Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 6

Featured Replies

• Автор

Новото заглавие на темата е екстра! Точно каквото е подходящо! :baby:

Преименувах и всички по стари теми.

И ако не се прекалява със спама и тона се смекчи,ще бъдете добър тим тук.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Преставам повече да се занимавам с глупости в тази тема!" Не мислиш ли, че някои хора могат по доста методи и начини да съпоставят и проверяват кое какво е...Дали файла за инженерите в УАСГ е чист н

• Nikssi, някои съфорумци вероятно пак ще кажат, че доста от нещата не са реални заплахи. Навярно резултатите трябва да изглеждат така https://www.virustotal.com/ru/analisis/1d44b065c99bb3f02cba51d0d2c9

• Напротив! Бъдещето е в интегрираните пакети (Internet Security), като ESET Smart Security, Norton Internet Security и прочие.

Публикувани изображения

Още един:

hxxp://www.2shared.com/file/9777714/97bb4d38/setup.html

http://www.virustotal.com/analisis/c875645065d52600f9f97feb4663ef61792c554e1ed4964c27765cee611b1c8c-1260188466

NOD32 е сред печелившите 3.:baby:

Нещо интересно с тоя файл.Под windows 7 изобщо не желае да зацепи.Иначе, нито нортън, нито комодо го разпознаха, добре, че е добрият, стар MBAM.:(

Редактирано от mihnev_sz
За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост (преглед на промените)

Почти винаги е.... :baby:

Нещо интересно с тоя файл.Под windows 7 изобщо не желае да зацепи.Иначе, нито нортън, нито комодо го разпознаха, добре, че е добрият, стар MBAM.:(

• Автор

Еврика- Касперски засича евристично....ако не се лъжа! :baby:

Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen

Когато е с евристика трябва да е Heur.Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen,а в този случай е дефиниция:

Когато е с евристика трябва да е Heur.Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen,а в този случай е дефиниция:

Заблудил съм се, защото някой програми, когато засичат евристично пишат Gen, но вярно, че се пише в началото, а не в края сигнатурата...

:)

Извинете, но каква е причината последните линкове от Вирустотал на ТНН и Клоннинг да не работят, да не би сайта нещо да се е.....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

:)

Извинете, но каква е причината последните линкове от Вирустотал на ТНН и Клоннинг да не работят, да не би сайта нещо да се е.....

Сигурно са изтрити...

"Файл ___ получен ___

Текущий статус: проверка закончено

Ваш файл просрочен или не существует." Не ми бил съществувал файла... Обаче той си се съхранява. Сега това виждам и май на някои хора не им се нравят занимавките ни...Китайският Virscan работи нормално - съзнателно често и там изпращам. При всички ли е така?

В първият пост от тази тема се казва "...на който не му харесва темата да я подминел тихомълком..." каквото и да значи това.Да ама не - тук е форум и всеки може да пише стига да не нарушава правилата и добрия тон.На мен темата не ми харесва и то изобщо защото антивирусните компании продават своя продукт а вие им вършите работата един вид.Оказва се че за тях безплатен обяд има а аз ако реша да ползвам същия тоя "обяд" те наддават адски вой че им се крадяла интелектуалната собственност.Да им помага без отплата може само човек с да не казвам какво мислене....

"Файл ___ получен ___

Текущий статус: проверка закончено

Ваш файл просрочен или не существует." Не ми бил съществувал файла... Обаче той си се съхранява. Сега това виждам и май на някои хора не им се нравят занимавките ни...Китайският Virscan работи нормално - съзнателно често и там изпращам. При всички ли е така?

При мен да.Вероятно и при другите.

hxxp://www.4shared.com/file/129892588/9fa01ebb/bullet-proof.html

1206478R.jpg

едит: Пробвайте този: hxxp://www.2shared.com/file/9776787/67ccc0ae/install_flash_player.html

1206485z.jpg

• Автор

hxxp://www.4shared.com/file/129892588/9fa01ebb/bullet-proof.html

Тук имаме дефиниция.

TK908951.jpg

едит: Пробвайте този: hxxp://www.2shared.com/file/9776787/67ccc0ae/install_flash_player.html

Тук също.

