Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е любимата Ви група и как ще коментирате любимите Ви парчета?

Featured Replies

• Автор

Ако управата на Ню Йорк наложи своето мнение, първият в историята хип-хоп музей може да мине без величия на рап сцената като NWA, Тупак Шакур или Снуп Дог. Според NME.com членовете на управата и организаторите спорят дали да има секция за генгста рап. Откриването е планирано за края на 2008, началото на 2009. Съоръжението е получило 1.5млн долара от управата на Ню Йорк. Законодателната власт трябва да каже какви изпълнители трябва да има на тази изложба "Ние не говорим за генгста рап" - казал един от членовете от Бронкс. "Става дума за хип хоп. Всеки може да бъде гангстер" Това ще е почти равносилно на Метъл музей без Металика :). Какъв ли щеше да е рапа днес ако не бяха 2pac и Биги ?

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

• Отговори 64
  • Прегледи 12,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

:) 2pac ми е любимия, даже в темата за култови албуми писах за неговия Me against the world.... така че сравнението ти е напълно уместно........ все пак Ню Йорк....а Тупак е East side.......май вече не ми е толкова странно :)

Ми да сложат Кондьо и Софи Маринова тогава.......преотстъпваме им ги безвъзмездно.........в боята го докарват

Марая Кери започна турне по бикини

Вижте още за турнето на "Мими" и от самата нея в действие

Една от най-гласовитите и най-продавани певици за всички времена Марая Кери откри в Маями новото си световно турне със спектакъл, приличащ на истински маскен бал.

Публикувано изображение

Марая Кери се завърна с пълния си блясък

и подобаващо разголена. Снимки: WI

Изпълнителката с най-скъпи крака в света смая публиката със смяна на костюми, ефекти, много, много плът - тоалети, които включваха боксерки или бикини с изрязани горнища, и все пак - с феноменалния си глас.

Източник

• Автор

Now you have the exclusive opportunity to be in the recording studio with Tarja Turunen on 30.8.2006.

During the recording sessions for her forthcoming Christmas Album "Henkäys Ikuisuudesta", Tarja decided to open the Finnvox Studio doors for you. You can be one of the witnesses of the process of making an album. But that is not all! After the recordings you will be able to have dinner with Tarja in Helsinki, Finland.

To enter this special competition, you have to guess correctly 5 songs which will be included in the forthcoming Christmas album of Tarja Turunen.

Send only the name of the 5 songs you believe as correct via e-mail to [email protected] by 25.8.2006.

You can also send your answers by post to Universal Music Oy / Tarja Turunen kilpailu, PL 172, 00211 Helsinki, Finland (please note that letters arriving only by 25.8.2006 will be accepted to this competition).

Remember to include your complete name, age and phone number.

Amongst correct answers Tarja will make a lottery from where 5 winners will be chosen. They will be announced at www.tarjaturunen.com on 28.8.2006.

Universal Music will contact the winners by phone and inform them exact guidelines.

Good luck and let the game begin!

Note! Travel expenses and hotel costs will not be covered by Universal Music Oy.

Вече изпратих 5 но като знам какъв съм късметлия Публикувано изображение

• Автор

Имфо за 3 нови албума Rhapsody с ново име и с нов албум :wors: Точно така името на групата вече е Rhapsody of fire Изслушах го албумчето и какво мога да ви кажа - освен, че са с ново име не забелязах някаква драстична промяна в стила им. Поне според мен феновете им ще останат доволни. А иначе в личен план - аз и без това не ги харесвам много НО не мога да не спомена двете песни от новия им албум Triumph Or Agony които ми направиха впечатление а те са : Silent Dream Son of pain - тази лично поне за мен е много красива :wub:. Ако ви харесва - The magic of the wizards dreеm - ще обикнете и тази :) ------------------------------------------- Освен това дойде за мен една доста приятн изненада - Новият албум на Crematory - Klagebilder - изцяло на немски с невероятна атмосвера и доста "добро" звучене. Оказва се, че в Германия се прави не само хубав дет - няма слаба песен в този албум. Поне като звучене всичките са доста добри. Текстовете тепърва ще ги търся преведени - въпреки, че се подразбира по някоя дума :P . На места има леко преминаване в стил Индъстриал метъл което мен лично много ме радва. А и определено са станали малко "по - тежки" от обикновенно. -------------------------------------------- Catamenia също издаде нов албум - Location - COLD - Финландци няма какво да ви говоря - PERKELE. За феновете на по - мелодичния дет метъл - ТОВА Е АЛБУМА ;) поне за този сезон. Мен лично много ме зарадва кавъра на W.A.S.P. - I wanna be somebody - БРУТАЛНО :wors:

На концерта на Summer Sonic в Япония,Линкин Парк са изпяли нова песен, която може би е от предстоящия албум, дори и само demo.

