Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наборниците вече ще служат само 2 месеца

Featured Replies

Имам предложение:Тези два месеца , кандидат войниците да гледат военни филми.Струва ми се , че така ще научат повече за казармата.

• Отговори 61
  • Прегледи 10,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

От военни филми не се вижда нищо от казармата, но дали гледат филми и ли се алкохолизират в казармата резултата е същия.

по технически причини казарма не съм карала - защото съм жена :P

но смятам, че едно момче трябва да мине през казармата за да стане от ..... - мъж

веднага се застраховам с пояснението, че не смятам не служилите за по-малко мъже, но обикновенно момчетата научават някои неща за живота като минат през казармата.....

приемам справедливите ви критики /такива сигурно ще има/, но с чиста съвест ще изпратя синът си да служи след някоя и друга година

Аз пък знам, че едно момиче трябва да роди за да стане жена... :baby

Айде тогава да ви видим, като сте такива тарикатки момичетата - защо ни е отрицателен прираста...

А, всъшност в казармата и момичета приемат. И даже много им се радват biggrin.gif

9 месеца в казармата стигат точно едно момиче да стане истинска жена (та и повече) :)

Иначе мисля, че това с "професионалистите" е още един пирон в кочвега на армията ни. То не, че някой ще се засили да ни превзема (и не че така или иначе ще му попречим), просто да не ни окупират примерно, една мъглява сутрин терористите (албанци, чеченци, кюрди - избора е голям) столицата защото ченгетата ще са ни повече от военните...

П.П. Нищо лично, но жените е хубаво да знаят какво им е на донаборниците за да проявават разбиране, а не да подмятат с насмешка "Ходи в казармата - стани мъж".

Аз мисля , че момичетата имат друга мисия .Най благородната - да продължат човечеството.За разлика от терористите/ките/чиято цел е друга.

• Автор

Нали знаете, че една жена може да забременее, само като минава наблизо край казармата (от изпаренията) biggrin.gif

Нали знаете, че една жена може да забременее, само като минава наблизо край казармата (от изпаренията)  biggrin.gif

Да не би да има нещо на мен :eek аз два три пъти съм минавала покрай казарми и не съм забременявала, май изпаренията не ме хващат cool.gif ...

• Автор

Да не би да има нещо на мен :eek аз два три пъти съм минавала покрай казарми и не съм забременявала, май изпаренията не ме хващат cool.gif ...

Абе сигурно вятъра е духал на другата страна и затова :)

Или в тая казарма брома не се пести :)

Абе сигурно вятъра е духал на другата страна и затова :wub:

то вятъра и да е духал срещу нея все тая ,

при положение че ако е била с пампес

тогава :)

• Автор
Или в тая казарма брома не се пести :)

Това беше навремето, сега такива неща нема. Те пари за ядене нямат, камо ли за бром в чая. Не че аз първите няколко седмици не си оставях чая де, ама наистина вече го няма това.

• 2 седмици по-късно...

Аз пък знам, че едно момиче трябва да роди за да стане жена... :baby

Айде тогава да ви видим, като сте такива тарикатки момичетата - защо ни е отрицателен прираста...

А, всъшност в казармата и момичета приемат. И даже много им се радват biggrin.gif

9 месеца в казармата стигат точно едно момиче да стане истинска жена (та и повече) ;)

Иначе мисля, че това с "професионалистите" е още един пирон в кочвега на армията ни. То не, че някой ще се засили да ни превзема (и не че така или иначе ще му попречим), просто да не ни окупират примерно, една мъглява сутрин терористите (албанци, чеченци, кюрди - избора е голям) столицата защото ченгетата ще са ни повече от военните...

П.П. Нищо лично, но жените е хубаво да знаят какво им е на донаборниците за да проявават разбиране, а не да подмятат с насмешка "Ходи в казармата - стани мъж".

тука вече живееш в дълбока заблуда: има ги две в къщи и трябва да ти призная, че най-лесната част беше бременността и раждането....

после започва по-трудното от едно парче месо да ги направиш ХОРА

колкото до отрицателният прираст.... с огромно удоволствие их гледала повече от две деца, но за съжаление нямам тази възможност, най-вече финансова

все пак съм длъжна да осигуря на децата си някакъв стандарт и старт в живота, ние не сме като циганките които само раждат и ги пускат да търчат по улиците cool.gif

:

9 месеца в казармата стигат точно едно момиче да стане истинска жена (та и повече) :

тука вече живееш в дълбока заблуда: имам ги две в къщи и трябва да ти призная, че най-лесната част беше бременността и раждането....

после започва по-трудното от едно парче месо да ги направиш ХОРА

колкото до отрицателният прираст.... с огромно удоволствие бих гледала повече от две деца, но за съжаление нямам тази възможност, най-вече финансова

все пак съм длъжна да осигуря на децата си някакъв стандарт и старт в живота, ние не сме като циганките които само раждат и ги пускат да търчат по улиците cool.gif

Редактирано от albenad (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.