Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Борим пушенето сред учениците

Featured Replies

Ей, честно, винаги съм се чудел на вас, непушачите, как може да сте такива отрепки! Значи аз мога да си пуша, без да си налагам мнението и да ви заповядвам да пушите, а вие задължително трябва да ми казвате какво да правя. Ако искам ще пуша, ако не искам - няма. **************** После ние сме били нетолерантни. Много съм си толерантен даже - когато някой ме помоли да не паля, защото не му понася, се въздържам. Обаче и това не ви стига. Да подчертая: тук не говоря за пушенето сред учениците, а за пушенето въобще. Представете си на вас да ви отнемат нещо, с което сте свикнали и може би ще ни разберете. Ако не - може да си набиете по една кафева във вената и да си лягате!

Не знам кой толерантен или не, ама ще те помоля да се съобразяваш какво пишеш, за да не ти трия обидните квалификации!

[/quote

Ама чакай малко сега!Това,че ти не палиш,когато те помолят,не означава,че всички пушачи го правят.Освен това никъде не е опоменато,че пушенето ти е изцяло забранено.Забранено ти е само на обществени места,където заради собственото си удоволствие вредиш на околните.Не смяташ ли,че е малко егоистично от твоя страна?!Ти като искаш да си разваляш дробовете,разваляй си ги САМ.Не съм сигурна какво точно му харесват хората на пушенето.Гадно е!И то много.Пробвала съм и на втората дръпка така ми се зави свят,че само като се сетя и пак ме заболява главата.

И защо непушачите да сме отрепки?Защото защитаваме правото си...да дишаме?И защото такива като теб искат по най-наглия начин да ни лишат от това право?И защото не искаме да ви дишаме цигарения дим?Затова ли?Аз пък мога да кажа,че ти си отрепка!Аз не искам ти да ми дишаш от чистия въздух!Дишай си този от димящата цигара-ти си го създаваш,значи ти ще си го дишаш,но само него,без да го пробутваш на мен!Кофти е,когато не ти,а друг е егоистът,нали?

Нямам нищо против пушачите-те също са хора,обаче айде да си имаме уважението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.