1)Don't Stay

2)Somewhere I Belong

3)Numb

4)From The Inside

5)Lying From You

6)QWERTY (New Song!)

7)Papercut

8)Points of Authority

9)With You

10)Runaway

11)Reading My Eyes (Xero)

12)Faint

13)In The End

14)One Step Closer

Encore:

1)Crawling

2)My December

3)Breaking The Habit

Малко снимки от концерта,за сега са само тези.

Може да чуете част от песента!http://www.youtube.com/watch?v=zhvK0rdRDa4http://www.youtube.com/watch?v=DAknPk1SP6M

И така аз съм пръв Напоследък доста ме заинтригува мелодичния дет метъл (по принцип съм Arch Enemy MANIAC) но до сега не съм се интересувал толкова много от този стил. Някой може ли да препоръча нещо ?

DEAM,препоръчвам ти да чуеш Bullet for My Valentine - страхотна дет метъл групичка са!

Редактирано от {G}ab{I} (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

EPICA :love: с нов (поне за мен) видеоклип - до сега не го бях засичл никъде така, че ще го кажем нов. Както казва един мой колега - "Много убаво ма мноо" нямам думи малко по - тежичака от оригинала НО и тук песента Quietus звучи НЕВЕРОЯТНО. Даже ми допада бая и ако запазят това ново звучене съвсем скоро ще детронират Nightwish в личната ми класация, които без Таря и без това вече не ме интересуват толкова :P. Добавям и няколко шота в аванс към основното блюдо което в момента се качва в Рапид-а :) по - късно ще имате и линк към самия клип. УАУ звучат невероятно, даже смея да твърдя УНИКАЛНО. А за Simone Simons нямам думи изглежда и ЗВУЧИ както винаги страхотно. Преработили са началото на песента което мен лично много ме дразнеше. Май много скоро ще се появи и банер на Simone в подписа ми Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

по - късно в "желания и линкове към клипове" ще дам линк към това страхотно клипче, че миналия път си имах пререкания с Бацката относно това къде трябва да се дават линковете :):P:)

Такам ЕТО го и линка :)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Държа да уведомя всички фенове а и фенки на готик рока, че в DEMONOID.COM са пуснали страхотен торент - 20 видеоклипа на ДВД формат. Beautiful Voices Vol_2 - така го търсете във Music videos ;) А ето и списъка с видеоклиповете 01. Nightwish - Sleeping Sun 2005 02. L'ame Immortelle - Fallen Angel 03. Bif Naked - Nothing Else Matters 04. Angelzoom - Fairyland 05. Lacuna Coil - Our Truth 06. After Forever - Being Everyone 07. Epica - Quietus (Silent Reverie) 08. Xandria - Eversleeping 09. Leave's Eyes - Elegy 10. Tristania - Libre 11. Visions of Atlantis - Lost 12. Mandragora Scream - Dark Lantern 13. Qntal - Flamma 14. Exilia - Stop Playing God 15. LAB - When Heaven Gets Dirty 16. Lullacry - Don't Touch The Flame 17. Arch Enemy - Nemesis 18. Crucified Barbara - Losing The Game 19. Sinergy - Midnight Madness 20. Doro - Warrior Soul Толкова от мен за сега :eek:

• Автор

В случай,че до сега не сте я чули :

;)Linkin park - QWERTY ;) ААААААААА няма такива изроди. Точно като едно време ;) Звучат пак уникално амалиииииииии нямам търпение да излезе албума им. ЧЕСТЪР Е ИЗРОД :P:). Много бих се радвал ако издадът албум който да напомни за първият им Публикувано изображение

В случай,че до сега не сте я чули :

