Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с исталация на win vista и 7

Featured Replies

Здравейте!

Имам проблем, с който не се бях сблъсквал до сега.Опитвам се да инсталирам windows 7 x64 бита, след екрана "LOADING FILES" излиза синия екран и би трявало да се появи прозореца за избор на език, но уви при мен не излиза изобщо.Пробвах с друг релийз - пак така.Пробрах после с виста 64x - пак така.Пробвах и с виста 32x - пак същия резултат.

Дънна платка: Gigabyte GA-EP45-UD3R

Процесор: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz

RAM: 4GB

Къде е проблема? Има ли допълнителни настройки в BIOS?

инсталация

Редактирано от Delirium (преглед на промените)

Извинявам се за Оффтопика , но и аз имам проблем с инсталацията на 7цата.Реших да не пускам нова тема а да попитам тук.Та записвам ИСО файла на ДВД диск всичко до тук е добре обаче като настроя биоса да буутва с ДВД-то вкарвам диска , ресвам чакам да прочете , но изписва ...Not Found и ми зарежда Хп-то.Та някой може ли да ми помогне,а като пробвах да го инсталирам през Уин Хп не стана накрая изписа , че не е успешна инсталацията.

Извинявам се за Оффтопика , но и аз имам проблем с инсталацията на 7цата.Реших да не пускам нова тема а да попитам тук.Та записвам ИСО файла на ДВД диск всичко до тук е добре обаче като настроя биоса да буутва с ДВД-то вкарвам диска , ресвам чакам да прочете , но изписва ...Not Found и ми зарежда Хп-то.Та някой може ли да ми помогне,а като пробвах да го инсталирам през Уин Хп не стана накрая изписа , че не е успешна инсталацията.

Как точно записваш имиджа?

Как точно записваш имиджа?

Ами записвам го с Ашампоо Бърнинг Студио.Записвам го като всеки диск.Натискам Бърн Файлс анд фолдерс и записвам Исо файла :angry:

Или ако не става с тази програма плс кажете как с Неро 7,8,9 sad.gif

Ами записвам го с Ашампоо Бърнинг Студио.Записвам го като всеки диск.Натискам Бърн Файлс анд фолдерс и записвам Исо файла :angry:

Nero burning rom, меню "Recorder", "Burn Image".

Зареждаш исото и записваш.

Аз имам същия проблем като Intel fan и мога да кажа, че нее от начина на запис на диска защотото съм го записвал и с АШАМПОО и с НЕРО и не става не може да боотне на десктоп системата ми но боотва без проблем на лаптопа ми. Не мога да си го обясня защо е така но е факт!!!

Някои ако знае причината нека пише!

Ако има значение десктоп системата ми е:

Intel Pentium 4 1.6GHz

VGA: ATI RADEON 9550 128MB с подръжка на DIRECT X 9C

RAM: 1GB

CD/DVD записвачка LG

Малко стара но не виждам причина да не стане !

Лаптопа е доста по-съвременен :angry:

Редактирано от pelnet (преглед на промените)

Ето значи откъде ти идва грешката - начина, по който записваш. Не трябва да записваш самия .iso файл на диска, а съдържанието му. Не съм запознат с Ashampoo, за да го направиш по стандартния начин, но има и друг - маунтваш имиджа с Daemon Tools или програмата, която използваш, и просто го копираш като да е истинско (физическо) CD/DVD. А с Nero става като пуснеш Burning ROM, затвориш прозорчето, което се появява, и от менюто Recorder избереш Burn Image. Добре е да се записва на по-ниска скорост от обикновено. Успех (:

edit: опа, изпревариха ме. ама и аз какъвто съм подробен ..

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Значи последно да питам трябва да запиша не ИСО-то а тва дето е вътре в него.И после да дам на Рекордер/Бърн ИМаге и да запиша така ли ?

Добре де аз имам Уин Хп като буттващ диск и работи , но не съм го записвал аз :speak: Та трябва ли да разархиврирам ИСО-то и да го запиша така като Боот СД със Неро или не :angry:

Аха ясно сори не го видях тва отгоре сега ше пробвам

Значи последно да питам трябва да запиша не ИСО-то а тва дето е вътре в него.И после да дам на Рекордер/Бърн ИМаге и да запиша така ли ?

Не, само второто!