Spp09177.jpg

"Да им помага без отплата може само човек с да не казвам какво мислене...." И защо да не им помагам? Нали ги ползвам все пак - нека да стават все по-добри. За домашните компютри не ги купувам и пак всичките постоянно мога да ги ползвам - нима не възниква нещо като морален аспект!Всичките са с проблеми за защитеността на лицензионните си права. В служебен план е различно - за избора на платен защитен продукт и за закупуването му влияят какви ли не фактори. Че те ако не си продават програмите няма да съществуват. Нека се развиват. Поздрави

• Автор

Ново файлче:

hxxp://www.2shared.com/file/9777493/c340ecca/rhueirh4furh74.html

Тук също имаме дефиниция:

LY909753.jpg

Тук също имаме дефиниция:

LY909753.jpg

Това gen в края на сигнатурата, не означава ли- генна сигнатура?

• Автор

Това gen в края на сигнатурата, не означава ли- генна сигнатура?

Означава,че е нова модификация!

http://www.virustotal.com/analisis/c1a41237bfef270437ebf7e291c10a86cc7bd419ca23cada35e2a2f8e8bcc0ea-1260185730

11gncio.jpg

Ето още hxxp://www.4shared.com/file/54129184/efb7436b/wnv3ce_shi_ban.html htt

Файлът не е засечен. Стартиран и за негово съжаление нещо не тръгва :top secret:

hwyb92.jpg

Ето още един от мен.След малко ще добавя в мнението си резултата от файла на TNN.

hxxp://www.2shared.com/file/9776890/ebef2371/file.html

28b8mxe.jpg

Освен това блокира и фишинг при опит за сваляне на файла

whxg5w.jpg

Приемам това за ''да''! :help:

Ново файлче:

hxxp://www.2shared.com/file/9777493/c340ecca/rhueirh4furh74.html

User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes.

По късно пак ще се пробвам.

Още един:

hxxp://www.2shared.com/file/9777714/97bb4d38/setup.html

http://www.virustotal.com/analisis/c875645065d52600f9f97feb4663ef61792c554e1ed4964c27765cee611b1c8c-1260188466

NOD32 е сред печелившите 3.:)

Нещо интересно с тоя файл.Под windows 7 изобщо не желае да зацепи.Иначе, нито нортън, нито комодо го разпознаха, добре, че е добрият, стар MBAM.:)

2l8jgg6.jpg

какво става стартиране,спиране :ph34r:

Не мога да проумея защо някои хора тук се мислят за Всевишни-да затварят теми,да ги променят.Ако се погледне реално от самото начало от част 1 целия замисъл на темата е мерене,както самия engineer се е изразил-нима заглавите не беше "На кого колко".И понеже на един конкретен модератор не му харесва,той решава да затвори една тема и на тази да и промени името.На този конкретен модератор,той си знае кой е,мога да му кажа,че е много грешно да дели един компонент на програмите от друг.Какво значение има дали дадена програма е успяла да улови вирус с конкретна дефиниция или по-друг начин,с друг способ за предварително засичане,било то евристкити,HIPS или друго.Няма значение.Това да не е гонитба по добавяне на дефиниции-защото по заглавите на темата натам е тръгнало.Дефиницията,драги ми Смехурко,е минало в този динамичен свят.Защо от Avast въвеждат във версия 5 behavioural blocker,защо от НОД32 въвеждат евристики,защо от Панда,Касперски,Нортон имат HIPS,Облак.Защото с дефиниции само не може.А той ми тръгнал с дефиниции да им помага.

Не желая отговор на този мой коментар,но се надявам екипа да осъзнае,че в една Демокрация цензурата е бич-с една дума не ми трийте мнението и правото на мнение и съгласие/несъгласие с някои дейстивия

hxxp://www.4shared.com/file/53525287/60186fa8/sXe_55_Hack__.html http://virscan.org/report/e73028a639bb39799a7dc8902d803982.html https://www.virustotal.com/ru/analisis/453498f3402d7cd1dfdcdd13ace5ecc2adb95555a6643bc5f503ba8a07676b76-1260266066 Нещо губя желание да пробвам GDATA - Symantec EP,Rising и Ikarus/в безплатната a-squared/ засега ми са достатъчно.Учуден съм колко добър е станал безплатният Rising - явно многолюдният им Облак си е от съществено значение.Изпратете файла на които прецените. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.