:yanim:Linkin park - QWERTY ;) ААААААААА няма такива изроди. Точно като едно време :) Звучат пак уникално амалиииииииии нямам търпение да излезе албума им. ЧЕСТЪР Е ИЗРОД :P:). Много бих се радвал ако издадът албум който да напомни за първият им Публикувано изображение

Песента е повече от страхотна. :) А пък албума,май ще излезе 2007 год. Публикувано изображение

• Автор

Искам да ви запитам знаете ли нещо за слуховете дето са плъзнали из нета, че Честър от ЛП е мъртъв ? Някъде казват, че е починал от рак, в други сайтове съобщават за самолетна катастрофа а трети просто съчиняват невероятни сценарии от сорта на :

"You didn't know about that? It happened a few months ago.. To be exact it was on November 12 2005. The funerals had been held in Los Angeles and a lot of celebrities went there. It was a really sad day to all the fans, friends and families.

What makes that you didn't know about that is that they found another signer right after and he looks a lot like Chester... he even has the same fire tattoos. He then took Chester's name so no one would notice. It worked well.

R.I.P. Chester. We loved you."

Ще съм пре доволен ако някой хвърли малко светлина по въпроса. Честър е N1 той е ЛП ако не е той - незнам, бих казал, че и за 5 ст. няма да стават :down:Публикувано изображение

Искам да ви запитам знаете ли нещо за слуховете дето са плъзнали из нета, че Честър от ЛП е мъртъв ? Някъде казват, че е починал от рак, в други сайтове съобщават за самолетна катастрофа а трети просто съчиняват невероятни сценарии от сорта на :

"You didn't know about that? It happened a few months ago.. To be exact it was on November 12 2005. The funerals had been held in Los Angeles and a lot of celebrities went there. It was a really sad day to all the fans, friends and families.

What makes that you didn't know about that is that they found another signer right after and he looks a lot like Chester... he even has the same fire tattoos. He then took Chester's name so no one would notice. It worked well.

R.I.P. Chester. We loved you."

Ще съм пре доволен ако някой хвърли малко светлина по въпроса. Честър е N1 той е ЛП ако не е той - незнам, бих казал, че и за 5 ст. няма да стават :down:Публикувано изображение

Това пък кеде го чу!?Няма нищо такова!Просто онези жълти идиотчета си нямат друга работа.То,ако става въпрос...Майк бил болен от спин,за това носел шапки!?Пълни глупости!Не се вързвай,на нещо,което не е написано в linkinpark.com или lptimes.com! :down:

ПС:Сега,като прочетох какво пише,забелязах датата на "смъртта" на Чес!"To be exact it was on November 12 2005." Че,нали работят по нов албум,имат нова песен.... Спокойно,няма такива работи.

Редактирано от {G}ab{I} (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Какво мислите за групата Linkin Park и коя Ви е любимата Им песен? Те са супер!!!Любима песен:Numb (rock)

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Иначе идеята ми допада. Дайте да отворим по тема за всяка група, дето ни изникне в главата, кво ще кажете?

10х за Numb Публикувано изображение

И ако не се лъжа, '10x' означава "благодаря'

Ето една обща тема за музикалните групи.Тук пишете коя Ви е любимата група, любимата песен и защо? Благодаря Ви!

Е, хайде, ще се "престраша" да пиша в темата. Публикувано изображение

Лично за мен любимата ми група е Bullet For My Valentine (метълкор, но последните им парчета не са с точно такъв жанр, но както и да е). Първата песен, която ме накара да навляза в пределите на тежката музика, това е "All These Things I Hate (Revolve Around Me)". Доза нежност, примесена с агресивно звучене...Това е нещото, което мен лично ме зарежда и разтоварва в същото време. Публикувано изображение

На мен любимци са ми Paramore.Винаги съм казвала,и продължавам да твърдя че те нямат слаба песен.Текстовете са много смислени,както и клиповете.Наскоро излезе клипа на Ignorance.Идеята за клипа е много оригинална,а самата песен е уникална. Дразня се когато някой каже,че това е ЕМО група.Мисля че не нужно да обяснявам какви песни трябва да изпълнява една емо група,за да знаете че Параморци не са такива. ;) Техният стил е пънк поп рок и макар да не е това точния стил който аз харесвам,групата ме завладя от 1во слушане и така и не ми омръзва.Който не е чувал техни песни да си изтегли Emergency,Decode,Crushcrushcrush,Misery business,Let the flames begin ии ако ви харесат тези песни,дърпайте цялата дискография ;) Няма да съжалявате! petinka90,аз също харесвам BFMV,е не съм чак голяма фенка и още не съм се престрашила да изтегля цялата дискография,но доста техни парчета са ми сред любимите :shake_puter:

