Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windowx XP x64

Featured Replies

Здравейте на всички... имам следния проблем - когато слойа windows xp x64 bit и PC ми е включен около 2 часа и ми дава тази грешка .. кажете ми какво да правя sad.gif

memory : 8gb ram ddr2 kingston 800 mhz

hdd : Sage Sata II 250gb

video : 512 GeForce 9600 gt

CPU : Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33GHz

post-246126-1253347817,36_thumb.jpg

Редактирано от zafiii (преглед на промените)

Пробвай да почистиш регистъра с някакъв инструмент, може да помогне, макар че едва ли. Най-вероятно драйвери ти правят този проблем, ето защо - сподели каква е машината ти, за да опитаме да разберем къде може да е проблемът.

• Автор

значи този PC сам го земал толкова силен за да си пускам сървар на една игра обаче като инстална windows xp x64 bit и ми дава тази грешка свалил сам си драйварите от asus.com така че не мисля че ше има проблем при тях

С такъв комп. защо не се замислиш да сложиш виста/7. Много приложения на windows xp x64 не вървят.

• Автор

ами защото са 10 пъти по тежки от xp ....

какво ще "тежи" една вистичка на Q8200 и 8 гъби рам, бре? :speak:

Явно не си запознат с другите версии на майкрофост и четеш прекалено много хорски мнения. :speak: За уиндоус 7 ти гарантирам, че ИЗОБЩО няма да се бави на този компютър, същото е и за виста. Стига да имаш свестен уиндоус, а не сглабян от някой дето се учи на nlite :D

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Много си прав, никаква Виста. Хората, които имат поне малко понятие какво правят с компютрите си, отдавна са пренебрегнали Вистата. Нищо лично, но политиката на Майкрософт и ускореното пускане на "Седмицата" е достатъчен аргумент никога не не сложиш Виста.

Драйверите от сайта на производителя не винаги са изпипани така, както се твърди. Самият аз съм брал ядове с драйвери от сайта на АСУС. Погледни дали нямаш проблемен компонент. Виж дали случайно всички драйвери за чипсета ти са инсталирани коректно. Пусни един бенчмарк на всеки компонент поотделно (процесор, видео карта, памет, дъно, даже харддиск), може да ти даде индикаиции къде е проблемът. Е, може някоя платка да изпуши, но ако имаш гаранция, това не следва да е проблем.

• Автор

открихме проблема ... бил е в платна рам.... една от платките и да се надявам да нямам повече проблеми мерси на всички :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.