На мен никой не ми обърна внимание но все пак да повтора че нее от начина на записване поне при мен знам как се записват имидж файлове но не боотва не дава надписа боот прес некои бутон просто има друг проблем и за това казах че един и същи диск на десктопа не боотва на лап топа боотва. Забравил съм да спомена че съм теглил няколко варянта на уин 7 в смисъл и от замунда и от сайта на майкрософт

а указахте ли в BIOS първото търсено устройство да е CD/DVD четецът?

Здравейте!

Имам проблем, с който не се бях сблъсквал до сега.Опитвам се да инсталирам windows 7 x64 бита, след екрана "LOADING FILES" излиза синия екран и би трявало да се появи прозореца за избор на език, но уви при мен не излиза изобщо.Пробвах с друг релийз - пак така.Пробрах после с виста 64x - пак така.Пробвах и с виста 32x - пак същия резултат.

Дънна платка: Gigabyte GA-EP45-UD3R

Процесор: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz

RAM: 4GB

Къде е проблема? Има ли допълнителни настройки в BIOS?

инсталация

като за първо виж забранено ли ти е флопито в биос - може тъпия линдолс за него да чака... както едно време 95 и 98...

ако е забранено пробвай с по малко ram, като мине инсталацията пак си я добавяш (пък може да се кефиш и на BSOD)...

На мен никой не ми обърна внимание но все пак да повтора че нее от начина на записване поне при мен знам как се записват имидж файлове но не боотва не дава надписа боот прес некои бутон просто има друг проблем и за това казах че един и същи диск на десктопа не боотва на лап топа боотва. Забравил съм да спомена че съм теглил няколко варянта на уин 7 в смисъл и от замунда и от сайта на майкрософт

твоето оптично устройсво май е за боклука... или за смяна на фирмуера... или толкова бавно прочита диска че биос вече е минал на следващото по ред устройсво за boot (пак за боклука) каква марка дискове ползваш и на каква скорост записваш?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Та пичове не стана с тва дето вие ми казахте.Пробвах с Рекордер/Бърн Имаге и го записах , разчете го , но изписа че неможе да го буутне.После пробвах с неро (пак) Файл/опен и да го запиша , но отново същото. Просто ако някои има някакви идей да пише :wors::mad:

а указахте ли в BIOS първото търсено устройство да е CD/DVD четецът?

Да , но пак казвам ,че не става просто :( ако имате идея плс кажете :rolleyes:

Сетих се :P Става ли някой да направи видео урок и да покаже как се праки Буут ДВД диск с Неро 7,8,9 ( ще е най-добре за всички)

като за първо виж забранено ли ти е флопито в биос - може тъпия линдолс за него да чака... както едно време 95 и 98...

ако е забранено пробвай с по малко ram, като мине инсталацията пак си я добавяш (пък може да се кефиш и на BSOD)...

твоето оптично устройсво май е за боклука... или за смяна на фирмуера... или толкова бавно прочита диска че биос вече е минал на следващото по ред устройсво за boot (пак за боклука) каква марка дискове ползваш и на каква скорост записваш?

Едва ли е за боклука защото няма проблем с WINDOWS XP фърмуера е най новия сложих го защотото преди това не изкаше да записва двуслойни дискове да не говора че до сега нямам изхвърлени дискове т.е. похабени от записвачката!

Ползвам Вербатим и Сони дискове!

Записвам на 4х

Редактирано от pelnet (преглед на промените)

Вчера направих ъпгрейд от Виста на седмицата(специално не направих чиста инсталаци,защото имам много програми и настройки ) ,но се появи един проблем.

Уиндоулса не може да обнови драйвера на видеокартата (ATI Radeon HD 3850) ,на два пъти получавах син екран и после систем ресторе ми го връща в по-ранна точка.

Кажете ми какво да направя,свалила съм най-новите драйвери.Мисля само да изтрия драйвера от device manager и да сложа новия .Да видим какво ще стане.

Има ли и други с такъв проблем?

Вчера направих ъпгрейд от Виста на седмицата(специално не направих чиста инсталаци,защото имам много програми и настройки ) ,но се появи един проблем.

Уиндоулса не може да обнови драйвера на видеокартата (ATI Radeon HD 3850) ,на два пъти получавах син екран и после систем ресторе ми го връща в по-ранна точка.

Кажете ми какво да направя,свалила съм най-новите драйвери.Мисля само да изтрия драйвера от device manager и да сложа новия .Да видим какво ще стане.

Има ли и други с такъв проблем?

Направи това, което си намислила, пък ако има проблем, тогава го мисли. В общи линии това са правилните стъпки.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.