Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми mp3/4 player до 100 лв.

Featured Replies

Предложете ми някакъв добър mp3/4 player до 100 лв. +-10 лв. Не ми трябва много памет - 1 GB е предостатъчно,и дълга на живот батерия. Вие сте на ход. ;)

• Автор

Хайде де, предложете най-добрите в момента на пазара mp3/4 плеъри. В момента съм се спрял на Sandisk Sansa, иначе друг е може би Sony NW-S203F. Какво мислите за тях ?

Аз имам iPod обаче това е далеч над 100 лева.

Но по-добро от това няма да намериш

Абе момечеееее отиваш в първия техно маркет който ти е под рака и си избираш.Гледах една МП4-ка за 70-80лв с 8 ГБ тъй,че там ще ти помогнат

Абе момечеееее отиваш в първия техно маркет който ти е под рака и си избираш.Гледах една МП4-ка за 70-80лв с 8 ГБ тъй,че там ще ти помогнат

• Автор

Вярвай си... Те тея в Техно***** не знаят какво е mp3 player, та ще ми предлагат....

Ако беше за някакви боклуци за 70-80 лв. с 8GB като NEO и NAPMAN въобще нямаше да пиша тук, а щях направо да отида и да взема един, все пак са добри...

По темата - обмислях варианта за iPod, но с екранче отива на 300 лв., а shuffle не ми е удобен без екран, все пак искам да виждам песните.

Та предложете някой други. Аз за Sansa-та се чудих, защото четох, че е добра, а пък е и 57 лв. и така... :)

Ако си се спрял на избор Sansa най-добре вземи SanDisk e260 4GB

MP3, WMA, DRM WMA, JPEG,

BMP, TIFF, GIF, PNG, AVI, MPEG-1,

MPEG-2, MPEG-4, MPG, MPE, VOB,

DAT, ADF, QuickTime MOV, WMV

Памет:

4GB

Слот за допълнителна памет: microSD карта

Дисплей: 1.8" TFT цветен дисплей

FM тунер: Да

Работни режими:

Възпроизвеждане

Запис

FM радио

Видео плеър*

Браузер за изображения*

Комплекта съдържа:

МP3 плейър

Стерео слушалки

USB кабел

Литиево йонна батерия (20 ч.)

Интерфейс: USB 2.0 (USB 1.1 съвместимост)

Операционни системи: Microsoft Windows ME/2000/2003/XP

Размери: 44 х 89 х 13 мм

http://www.ibuy.bg/Upload/325sansa.jpg

Ако ти дойде скъпичак можеш да вземеш и този от 2GB но едва ли ще се оплачеш от тази

Ако видиш Филипс бягай.По добре вземи нещо марково като Самсунг Сони или панасоник.И като се развалят слушалките утиваш връщаш им ги чакаш 2 седмици вземаш си нови от сервиза.А на 4 разваляне си искаш парите по закон и си купуваш нов.

• Автор

Темата приключи ! Днес случайно видях, че в брошурата на Germanos, Sandisk Sansa Clip 1GB е на промоция - 49 лв., но тъй като го нямаше наличен го поръчах и в петък го очаквам. :) Мерси много на всички взели участие в темата !

Еми поздравления тогава само да кажа,че имаше и други добри идеи.Смисал този е чудесен но дисплея му е малък и няма видео но за МР3 е много добър защото бутоните му светят нощем и винаги змаеш точно кое копче да натиснеш

007.jpg

• 3 седмици по-късно...

Привет значи преди седмицасе сблъсках със избора на MP3-Player и си взех ето това нещо

http://store.picbg.net/pubpic/D7/A6/b1fc3cd1e27ad7a6.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/DC/33/64b4ce19ece8dc33.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/3C/06/fe33ecc8d0ad3c06.JPG

http://store.picbg.net/pubpic/F4/DF/26fc7cf57ea4f4df.JPG

невероятен ЗВУК вади нещо суперско при това със слушалки от 20Лв

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, за да не правя нова тема реших да пиша тук, търся си MP3 player, 2GB памет, малко екранче колкото да виждам името на песента.