Редактирано от Teda (преглед на промените)

Аз много често си сменям любимите групи, но за момента моите топ10 са: 1. Three days grace (On my own, Home, I hate everything about you...) 2. TFK (I Climb, Inhuman, Falls Apart, Broken Wing, Bring me to life...) 3. Skillet (Whispers in the dark, Better than drugs, The last night, Looking for angels, Comatose...) 4. Sonic Syndicate (All about as (кавър на Тату), Denied, Enclave, Only Inhuman...) 5. Disturbed (Meaning of life, Down with the sickness,Numb...) 6. Evenescence (Bring me to life, My immortal, Call me when you're sober, Going under, Sweet Sacrifise...) 7. Breaking Benjamin (Dance with the devil,The diary of Jane.. ) 8. Seether (Fake it, Broken...) 9. Simple Plan (Welcome to my life, Save you...) 10. Slipknot (Duality, Vermilion, Snuff...) :)

Акцент и Моранди са любимите ми групи. Техните парчета Angels и Save me на моранди и thats my name и stay with me на акцент са суперррр Публикувано изображение

Редактирано от bibi_1234 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Каква музика слушат БГ тийнейджърите

.. освен попфолк? Вижте резултатите от анкетата на сп. "Браво" по повод 5-годишнината на българското му издание. Титлата "най-добрата БГ звезда" читателите присъждат на Невена

За петия рожден ден на тийнейджърското сп. "Браво" у нас читателите му гласуваха за най-добрите в музиката за последните пет години.

Резултатите са обявени в юбилейното издание, което съдържа и папка с 50 плаката.

При певиците за №1 е обявена Лейди Гага, макар че Бийонсе е звездата с най-много корици - пет .

Двете се конкурират в девет категории и за видеонаградите на MTV, раздавани тази неделя.

За разлика от г-жа Джей-Зи блондинката от Ню Йорк е отскоро в класациите - дебютният й студиен албум The Fame излезе едва преди година.

С музикалния си талант тя изпреварва най-популярната тийнзвезда в САЩ - Майли Сайръс от сериала и филма "Хана Монтана" (вж. фотогалерия), и канадката Аврил Лавин, чийто хитGirlfriend е сред най-гледаните в YouTube за всички времена.

Без изненади за най-добър изпълнител посмъртно е обявен Майкъл Джаксън, при това с рекордните за анкетата 21%.

"Поводът може и да е медийната истерия, обхванала света след неочакваната и трагична загуба на Краля. Причината обаче е неговият живот и музикалното наследство, което оставя", отбелязват от българското "Браво".

Според допитването на изданието до музикални редактори и водещи внезапната му кончина е посочена като събитието, с което ще се запомнят изминалите пет години.

Втори е попзвездата Джъстин Тимбърлейк, а трети - Еминем, който тази година се завърна на рап сцената с нови, още по-хапливи хитове.

При групите печелят други тийнейджърски идоли - триото "Джонас брадърс". Музиканти и актьори, те нашумяха от филма на "Дисни" Rock Camp (Рок лагер) и техния собствен филм концерт, прожектиран в 3D кината.

Ник, Кевин и Джо Джонас са сред най-актуалните млади звезди на американската сцена, а в "Браво" пробили миналата година, когато излязъл третият им студиен албум A Little Bit Longer.

След тях се нареждат сексапилните "Пусикат долс" начело с вокалистката си Никол Шерцингер (вж. фотогалерия), а №3 е рокквартета "Парамор" от US щата Тенеси, номиниран за дебют на 50-ите награди "Грами".

Титлата "най-добрата БГ звезда" читателите на списанието присъждат на Невена Цонева.

Първата победителка в "Мюзик айдъл" изпреварва Миро и "Ъпсурт", които остават съответно на второ и трето място.

