Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Температура на компютъра

Featured Replies

Проблема ми е такъв:В последно време всички игри които играя ми забиват за пет секунди и се оправят.После пак за 5 секунди и пак се оправят и така до безкрай.Изтеглих си Еверест за да си видя температурите на компа и те са такива:

Температура на Процесора:63-65 градуса (най-много ме притеснява температурата на процесора защото свети в червено)

Температура на Дънна Платка:39 градуса

Температура на Вентилатор:Процесор:4.9 градуса (и това ме притеснява защото и то свети в червено)

Компа е на 4 години и е на скоро чистен от прах и т.н

А малко повече информация за компютърът ти , като например процесор дъно , видеокарта?С какво го охлаждаш , имаш ли допълнителни вентилатори?

• Автор

Intel® Celeron ® CPU 2.40 GHz 512 MB RAM.За друго сега не мога да се сетя

За този процесор тези температури , които си показал в натоварен режим са нормални.Тези селерони си греят доста.Но ако без да го товариш показва тези температури , вече си е за притеснение.Изтегли си еверест за да ти покаже температурата на видеокартата и какъв модел е!Какво ти е захранването?Пробвай да си преинсталираш драйвърите!

Intel® Celeron ® CPU 2.40 GHz 512 MB RAM.За друго сега не мога да се сетя

РАМ-а е критично малък по обем, а и не си отговорил имаш ли допълнително вентилатори и освен това ако смениш вече този на процесора няма да е зле, въпреки че скоро е чистен компа!

• Автор

Еми точно че не го товаря и ми дига 64-66 градуса процесора.Чудя се какво му стана защото преди 2-3 дена не беше така.

EDIT:Не,не мисля че имам допълнителни вентилатори.

Редактирано от Gadniq (преглед на промените)

Сменял ли си пастата на процесора като си го чистил от прах? Ако не - смени я... Ако да - има вероятност да си сложит прекалено много или прекалено малко... в единя случай не се охлажда, в другия пастата задържа топлината... Мойто дъно е на 3 години и е по-горещо, тъй че не е зле дъното...

• Автор

А добре ще видя пастата.Благодаря ще пиша пак ако не стане.

EDIT:Явно ще трябва да го нося на специалисти.

Редактирано от Gadniq (преглед на промените)

Ако до сега нези сменял термо паста тя ще е засъхнала паста за зъби вземи да е махнеш и си куп термо паста и сложи новата но внимавай ако вземеш ел.проводима да не олееш чипове и пиновете на процесора !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.