънканици ако питаш мен.

Тук те подкрепям, само, че кажи колко поста гониш, че да звънна на админа да ти ги добави ;-)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.