Резултатите в анкетата за най-добра песен на отминалите пет години обаче стават жертва на манията по романите "Здрач" и техните екранизации.

Основното парче от саундтрака на първия филм - Decode на "Парамор", е обявено за №1Междувременно от "Орфей мюзик" обявиха, че основната песен към продължението на "Здрач" - "Новолуние", ще се изпълнява от групата Death Cab for Cutie’s от Белингъм, щата Вашингтон.

Meet Me On the Equinox била композирана и записана специално за филма, който излиза тази есен, а първото й излъчване е на видеонаградите на MTV на 13 септември

Премиерата на новия саундтрак е насрочена за 20 октомври.

На второ и трето място в класацията на "Браво" с песни от последните пет години са съответно Paranoid - не на "Блак сабат", а на "Джонас брадърс" - и актуалният хит на "Пусикат долс" Hush Hush; Hush Hush, който съдържа откъси от диско класиката I Will Survive на Глория Гейнър.

Тънкото илюстровано списание (Bravo.de) излиза за първи път в Германия през 1956 г. Казват, че именно на него се дължи успеха на немскоезични изпълнители като днешните младежки идоли от бившата ГДР "Токио хотел".

Сред любопитните факти от историята на изданието е приносът за обърнатото B в логото на шведската попгрупа АBBA (АББА, по инициалите на четиримата й членове Бьорн, Бени, Ана-Фрида и Агнета).

За една от фотосесиите им в "Браво" екипът изработил макети на четирите букви, но по време на снимките едното B случайно било обърнато и така грешката се превърнала в запазен знак за музикалните легенди.

Първият му български брой излиза в началото на септември 2004 г. и оттогава насам в издателство "Егмонт България" са получени близо 55 хил. писма от негови читатели.

През 2007 г. списанието осъществи кампания против насилието в училище под наслов "Не затваряй очи!" с участието на над 30 популярни наши певци и музиканти.

vesti.bg

Списъкът с плакатите от юбилейния брой на BRAVO: Еминем - Лейди Гага Невена Майкъл Джексън Майли Сайърс Лейди Гага Ъпсурд Джонас Брадърс "Зазоряване" (книгата на Стефъни Майър) Аврил Лавин Миро Парамор (Paramore)- Графа Пинк - Риана Мюс (Muse)- Енрике Иглесес (както там се изговаря) Linkin Park - Деми Ловато Тома "Клюкарката" (Gossip girl) Сантра и Кристо bep (каквото и да е това) Tokio Hotel Даниел Радклиф Бионсе Джеси Маккартни Фло рида (Flo rida) Бела+Джейк (от филма "Новолуние") ЛиЛана Зак Ефрон Д-р Хаус Ема Уотсън Evenescence - SMS (сапунката ;)) Хет Леджър Бритни Спиърс Анджелина Джоли Green day - Мадона Д2 - Металика Тимбърленд Кейти Пери AC/DC Лил Уейн Pussycat Dolls Джъстин Тимбърлейк Guns 'n' roses - + още някакви неща, които не съм сигурна какво представляват :D Има ги и на сайта на BRAVO С "-" са тези, които на мен ми харесват, а пък останалите... половината не са показвали нищо ново (освен скандали и разни други подобни) от много време, други нямат идея какви ги вършат. Джонас Брадърс, например. Тея "момченца" с прилепнали дънки и тъпи физиономии ще ми казват, че правели "рок", а те нямат идея какво ще рече "рок", защото очеизвадно тяхната музика няма абсолютно нищо общо с рока. И ми е интересно как ще гласуват за "bep", при положение, че питах 5-ма души и 5-мата няма представа какво е това. Майли Сайърс е направила една песен и учавствала в някакъв сериал и вече стана любимката на тийновете. А за Енрикето не съм чувала и думичка от векове, а сега изведнъж тийновете гласуват да го има на плакат... И все пак тези, които съм отбелязала са наистина добри и за тях съм благодарна. Само че имаше един пропуск в гласуването. От БРАВО ни бяха дали някакъв списък с изпълнители и ние трябваше да избираме от ТЯХ, а ако искаха да спечелят повече пари трябваше просто да ни дадат един номер, на който да пращаме sms-и с нашия избор...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.