Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пристрастен(а) съм към...

Featured Replies

Като те има ми пречиш, кат те няма липсваш ми , е те така , но само виртуално

Ехххх...

Това ми заприлича на "навсякъде гонен, всякъде приет".

пп. Айде сега ще ти преча малко. :)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 71
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• значи ще ти бъде интересна темата ^^

• Едно време бях пристрастен към PC игри и самият компютър, разбира се. По цели дни съм седял пред тоя монитор, а даже имаше едно лято преди 2-3 години, в което и на почивка не ходих. Само циклих на въп

• Към един човек...

Към проклетите тонколони ;х ..Всеки лев който получа заминава за тонколони и тем-подобни глупости :) .Като цигарите са няма отказване.

Нещото наречено "компютър" кой го донесе това зло:yanim:

• 2 месеца по-късно...

Нямам съмнение или колебание по този въпрос - музиката. :mad::)

Пристрастен съм към ISO 9001:2000 :rap: Превъзбуден съм че загубих 1 час в затръствания и "широки" "многопосочни" улички за да ми кажат че не мога да си свърша работата "защото го няма ключа" ;) През лявото ухо ми е че си занесох част от едната гума в офиса. :) Прекалено ми е добре. :)

Пристрастена към всяко парченце шоколад, към всеки звук, който гали музикално ухото, към "тракащи" бижута по твърди повърхности, мирис на сено, гънките на бели чаршафи, разпилени парченца захар по плота, стъпките на боси крака, към трапчинки и лунички, към звездички, към простира с мокри чисти дрехи, към чувството, когато някой харесва нещо твое любимо но ти се ядосваш, защото искаш да си е само за теб, към мокри стъкла, мокра кожа, към неудобни въпроси и остроумни отговори. И към още неща. ;)

• Автор

към храната... всеки ден, поне веднъж...

• 2 месеца по-късно...

към музиката и ще говоря и от името на гаджето си, към най-отвратителното ЦИГАРИТЕ!!! :)

ШОКОЛААД обожавам го ии PC games повечето от свободното ми време минава с това :turkey4:
  • 1 месец по-късно...

Флирта, поставящ ме в екстремни ситуации /понякога и смешни/.

Бях и аз така,но до едно време,явно отмина желанието ми да флиртувам с всяко срещнато момиче.. :super::singer:

Иначе в момента съм адски пристрастен към музиката..всичко съм си сортирал на папки(над 400 ГБ само с музика).И кадето и да отида се старая телефончето да е пълно с любимата ми музика : )

• 8 години по-късно...

Към шоколад

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.