Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на wifi карта за Backtrack

Featured Replies

значи много моля някой да ми помогне в избора на безжична USB карта за Backtrack 4, спрял съм се на тая карта http://www.jmt.bg/index.php?go=100&jgr...849&value=2 но не знам дали ще я разпознае Backtrack и да сработи.картата ще се използва предимно за aircrack.Благодаря предварително!

По принцип Atheros картите се разпознават без особени проблеми. А защо не ползваш вградената в лаптопа?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор
По принцип Atheros картите се разпознават без особени проблеми. А защо не ползваш вградената в лаптопа?

защото с вградената на лаптопа не могат се кракват WiFi мрежите....значи по твоят съвет да си я поръчам тая карта и няма да имам проблем, така ли?

защото с вградената на лаптопа не могат се кракват WiFi мрежите....значи по твоят съвет да си я поръчам тая карта и няма да имам проблем, така ли?

А защо трябва да ги кракваш? Това е наказуемо!!!

• Автор
А защо трябва да ги кракваш? Това е наказуемо!!!

в случая се нуждая от отговор на зададеният от мен въпрос.тва че е наказуемо си е моя грижа.по принцип и Backtrack е незаконна операционна система но се разпространява свободно в нета.

в случая се нуждая от отговор на зададеният от мен въпрос.тва че е наказуемо си е моя грижа.по принцип и Backtrack е незаконна операционна система но се разпространява свободно в нета.

Не е незаконна, защото е базира на безплатна операционна система.

А не е само твоя грижа, защото в нашето законодателство и помагачеството (за извършване на престъпление) се наказва. Толкова ли нямаш пари да си пуснеш интернет?

Би трябвало да я разпознае но не съм сигурен, аз съм с Netgear WG111v2 и си върви без проблем.

• Автор
Би трябвало да я разпознае но не съм сигурен, аз съм с Netgear WG111v2 и си върви без проблем.

благодаря най-сърдечно и аз така си мисля че трябва да тръгне и да я разпознае, съдя по това което пише на тоя сайт http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers и си мисля че би трябвало да няма проблем.благодаря още веднъж.

всички станаха пишман хакери.

за да е успешно хакването:

1. трябва да имаш добър речник (с български думи)

2. трябва да си в обхвата на рутера и поне 1 асоцииран клиент

но нищо. дай там 30-40лв за карта..

• 8 месеца по-късно...

Може ли някой да ми каже дали NETGEAR WG111v2 usb, който става за backtrack и този от jarcomputers NETGEAR WG111, 54Mbps, Wireless USB Adapter са едни и същ понеже този от jar не пише V2 . Иначе откъде може да си купа NETGEAR WG111v2 ?

Благодаря Ви!!!!!!!!

Редактирано от iann (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте и от мен

Извинявайте, че се намесвам в темата на човека. Можех да отворя друга, но мисля, че ще е добре

да се вземе предвид и казаното до тук, защото тази ОС се подценява, като се преекспонира едно-

единствено качество.

Можела да кракне...

Предполагам (ще ми се да вярвам) че това е по-скоро заради тръпката да се опита нещо различно,

а не за злоупотреба. Може да греша, но то е защото не познавам човек, който би се лишил от "нет"

за да спести 20лв.

Както и да е, на мен, това дистро ми харесва и искам да науча повече, като на пример, как да му

"вкарам" БГ-интерфейс, къде да се намери инфо на български и други такива, ако някой е по-запознат

да драсне някой ред.

Благодаря предварително!

За съжаление няма (поне във верия 4) друг език освен английски. Но ако много държите просто изпълнявате

apt-get install kde-l10n-bg 

Аз ползвам подобен ако не и същия адаптер но ползвам ubuntu а не backtrack защото нещо не ми се получаваше.

За wep е лесно и отнема 20 мин ако сигнала е силен и няма филтриране по mac или нещо подобно.

Относно WPE става но доста трудно. Първо трябва да уцелиш момент в който някой се сързва съм мрежата и след като някой го направи започваш да проверяваш в речника. Ако я няма паролата в речника нищо не може да направиш. Аз имма един речник от 400-500 МВ и пак не намера пароли от тип българско има + цифри. Сканирането с този речник отнема сигурно 2 дена

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.