Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми звукова карта

Featured Replies

Предложете ми звукова карта до 140-50лв.

Колонките ми са Logitech X-540

Благодаря предварително !

Редактирано от HuGo (преглед на промените)

Става ли като идея PCI Express X-Fi Titanium? Има поддръжка за Windows 7, Vista и Windows XP -> справка.

ve6xdu.jpg

Ето -> демо. :speak:

Пусни една Гугъл търсачка и е възможно да я намериш за около 150 лева...

P.S. С тези колонки може да минеш доста по-тънко за звукова карта. Но нека да има и други мнения, все пак.

Предложете ми звукова карта до 140-50лв.

Благодаря предварително !

Понеже доста съм се ровил из нета за ревюта и препоръки по темата, мога да ти предложа нещо: ASUS Xonar DX или D1. Разликата м/у 2-те е само в интерфейса - 1-вата е с PCI-E, а 2-рата със стария PCI. Имат и малка разлика в цената:

ASUS Xonar D1 - 144 лв.

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536051

ASUS Xonar DX - 139 лв.

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=532932

Според ревютата, които съм чел, звукът е като от доста по-скъпата ASUS Xonar D2X (oкoлo 320 лв.). Това ти препочъвам, въпреки, че не съм чул нито една от картите със собствените си уши.

А относно картите на Creative - те са предимно за геймъри, заради поддръжката на EAX 5.0 и наличието при някои модели (Creative X-FI Titanium и нагоре) на доппълнителна памет, с която УЖ се разтоварва малко централният процесор, като от това следва да се повишат кадрите в секунда в игрите. Повече маркетинг, отколкото практическа реалност. Освен това картите на ASUS също поддържат EAX ефектите, но като цяло са насочени към аудиофилите.

В заключение:

ASUS

1. За чист и качествен звук

2. За игри

Creative

1. За игри

2. За просвирване на MP3-ки

Редактирано от icemanxxx (преглед на промените)

icemanxxx, аз имам една дреболия от серията XONAR на ASUS -> Xonar U1 Audio Station (използвам го за лаптопа). Харесва ми и съм доста доволен, но това не е съвсем чисто десктоп решение. За съжаление и аз не съм "слушал" нищо от XONAR за десктоп. От ауидиото за десктоп имам много добри впечатления само за Creative. Много е вероятно ASUS да имат по-добри показатели в този ценови клас. Разбира се, никой не е задължен да плаща за марка и всеки е свободен да избира.

P.S. Към HuGo. Нали има възможност за потребителя -> ако нещо не му хареса да го върне в някакъв срок? Харесай си някоя аудиокарта, пробвай я. Може да решаваш дали да я запазиш или да я върнеш. Не виждам проблем...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.