Имам една MP4 Beatbox, искам да знам дали тази марка е добра.

АЗ продавам mp4 16GB НОВА - 100лв.Купих я наскоро и дори не съм я ползвал просто телефона ми се скапа след няколко дена и си купих доста добро телефонче,което и свири добре и затова я продавам.Ако си заинтересован пиши.Ако е забранено да се предлага така във форума съжалявам

PS:чете и .avi файлове;има и радио,ако ви потрябва

Редактирано от ilian.iliev (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

АЗ продавам mp4 16GB НОВА - 100лв.Купих я наскоро и дори не съм я ползвал просто телефона ми се скапа след няколко дена и си купих доста добро телефонче,което и свири добре и затова я продавам.Ако си заинтересован пиши.Ако е забранено да се предлага така във форума съжалявам

PS:чете и .avi файлове;има и радио,ако ви потрябва

офертата е много добра но сега нямам възможност за MP4, а и 16гб на дали ще ги напълня само с музика, щото надали ще гледам клипове в автобуса например. На мен също ми подариха хубаво телефонче и за сега ще карам с него а пък по нататък ще си взема нещо по просто. :)

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Продавам mp4 Philips Gogear 1GB ,батерията му държи при непрекъснато ползване 5-6 дена !

6564242e0664059d.jpg

Цена:100 лв

Пълен комплект:слушалки,кутийка,софтуер към плеара,гаранция(изтекла)

Плеарчето е като ново,абсолютно нищо му няма,продавам го,защото просто не го използвам :whist:

• 2 седмици по-късно...

Не исках да отварям нова тема затова ще питам тук знаете ли откаде мога да купя SandDisc Sansa Clip+ 2GB?

Clip+ май още не се продава в България. Можеш да си го поръчаш от Amazon и ще ти пристигне за около 95лв с доставката.

Ако видиш Филипс бягай.По добре вземи нещо марково като Самсунг Сони или панасоник.И като се развалят слушалките утиваш връщаш им ги чакаш 2 седмици вземаш си нови от сервиза.А на 4 разваляне си искаш парите по закон и си купуваш нов.

Ти пък се изказа колега. :D Филипс е една от най-желязните марки и са добри във всичко. Говоря от опит - имах телевизор Филипс, който ми служи без грешка цели 9 години, замених го с нов, отново Филипс, имах стерео-уредба, дадох я на родителите си да имат (на годинки е и тя - купувана през 1998г. - работи й всичко), имам mp3 плейърче с литиево йонна батерия 1GB GoGear - то не бяха изтървания и слушане - нищо му няма (събира прах заради iPhone, който си взех август месец), слушалки филипс имам също... по спомен бях дал около 80лв. за тях (от тези, дето влизат в ухото) - трета година и не са дали проблем, сега майка ми ги ползва, че не стават за айФон-а (тъпаците му направили жака навътре в пластмасата).

За mp3 плейър мога да препоръчам ipod, philips, и може би самсунг, но по-скоро първите две марки.

Ти пък се изказа колега. :) Филипс е една от най-желязните марки и са добри във всичко. Говоря от опит - имах телевизор Филипс, който ми служи без грешка цели 9 години, замених го с нов, отново Филипс, имах стерео-уредба, дадох я на родителите си да имат (на годинки е и тя - купувана през 1998г. - работи й всичко), имам mp3 плейърче с литиево йонна батерия 1GB GoGear - то не бяха изтървания и слушане - нищо му няма (събира прах заради iPhone, който си взех август месец), слушалки филипс имам също... по спомен бях дал около 80лв. за тях (от тези, дето влизат в ухото) - трета година и не са дали проблем, сега майка ми ги ползва, че не стават за айФон-а (тъпаците му направили жака навътре в пластмасата).

За mp3 плейър мога да препоръчам ipod, philips, и може би самсунг, но по-скоро първите две марки.

Е благодаря за неволната реклама на плеарчето ми, от твоя страна.. :cool::hush: Но си и прав..

Но по-добро от това няма да намериш

/off

Да, ако си глупав американски тинейджър подведен от елегантната ябълка и баснословната цена! :mad:

Филипса е добро решение. :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.